- Дата и час: 17 Дек 2024, 05:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нуждая се от помощ,
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Нуждая се от помощ,
с бащата на синът ми сме се разбрали,той да се откаже доброволно от родителските си права.Кажете ми моля ,ако някой е запознат с процедурата,и откъде мога да взема такъв документ.Благодаря!
- limon4e
- Нов потребител
Re: Нуждая се от помощ,
Вие може да сте се разбрали много неща с него, но законът , слава Богу, не позволява подобни договорки.
Детето не е вещ, та да се разбирате за собствеността върху него.
Детето не е вещ, та да се разбирате за собствеността върху него.
- sunrise
- Активен потребител
Тука ми намирисва ,че май новия съпруг иска да осинови детето и за това тая декларация .......
- donna
- Старши потребител
Госпожо, такъв документ НЯМА, както са ви посочили колегите, и аз ще се присъединя към тяхното и ...Слава Богу!
По-добре, кажете какво точно целите! мисля, че така бихме Ви били по-полезни!
задайте конкретно питанията си!
По-добре, кажете какво точно целите! мисля, че така бихме Ви били по-полезни!
задайте конкретно питанията си!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Какво според вас мога да целя? Човек иска съвет ,вие веднага се юрвате едва ли не всички че имал други цели и т.н.С бащата на детето ми нямаме брак,от както се е родило детето-2 месеца и половина не е дал 1 стотинка или е идвал да го види.Не искам да го съдя нито за издръжка,нито за нещо друго,просто се разбрахме да упражнявам само аз родителски права върху детето,за това че само аз ще вземам решения относно местоживеенето му,излизане извън граница,образование и т.н.
- limon4e
- Нов потребител
Ете това не става с декларация отказ от родителски права
ЩОТО ТАКАВА НЕМААААААААААААААААААААА
ЩОТО ТАКАВА НЕМААААААААААААААААААААА
- donna
- Старши потребител
Госпожо, не се нахвърляйте срещу нас, понеже не знаете на какви скрити въпроси сме се натъквали тук!
това, така както го мислите няма да стане-с декларация, без издръжка и т.н.!
има ред, обърнете се към адвокат!
Успех!
това, така както го мислите няма да стане-с декларация, без издръжка и т.н.!
има ред, обърнете се към адвокат!
Успех!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Къде трябва да се направи това пълномощно,и декларация,за да може детето да напуска страната?Извинете ме ,но за пръв път се сблъсквам с тези неща и хич не съм на ясно с тях.
- limon4e
- Нов потребител
Намерете страницата на Министерство на външните работи - мисля, че е достъпно и чрез Гуугъл - там има подробен раздел.
Справка за нотариуси за района, в който живеете, ще получите чрез лично посещаване на кантората им.
Трябва да носите оригинални документи и паспорти, както и комплект на заверени копия.
Справка за нотариуси за района, в който живеете, ще получите чрез лично посещаване на кантората им.
Трябва да носите оригинални документи и паспорти, както и комплект на заверени копия.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|