начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

виртуален секс

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: "виртуална изневяра"

Мнениеот Гост. » 03 Май 2009, 20:18

:roll: Кога си рожденник?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 20:28

13.03 :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 03 Май 2009, 20:37

REVOLUTION написа:13.03 :D

Брех- и именният ти ден е след доста време, а исках да ти сторя подарък. :lol: Викам си- имаш приятел наблизо/ разбирай Димитровград :lol: /, ще помолиш да купи ... за да те изненадам. Пък сега? :lol:

п.п. Прости, че забравих... :oops:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 03 Май 2009, 20:53

:lol: :lol:
Нищо де , ако са червенчики , мога и предварително да ги получа.Пък и сега лятото пак имам имен ден , макар и по-неизвестен! :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 03 Май 2009, 21:19

REVOLUTION написа: ... ако са марка бумеранг , са навия да ги купя.На пазара в Д-град вървят 3 лв. нови , следователно за 40 стинки съм навит , почитател съм на марката , много са издръжливи! :lol: :lol:

:lol: :lol: Мда- как ще се договорим- аз да ти преведа 3 лв. или ти да си кажеш номера?

И ако няма кармъзъ?! / дали така се изписва "червени"?! :| /
Гост.
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Май 2009, 21:58

Сега трябва да разберем тоя длъжник има ли брак щото описаните вещи може да са СИО ,барабар и джапанките /може да си ги носят на смени хората ,нищо ,че са несеквестируеми/

а за цените ето колко са на Илиенци

http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... M0ODsyMg==

между другото прасето си е домашен любимец :twisted: и то също е несеквестируемо :mrgreen:

http://www.segabg.com/online/article.as ... 0&id=00008
donna
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 04 Май 2009, 06:06

donna написа:между другото прасето си е домашен любимец :twisted: и то също е несеквестируемо

:mrgreen: Ами да, ако ти живее в къщата...или ако живееш в кочината му...или ако двете съвпадат... :mrgreen: Ти от личен опит ли ....? :roll: :mrgreen:
donna написа::D А и диплома за ветеринар нямам , но зная как се парви опис на ССЖ .
И калахат джапанките са несеквестируеми ,как таки ги описа

Е как да нямаш диполома за ветеринар...т'ва и от прасета разбираш, и от свински грип (много важна част от описа е да се посочи дали прасето има или няма свински грип :mrgreen: ), като ти гледам приказките и зодията и от Луда крава разбираш :mrgreen: И за птичи грип не се съмнявам :mrgreen:

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 113 ОТ 26 МАЙ 2003 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ СПИСЪК НА ВЕЩИТЕ ЗА ОБИКНОВЕНО УПОТРЕБЛЕНИЕ НА ДЛЪЖНИКА И НА НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО, ВЪРХУ КОИТО СЪГЛАСНО ЧЛ. 339, БУКВА "А" ОТ ГРАЖДАНСКИЯ ПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАСОЧЕНО ПРИНУДИТЕЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ
Списък на вещите за обикновено употребление на длъжника и на неговото семейство, върху които съгласно чл. 339, буква "а" от Гражданския процесуален кодекс не може да бъде насочено принудително изпълнение

1. Вещи за лично употребление:
.............
б) употребяваните обувки и бельо.

А с'я де, жапанките към обувките или към бельото ги причисли :mrgreen: Ти зиме, лете - все с жапанки. :mrgreen: Вземи като Росито Кирилова - "Боса по асфалта..." :D ...както си го подкарала, всичко ще изкараш несеквестируемо...
То баш простотията като тръгне из Центъро с анцуНг и жапанки, но със златен ланец на врато и див поглед с мълнии в погледа, да си плюеш на петите и да бегаш кат' тореадор от луда крава :mrgreen:
Ох, дожаля ми, като си представих горката donna при какви условия живее - купува си тънко легени втора употреба от ЧСИ-та (далавера, како, далавераааа... :wink:), има само един чифт обувки тип "жапанка" :( , живее с най-големия си домашен любимец - Прасето Гошо /или Прасчо, може и Мечо Пух да ти е домашен любимец/ :( ...и в съдебната зала с тога и обувко-жапанки влиза (то не от неуважение към съда...просто други обувки НЯМА Горканчето :cry: )
Мъка, мъкааааааа :cry:
Но пък иначе всеки ден книжки за свинския грип чете и се образова... и е горд носител свободен дух и модерно мислене - изневярата не е морално укоримо поведение :wink: ...И психиатър се изписва, все диагнози на хората около себе си дава (абе, всестранно развита личност), все на обиди го удря, и медиаторите гони, и министърката, все до дупка...борец за правда и справедливост, с чест, достойнство и гордост (непукист обаче за чуждите чувства и достойнство)...ами то при такива условия на живот, такъв и манталитет... Сълза и смях :mrgreen: :(
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 04 Май 2009, 08:25

