начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Моля за съвет

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет

Мнениеот nelinaiv » 10 Апр 2009, 11:50

Здравейте,имам следното запитване,неотдавна разбрах ,че имам брат и сестра от втората съпруга на баща ми.Искам да установя връзка с тях ,но за съжаление знам само трите им имена и годината в която са родени.От къде или как мога да получа повече инфо за тях тъй като с баща си не подържам никакви отношения виждала съм го само два пъти за 30 години.Вече нямам живи роднини освен тези деца на баща ми.Благодаря предварително за отговорите.
nelinaiv
Нов потребител

Re: Моля за съвет

Мнениеот miriam » 10 Апр 2009, 12:39

есграон по техните данни, близки , съседи , все пак далечни роднини ?, по данните на баща ви , през МВР/ :P / вестниците имаха подобни рубрики ?
miriam
Потребител

Мнениеот sunrise » 10 Апр 2009, 14:20

с уговорката, че говоря по спомени,би трябвало в ЕСГРАОН да имат такива данни.
Пред време , поради сгрешено ЕГН на майка ми , се наложи да стигнем до тях. Имаха си картотеки с картони , направи ми впечатление,че в картона беше отбелязан съпруга, децата, родителите и брат ти. Не знам обаче , кога са правени.
Защо не отидете в общината по местожителствот на баща Ви и да поискате данни за роднински връзки от неговия картон. Мисля, че дават само за живи лица. Но и там повече от имената , едва ли ще научите, най-много дали живеят в същата община
sunrise
Активен потребител

Мнениеот nelinaiv » 10 Апр 2009, 14:53

Току що получих имейл от община Варна ,аз съм Варненка но отскоро живея в Пловдив.От общината ми казаха да пусна запитване по имейл към друг отдел в който разполагали с тази информация.Научих за брат и сестра като си подменях личната карта наскоро,бях малко шаш така да се каже и не попитах за инфо за тях.Надявам се най малко да ми кажат кога са родени и местожителство а след това ще мисля как да установя връзка с тях няма да е никак лесно ,но искам да се познаваме .
nelinaiv
Нов потребител

Назад към Семейни казуси