- Дата и час: 17 Дек 2024, 05:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за съвет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за съвет
Здравейте,имам следното запитване,неотдавна разбрах ,че имам брат и сестра от втората съпруга на баща ми.Искам да установя връзка с тях ,но за съжаление знам само трите им имена и годината в която са родени.От къде или как мога да получа повече инфо за тях тъй като с баща си не подържам никакви отношения виждала съм го само два пъти за 30 години.Вече нямам живи роднини освен тези деца на баща ми.Благодаря предварително за отговорите.
- nelinaiv
- Нов потребител
Re: Моля за съвет
есграон по техните данни, близки , съседи , все пак далечни роднини ?, по данните на баща ви , през МВР/ / вестниците имаха подобни рубрики ?
- miriam
- Потребител
с уговорката, че говоря по спомени,би трябвало в ЕСГРАОН да имат такива данни.
Пред време , поради сгрешено ЕГН на майка ми , се наложи да стигнем до тях. Имаха си картотеки с картони , направи ми впечатление,че в картона беше отбелязан съпруга, децата, родителите и брат ти. Не знам обаче , кога са правени.
Защо не отидете в общината по местожителствот на баща Ви и да поискате данни за роднински връзки от неговия картон. Мисля, че дават само за живи лица. Но и там повече от имената , едва ли ще научите, най-много дали живеят в същата община
Пред време , поради сгрешено ЕГН на майка ми , се наложи да стигнем до тях. Имаха си картотеки с картони , направи ми впечатление,че в картона беше отбелязан съпруга, децата, родителите и брат ти. Не знам обаче , кога са правени.
Защо не отидете в общината по местожителствот на баща Ви и да поискате данни за роднински връзки от неговия картон. Мисля, че дават само за живи лица. Но и там повече от имената , едва ли ще научите, най-много дали живеят в същата община
- sunrise
- Активен потребител
Току що получих имейл от община Варна ,аз съм Варненка но отскоро живея в Пловдив.От общината ми казаха да пусна запитване по имейл към друг отдел в който разполагали с тази информация.Научих за брат и сестра като си подменях личната карта наскоро,бях малко шаш така да се каже и не попитах за инфо за тях.Надявам се най малко да ми кажат кога са родени и местожителство а след това ще мисля как да установя връзка с тях няма да е никак лесно ,но искам да се познаваме .
- nelinaiv
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|