Ха ха ха Калахан жалък си ,ама много си жалък ,че взе и да обиждаш директно :D Кочина явно е в душата ти в момента :D Я ми обясни какво значи обувко джапанка ...явно жена ти ги носи/ако имаш такава , пък ако нямаш може би носиш такива ...фетиш / ,щото аз такова нещо в гардероба си нямам , как стигна до извода ,че имам не зная :D
Ето сега в твой дух ще те накарам да подлудееш -Горкия употребяваните джапанки продава /що реших ,че са употребявани ли ,че къде у факултето неупотребявани :D ,да не би да си ги описал с етикетчето /, домашните любимци на хората продава . Ся джапанката щом се нахлузва на крака квото и да е към обувки спада , то и налъмите са там...обувките според теб кво са затворени с вързанки ,ами къде слагаме ботушите ,шошоните ,валенките те не са обувки :D
Калахан до там ли сте я закършили с жена ти/ако имаш такава де ,или не може да събереш пари за такава ,че сега джапанки продаваш / ,айде разбирам те избягал си от Силистра от бащината си къща ,където прасетата ги гледате не за домашни любимци ,там оня край запада , ама да се излагаш така да продаваш на хората джапанките и да се обясвяваш колко си безгрешен/дето на нас тук въобще ни ни пука за интимния ти живот / ...е да като няма пари за любовница по нета :mrgreen:,щото той виртуалния секс пари струва :D

Само ,че аз зная едно ,тоя който твърди ,че вс. му е наред в действителност нищо не му е наред :D Преди да ни поканиш на свадба да ни поканиш на развода :D ,че да си запазиме местта , първото събитие не е интересно ,но второто ще си струва .

Последното ,което калахан си написал е пълно простотия ,защото аз моето ще го постигна вярвай ми .Имах преди много години един такъв случай и там се справих .

КАЛАХАН ЖАЛЪК СИ И ТО МНОГО ... "... все на обиди го удря, и медиаторите гони, и министърката, все до дупка...борец за правда и справедливост, с чест, достойнство и гордост (непукист обаче за чуждите чувства и достойнство)...ами то при такива условия на живот, такъв и манталитет... Сълза и смях "
ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ АЗ ИМАМ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ,А ТИ НЯМАШ НИЩО И ТАКА ЩЕ СИ ОТИДЕШ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ПОРДАВАШ НА ХОРАТА ПРАСЕТАТА И ДЖАПАНКИТЕ :D :D :D
Последна промяна donna на 04 Май 2009, 08:49, променена общо 2 пъти
donna
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 04 Май 2009, 08:38

Колеги, тъжно е ...

Тъжно ми е уважавани Личности от тоя форум така да се хапят, моля ви и двамцата ...нека заровим "жапанките", томахавките и всичко, нека гледаме по-позитивно, ще се чувствате по-готино, моля ви!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот donna » 04 Май 2009, 08:40

:D И да зарежа удоволствието да се развличам с тоя по форумите , боже ква томахавка , та калахан не ми е в категорията .
А и аз личто калахан НЕ ГО УВАЖАВАМ ,няма за какво и той самия много пъти го е доказвал!
donna
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 04 Май 2009, 10:25

:roll: Вече не е забавно!

Казани са доста излишни неща, налична е реторсия... Но нека спрем!
Моля и Вие да сторите същото!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 04 Май 2009, 18:39

donna написа:А и аз личто калахан НЕ ГО УВАЖАВАМ ,няма за какво и той самия много пъти го е доказвал!

