начало

Председателят на СРС подкрепи искането за защита на Мирослав Петров Председателят на СРС подкрепи искането за защита на Мирослав Петров

Устен изпит за мл.прокурори

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Устен изпит за мл.прокурори

Мнениеот Гост. » 01 Апр 2009, 04:12

На останалите колеги, в тази тема и явяващи се на изпит- успех!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 01 Апр 2009, 15:06

Днес някой няма ли да сподели какво му се е паднало като въпроси?
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот zezag » 02 Апр 2009, 17:27

Аз съм от недопуснатите за устен изпит, за съжаление :cry:
И все пак не мога да си обясня как един от допуснатите до устен изпит колега е допуснат, без изобщо да го има в списъкът на допуснатите до писмен, нито в списъкът на писмения изпит :shock: :lol: . Ще ви дам и едно жокерче, ще се яви на 03.04.09 г. :?: :cry:
zezag
Младши потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 03 Апр 2009, 22:47

Колега zezag, не намесвайте теорията на световната конспирация :D .Всички допуснати колеги, които са се явили днес /на 03.04.2009г/ са били на писмен изпит, имат оценка от него и са допуснати до устен изпит.В списъка на допуснатите също ги има.Проверих. :twisted: .Освен това днес бях и аз самата на този изпит.Това, което мога да кажа сега, въпреки че вече няма да е от полза на никой, е че няма как човек да знае как е минало, преди да излязат резултатите.Поне при мен, така и не разбрах какво мисли комисията за моето представяне.Нито с думи, нито с действия, нито с физиономии не ми подсказаха добре ли съм се справила или не.Така че ни остава да чакаме в следващите 7 дни...
T.A.R.A.
Потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити