начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

виртуален секс

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: "виртуална изневяра"

Мнениеот diaida » 03 Май 2009, 01:06

Ние се шегуваме, ама не е майтап работата. Вече има подобни бракоразводни дела. :wink:
Не може ли този въпрос да влезе като текст от клауза в предбрачния договор. :roll:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 03 Май 2009, 01:24

Предбрачен договор?!? Наложително е да се изчака това евентуално бъдещо несигурно събитие. :lol:
И ако и когато това стане- пак ще говорим.
Вероятно свободата на договаряне ще позволи и такава клауза, въпреки че ще е трудно доказването... :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 01:41

Поли, ами че то Евангелието си е бая "архаично" - на има-няма 2000 години... :mrgreen: не те подценявам, сигурно и това знаеш...така че не виждам защо се учудваш, че е "архаично". :mrgreen:
Представяш ли си Евангелието на Йоан да започва с "В началото беше Windows-a..." :mrgreen: Сигурно тогава щеше да е "модерна" свещена книга, за всеки вкус, че то все няма угодия :mrgreen:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот diaida » 03 Май 2009, 02:19

Това понятие "изневяра" в съвременното житие-битие съвсем е придобило други измерения. В този смисъл, ако забранят с-мата ипей (плащане чрез интернет) нещата ще се успокоят, така че ... това му е колая :lol: Само някакви 10% тогава ще останат да обсъждат "морал и право".
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 05:26

Тук в тая тема виждам един прекален светец в м.р. ,ама те такива и на господ не му са драги. Аз си признавам ,че съм човек и като такъв не съм безгрешна , пък като е толкова праведен нека той хвърли камъка :wink:
И другото висенето в интеренет малко или много може да се квалифицира според моралистите в изневяра ,ами така де не отделят време на семейството/вместо да иде до магазина за хляб и сирене той пред компа :twisted: / , чатят , зяпат по разни сайтове и т.н.
donna
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 08:29

:D Той Господ си знае кой му е драг и кой не... :wink: Моята съвест е чиста, за вашата не знам :D
А виртуалната изневяра и на мен ми се вижда малко пресилена :D Но щом половинката е тръгнала в тази посока, значи е на една крачка от "реалната" изневяра. Виждал съм подобни случаи.
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 08:39

kalahan2008 написа:
poli_g написа:Щото всички забравяме, че прекален светец и богу не е драг...

"Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействувай".
Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си."
(Матей 5:27-28)

A така , пък аз си мислех ,че съм праведен , пък то , ами то така и така явно ще се ходи в пъкъла , я да се разпищоля.... :lol: :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 09:21

Е, сега, REVOLUTION, то е ясно, че всеки има своите "греховни помисли" :mrgreen: Но темата не е за мисловната изневяра, а за виртуалната (през интирнетъ :mrgreen:)
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот system » 03 Май 2009, 09:24

A така , пък аз си мислех ,че съм праведен , пък то , ами то така и така явно ще се ходи в пъкъла , я да се разпищоля....

Какво е "разпищоля" ? :?
А за спасението от пъкъла, Евангелието от Матей предписва самопричиняване на тежка телесна повреда: "Ако те съблазнява ръката ти или ногата ти, отсечи ги и ги хвърли от себе си: по-добре да влезеш в живота без ръка или без нога, отколкото с две ръце и две нвозе да бъдеш хвърлен в огън вечний; и ако те съблазнява окото ти, извади го и го хвърли от себе си: по-добре с едно око да влезеш в живота, отколкото да имаш две очи и да бъдеш хвърлен в гееената огнена." Матей, 18:8-9.
system
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 09:28

Иска му се на Матейчо , ама няма да го бъде. :lol: :lol: :lol:

Разпищоля-буквално разоръжавам се , свалям си пистолета.
Аз го използвах-свалям си моралните задръжки и се оттдавам на разврат! :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 09:31

kalahan2008 написа::D Той Господ си знае кой му е драг и кой не... :wink: Моята съвест е чиста, за вашата не знам :D
А виртуалната изневяра и на мен ми се вижда малко пресилена :D Но щом половинката е тръгнала в тази посока, значи е на една крачка от "реалната" изневяра. Виждал съм подобни случаи.

Брях къв светец , като че ли го питам съвестта му чиста ли е или не е чиста .Не го питам ,той сам се натиска ,извода е ...че който твърди ,че е със чиста съвест ,то в действителност не е :D :D :D :D

Я да те питам в ония тема Адвокати бойкотират Тачева ? !, колко пари плати нещастния взискател за ВЛ ,че да оценят вещите без пазарна стойност - леген и килим и прасето ,и ако ти е чиста съвестта що го направи.Голяма фалба беше там колко си човечен .Та по същата логика и съвестта ти по отношение на поставения тук в тая тема въпрос :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 09:45

donna написа:Я да те питам в ония тема Адвокати бойкотират Тачева ? !, колко пари плати нещастния взискател за ВЛ ,че да оценят вещите без пазарна стойност - леген и килим и прасето ,и ако ти е чиста съвестта що го направи.Голяма фалба беше там колко си човечен .Та по същата логика и съвестта ти по отношение на поставения тук в тая тема въпрос :mrgreen:

Да ти отговоря (по своя воля :mrgreen: ) - "нещастният взискател" :cry: :cry: не плати нищо за ВЛ, просто защото...
ВЛ не е задължително да присъства при опис на движими вещи :mrgreen: А и на каквито и да е вещи :wink:
ВЛ се назначава само когато става дума за по-трудни за описване и оценяване вещи, като например машини или автомобили. Прочети си закона.