От прости хора уважение не търся! :mrgreen:
Иначе много се забавлявам с Madonna, тя е от тия, дето много лаят, но не хапят :wink: С нея си имаме доста омраза и причината е изцяло в нея, тя на няколко пъти се заяжда с мен, без да съм дал ни най-малък повод...как беше - бил съм модератор и съм й бил променял мненията...после не съм бил аз, ама хасплу, ама сме били един дол дренки...абе луда работа :mrgreen: Примери десетки, и все се прави на големото добрутру...командва, нарежда, заповядва кой как да се държи...и не само с мен, преди няколко дена и с Каранедев, преди година с mitko6 редовно (той накаря си тръгна, ама не заради нея :D ) Хубаво я солеше той заради неграмотните й писаници...а иначе тя сама заяви в една тeма, че е най-голямата драка на форума - не ми се търси сега, ако тя отрича, ще й го намеря...то човек търпи, търпи простотията, ама в един момент му писва...кеф ли ти е, Донке, че стана за смех...Не можеш само ти да мачкаш хората и само защото се опитваме да сме възпитани и да си траем...щото на мен 'ич не ми пука, ша зна'ш!
п.п. Никога не съм живял в Силистра, само корените са ми оттам...наполовина :wink: пак си бляла по завоите и си си измислила нещо :D
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 04 Май 2009, 20:19

Калахан сериозно се замисли за психичното си здраве, инъче ще продължаваш да продаваш легени ,джапанки и прасета :wink:
А това за Силистра ,спомни си разказа за тиквата пасваш идеално на главния герой ...тик ,тик ...тиква :D ,то не е срамно да кажеш от къде си :mrgreen:
Все пак да те просветля митко 6 е гега , що ли тоя влиза с тоя ник и някои др. никове ,а за каранеф не се коси не е твоя работа .
Аз за разлика от теб безгрешния съм грешна и това не ми пречи :D
donna
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 04 Май 2009, 20:32

Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 05 Май 2009, 09:26

bebitor написа:http://balgarin.bravehost.com/elinpelin/tikva.htm

Изображение
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%B8%D0%BA
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 05 Май 2009, 09:35

donna написа:Аз за разлика от теб безгрешния съм грешна и това не ми пречи :D

Тогава що се сърдиш, че ти го напомням :D
Не са само каранедев и митко6 (мерси, че ме светна че е гега, не знаех :D ), има още един куп други хора, с които се заяждаш кога ти падне, хайде да не изброявам имена, сети се сама (ако можеш) :wink:
Ама ти нещо лесно забравяш забелязвам, че и после други спомени изникват на мястото на забравените...и после другите били луди, ти губиш връзка с реалността и си измисляш всякакви щуротии...ама какво да ти приказвам...от едното око влиза и от другото излиза :mrgreen:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 05 Май 2009, 11:03

kalahan2008 написа:
bebitor написа:http://balgarin.bravehost.com/elinpelin/tikva.htm

[img]***[/img]
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0% ... 0%B8%D0%BA

:lol: :lol: :lol:
http://rechnik.info/достойнство - научи значението на тази думичка...
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 05 Май 2009, 18:06

kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 05 Май 2009, 21:19

Сега влизам и от намека на калахан в последните му 2 поста ще му кажа следното : Да вземе да преглътне факта ,че на шах турнира го ступаха и го ступа жена.
Браво бебитор , а на тоя не му обръщай внимание нека си пуска картинки с подтекст колкото си иска , той е безгрешен!
donna
Старши потребител

Мнениеот imhotep » 05 Май 2009, 21:42

Виртуалният секс счита ли се за уличаване в изневяра?

Виртуалният секс или секса на Марс си е едно и също. Или задайте си въпроса така Ако си мислиш за секс с някой различен от съпруга/та - това изневяра ли е ? Разбира се, че не е ! Пак става въпрос за култура на съвременното общество. И точно в съвременната действителност понятието изневяра не съществува, защото над интересите на любимия/ата стоят нашите собствени интереси.

от КРБ

Чл. 30.
(1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.

Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.

а за "добрите нрави" все още можем да четем в приказките. И най- вероятно скоро и в семейния кодекс би било добре да се узакони (swing)-а или смяната на партньорите, и разбира се всичките други пикантерии, не мислите ли ? :roll:

Едно учим децата си, а съвсем друго правим - и това ако не е раздвоение на личността :lol:
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси