начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

търся спешно добър адвокат(ка) от София

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

търся спешно добър адвокат(ка) от София

Мнениеот tianita » 16 Мар 2009, 17:55

ситуацията е сложна,съпругът ми е завел дело ,като изкарва мен виновна .Имаме 2 деца едното от ,които с увреждане и от известно време го тледа майкаму,която е възрастна.Другото е момиче и той иска и нея при положение ,че от ражденето и я гледам сама,тя вече е на 2. Той е много тираничен ,избухлив и когато е в афект е опасен .Имам и жалби и медицинско.Притеснявам се че вземе ли детето ще я отглежда между другото ,докато поотрасне и тя автоматично ще се преварне в гледачка на вратчето си и вава си..какво да правя?
tianita
Нов потребител

Re: търся спешно добър адвокат(ка) от София

Мнениеот 778899 » 16 Мар 2009, 18:52

Госпожо, на първо място се успокойте! Има много начини, процесът да се развие съвсем нормално /имам предвид във Ваша полза/, независимо кой е подал иска за развод! Тук, съвети може да получите, но най-доброто за Вас е да потърсите колега, вещ в тази насока!

Ужасно важно е, в случай че вече сте получила препис от исковата молба, да не пропуснете срока за отговор по нея, понеже точно в отговора се съдържат 95% от процесуалното Ви поведение в процеса!

трудно ще Ви вземе децата, но уви-не и невъзможно!

не Ви успокоих много, за което съжалявам, но решение ИМА!!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Re: търся спешно добър адвокат(ка) от София

Мнениеот 778899 » 16 Мар 2009, 23:43

Моля, активирайте опцията Лични съобщения в профила Ви, за да мога да отговоря на съобщението Ви! Към момента можете да изпращате, но...не може да получавате!

Желая лека вечер!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Назад към Семейни казуси