donna написа:Брях къв светец , като че ли го питам съвестта му чиста ли е или не е чиста .Не го питам ,той сам се натиска ,извода е ...че който твърди ,че е със чиста съвест ,то в действителност не е :D :D :D :D

Не сме в казармата да отговарям само когато някой ме пита :evil:
А относно логическата обоснованост на твоите изводи...
Изображение
:mrgreen: :mrgreen:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 09:49

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз закона съм го чела ,ама нещо не ми се връзва с нормалната локига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И как оцени легени и прасето , назначисли му амортизации що ли ...ами килима как по броя на тупанията с тупалката :mrgreen: и хоп 20% амортизайшен.
Легена ми е интересен -пласмасовите нови тука са по 3 лв , металните около 10 лв , та колко струва един леген при тебе ,че да дойдем да си купими и да наддаваме .Ей да не си го писал 1000лв , само не ми казвай ,че ходиш по домашни потреби да сравняваш цени и оценяваш легени
:mrgreen: За прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:особенно при тоя свински грип :mrgreen:

http://www.deisy-bg.com/lang-bg/domakinstvo/legeni.html
donna
Старши потребител

Мнениеот katerinakuch » 03 Май 2009, 11:40

kalahan2008 написа::D Той Господ си знае кой му е драг и кой не... :wink: Моята съвест е чиста, за вашата не знам :D

И отново си зависи от половинката дали ще предотврати изневярата. Единият вариант е да я предотврати, другият - просто да напусне изневеряващия партньор, а третият - да продължава да си търпи изневерите на партньора.
Понякога буди недоумение естеството на проблемите, които си измислят хората.
Като нямат кой знае колко сериозни проблеми за решаване, започват да си търсят и измислят такива, като "виртуалната изневяра" например.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот miriam » 03 Май 2009, 12:52

то па егати му и темата , връз която човек да се мери с някого и се карате , и то кой по-светец?! :lol:
при положение , че човешката природа е с код да дири разнообразието , и то на ниво костен мозък зачукано?!
пък да не говорим, че в конкретния случай некой изневерявал бил май чрез субтитри :roll: айде стига глупости :)
ама щял бил бърже да преминел от писане към събуване на кюлоти?! а то пък до преди интеренет , мобилките и т.н. никой не е кръшвал , хич...
а това пък със светците и евангелията може да утрепете и най стабилната нервна система ; никъде не съм видяла аз който и да е закон да препраща към библията , заветите или талмуда щото съдържали супер разяснения;
от гледна точка на морала етиката и традициите -тук пак голям смях , като се огледаме че сме на балканите...."не ме слушай какво говоря ами ме гледай какво върша"----или беше обратното?! :mrgreen:
miriam
Потребител

Мнениеот Гост. » 03 Май 2009, 13:09

Разпускаме! и никой с никого не се кара...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 03 Май 2009, 16:47

donna написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз закона съм го чела ,ама нещо не ми се връзва с нормалната локига :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че като си го чела, що задаваш тъпи въпроси? Никой нормален съдебен изпълнител няма да тръгне на опис на бразилците във Факултето с вещо лице :shock: :wink:
donna написа:Легена ми е интересен -пласмасовите нови тука са по 3 лв , металните около 10 лв , та колко струва един леген при тебе ,че да дойдем да си купими и да наддаваме .Ей да не си го писал 1000лв , само не ми казвай ,че ходиш по домашни потреби да сравняваш цени и оценяваш легени
:mrgreen: За прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:особенно при тоя свински грип :mrgreen:

Ами щом се интерсуваш от цигански легени...заповядай :mrgreen: Ако искаш, и без пари ще ти ги дам, щом толкова си го закъсала и не мо'ш си купиш чистак нови :mrgreen: Да зна'ш, имаше и жапанки, и огледало, така и така си го закъсала, ела си избери, тънко ще ти го продадем, како :mrgreen: 2 за левче :mrgreen:
donna написа:За прасето забрави , не е минало на ветеринарен преглед , така ,че няма кандидати :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:особенно при тоя свински грип

Хахаха, уби коча с лопатата, свинският грип няма нищо общо с прасетата, вземи си хвърли дипломата на ветеринар...да знаеш, следващия път като ходя из циганските махали и очаквам да заваря прасета в кочината, ТЕБ ще те цаня за зловещо лице...като си толкова наясно със свинските работи...че и хонорар ще ти заплатим...то с таз криза и стоки втора ръка, които купуваш, да закърпиш положнието малко :mrgreen:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 19:22

:D Ха ха ха калахан за пореден път утвърди мнението ми за теб ,зле си и то много. А и диплома за ветеринар нямам , но зная как се парви опис на ССЖ .
Другото ти трябва да водиш парада на ЧСИ ,къв опис кво чудо леген и прасе :D :D :D :D

И калахат джапанките са несеквестируеми ,как таки ги описа :D :D :D :D

Ама разбирам го калахан -жена храни та затова и джапанки е описал:D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 03 Май 2009, 19:27

kalahan2008 написа: Да зна'ш, имаше и жапанки....

Е, това вече е нещо ново. Можеш да ги пласираш в някоя лаборатория, да си тестват лекарствата за гъбички :lol: :lol: :lol:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 20:00

bebitor написа:
kalahan2008 написа: Да зна'ш, имаше и жапанки....

Е, това вече е нещо ново. Можеш да ги пласираш в някоя лаборатория, да си тестват лекарствата за гъбички :lol: :lol: :lol:

Що на лаборатория , ако са марка бумеранг , са навия да ги купя.На пазара в Д-град вървят 3 лв. нови , следователно за 40 стинки съм навит , почитател съм на марката , много са издръжливи! :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси