- Дата и час: 17 Дек 2024, 05:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Фактическо съжителство с проблем
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Фактическо съжителство с проблем
Не си права за казанчето на тоалетната . Всяка умна жена знае кой може да и го оправи при нужда и към кого да се обърне. Така ,че нашият пишман ерген да продължава да ергенува
- donna
- Старши потребител
Не казвайте нищо повече doc03! Такива неща без съмнение се случват постоянно. Просто ми е интересно да разбера как нашата държава защитава данъкоплатците си, когато те имат нужда от защита...
Лично аз, miriam, смятам, че свободата наистина си струва загубата на каквото и да било. Свободата и любовта сматам за най-ценното, на което може да се надява човек на тази Земя. Знам го от личен опит
Темата ми обаче не е свързана с общофилософските аспекти на съществуванете, а както казах и на doc - с неговите юридически аспекти. Мисля, че получих достатъчно инфо. За конструктивните мнения - БЛАГОДАРЯ! С нападките срещу личността ми съм свикнал... Все пак съм на 56 и отдавна съм загубил амбициите си от пубертета.
Лично аз, miriam, смятам, че свободата наистина си струва загубата на каквото и да било. Свободата и любовта сматам за най-ценното, на което може да се надява човек на тази Земя. Знам го от личен опит
Темата ми обаче не е свързана с общофилософските аспекти на съществуванете, а както казах и на doc - с неговите юридически аспекти. Мисля, че получих достатъчно инфо. За конструктивните мнения - БЛАГОДАРЯ! С нападките срещу личността ми съм свикнал... Все пак съм на 56 и отдавна съм загубил амбициите си от пубертета.
- plamen_penev
- Активен потребител
Пламка , аз на майтап и колкото да потуша въстанието в темата ти..
Ти няма ми са сърдиш , аз съм ти фенка откъм гражданска съвест , може би защото си спомням че е имало моменти от живота ми , в които не съм била юрист, мислила съм като нормален необременен човек и не съм висела на бога от шлифера закачена...
Ти няма ми са сърдиш , аз съм ти фенка откъм гражданска съвест , може би защото си спомням че е имало моменти от живота ми , в които не съм била юрист, мислила съм като нормален необременен човек и не съм висела на бога от шлифера закачена...
- miriam
- Потребител
И аз те харесвам miriam! Ако и да си юрист не си загубила гражданското си чувство и не си криеш главата в пясъка и наричаш нещата с истинските им имена. И не обиждаш участниците... "на физик"
- plamen_penev
- Активен потребител
НЕкой мо'е ли 'а ми ка'е що е това консултация при адвокат ? Като не мене консултация ми не тре'бе ! А адвокато работа треб'а а в'ръши ! И питам мое ли адвокато да свърши таа работа дето му я давам или не мое ? Нема 'а се научат тия адвокати и тва е !!! Консултация ... Знаете ли кво е консултация ? И пак ви повтарям в този форум се дава възможност на тия адвокати дето консултират да им се 'отворат очите ди 'мислат малко по рационално. Ша ма консултира адвокат - ама ако си плати !
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
Ако съм нарушил 'некой закон подай жалба Спамерчо, ама първо 'оди се консултирай
Аз знам от какво те е страх теб, от некомпетентността ти ! Защото ако тук някой истински адвокат ми покаже пътя а ти не можеш да свършиш това, което той вижда за теб нема 'хлеб, затова и да спамиш и да не спамиш аз пак ще отида при адвокат но с решение за моя казус - при адвокат който може да ме защити ! Оди се консултирай и да знаеш че колкото по скъпо платиш за консултация толкова ше ти е по-добър адвоката. Нал' ме разбираш !!!!
Аз знам от какво те е страх теб, от некомпетентността ти ! Защото ако тук някой истински адвокат ми покаже пътя а ти не можеш да свършиш това, което той вижда за теб нема 'хлеб, затова и да спамиш и да не спамиш аз пак ще отида при адвокат но с решение за моя казус - при адвокат който може да ме защити ! Оди се консултирай и да знаеш че колкото по скъпо платиш за консултация толкова ше ти е по-добър адвоката. Нал' ме разбираш !!!!
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
imhotep, май сте попаднал на спамъра... Не му обръщайте внимание! В някакъв момент бота ще го "ботне" и ще остане само вашия текст, та да се чудят и дивят околните какво сте искал да кажете, не можейки да видят първопричината... Аз например доста се чудих докато схвана
- plamen_penev
- Активен потребител
doc03 каза:
А с доказване на доходи през време на конкубината (или както и да е там) нещо не може ли да се измисли?
Аз не мога, затова и питам
- plamen_penev
- Активен потребител
48 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|