начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

bea-999 дава консултации

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

bea-999 дава консултации

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 22:22

svetomiraz написа:Имам приятел, който има дете от предна връзка. Няма сключен брак с майката на детето, но го припознал и то носи неговата фамилия. Въпроса ми е, ако сключим с приятеля ми брак, има ли права върху моето имущество придобито преди брака неговото дете? И има ли права то върху придобитото имущество след сключването на нашия брак?

А тоя мъж изобщо предложил ли ти е брак, та задаваш въпрос в този дух? Да не би да ти се привижда брак с него, а той дори да не знае, че ти е предлагал брак?

Та отвъд брака си се замислила, та деца родихте, та наследства почна да делиш, та почна да се вайкаш как си щяла наследства с дете от друга майка да делиш.... :lol: :lol: :lol:

Много ми прилича да си прожектираш само филми в главата. С всеки мъж с който се на*****, ли почваш така да делиш бъдещи наследства?

Този мъж знае ли, какво мислиш на детето му? Ако знае, ще иска ли да има изобщо каквото и да било с теб, камо ли брак и деца?

Пази боже, да успееш да пренесеш този конфликт, който гърми в главата ти, в реалността. Как си представяш, че едно по-голямо дете ще се отнася с по-малките си бъдещи братчета и сестричета, ако ти го недолюбваш и почнеш вражда с това по-голямо дете и майка му? Дали няма да го отнесат твите деца тогава, защото ще са по-малки и много, много по-безпомощни? Ами ако си отидеш от тоя свят рано-рано по някаква причина, и оставиш невръстни дечица, какво им се пише с едно озлобено и тормозено по-голямо дете от предишна връзка, освен че по-голямото ще получи дял от семейното имущество и доста повече възможности да направи луди твоите по-малки дечица?

Абе....има луди жени на тоя свят, ама има и луди мъже да ги ебат.... :lol: :lol: :lol:
bea-999
Потребител

Re: Моля помогнете за следният казус

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 22:29

katerinakuch написа:Svetomiraz, похвално е, че задавате такъв въпрос и се замисляте и то много сериозно върху бъдещата ситуация. Похвално е, че още отсега се замисляте и върху защитата на интересите на бъдещото Ви дете, защото явно детето на приятеля Ви от предишната връзка към момента си е добре /а и винаги е било добре и ще бъде добре като наследник на баща си и майка си, щом твърдите, че баща му се грижи за него/. Неговите интереси към момента са защитени, тъй като то си има и баща, и майка. Оставете за неговото благо да се грижи неговата майка, а не Вие. Вие мислете за вашето бъдещо дете и как да защитавате неговите интереси.
Ако решите с Вашия приятел да придобивате нещо по време на брака, няма абсолютно никаква пречка придобитото да го прехвърлите на името на Вашето общо дете.
Друг правилен вариант е наистина да не сключвате брак с Вашия приятел, а това, което придобивате, да е на името на Вашето общо дете или на Вас самата.
P.S. Imhotep, поздравявам те за постовете, които си написал по темата. :)

Ако изобщо има бъдещи такива деца.

Никой не си знае бъдещето. А да построиш целия си живот на една единствена хипотеза, сякаш залагаш хазартно на една единствена карта....ами ако изгубиш всичко по тази карта? Не че не се случва, особено по казината.... :lol: :lol: :lol:

От друга страна, според мен казус няма. Това е само някаква фантасмагория в главата на една алчна жена. Няма брак, няма деца, а дали изобщо този мъж знае какво му се крои. Ако знае, дали изобщо ще погледне жена, която вече е разкроила живота му на парчета, и е определила кое какво, сякаш той няма изобщо думата за нищо.

А мъжете, които четат тук.....да бяха се поне малко възмутили. Но, щом се намират льольовци, така им се пада....докато има будали, ще има и използвачи....
bea-999
Потребител

Мнениеот miriam » 13 Май 2009, 22:46

оф , добре че дойде ти да се смееш на някого, че бил кукувица и че си прожектирал филми в главата...
пак са ти развързали ръкавите и си яхнала компа , м? :P
miriam
Потребител

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 22:52

svetomiraz написа:И още нещо, приятеля ми обича детето си, грижи се за него, мисли за него и т.н., но майката на детето лъмти за имотите на приятеля ми, опасявам се, че след брака ни, може да има претенции и върху моето, което ще е вече общо след брака!

Тази майка вече е родила дете на този мъж, за разлика от теб.

В този момент, докато ти нямаш нито брак, нито деца от този мъж, тя и детето й имат всички права. А това дете си има дядо и баба, и с право счита за свое бащиното си имущество.

Майката на детето също има права в дома на бащата на детето си. Тя е майка на детето му. Ти каква си всъщност на този мъж? Използвай думата, която вярваш, че характеризира онова, което си за този мъж.

Когато наистина се ожените, и наистина му родиш деца, ако това изобщо стане, гледай да се разбираш и с по-голямото дете, и с майката. Животът ти ще стане ад, ако отвориш война. Както се е разделил с майката на детето си, какво ще му попречи да се раздели и с теб, ако ще и 20 деца да си му родила. И да си намери следващата, а ти да се озовеш в същата ситуация, и да питаш тук, как да изхвърлиш бъдещата претендентка и бъдещите й деца, точно както сега питаш, как да отнемеш от първото му дете и майката на това дете.

Охо, а как връща живота! Аз ли те боже криво молих, а ти ме криво разбра? Да не четем нови теми на тема бъдещата майка на децата на този мъж, и как да водиш война едновременно и с бившата, и с бъдещата?
bea-999
Потребител

Мнениеот miriam » 13 Май 2009, 22:54

бео, ти си голема патица
ако измрат мъжете ще умреш от безсмисленост , щото няма да има кой да ти ръчка полирания птичи мозък
нима в това е смисълът на живота? да водиш войни с бившите и бъдещите на някой си ?!
miriam
Потребител

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 22:55

miriam написа:оф , добре че дойде ти да се смееш на някого, че бил кукувица и че си прожектирал филми в главата...
пак са ти развързали ръкавите и си яхнала компа , м? :P

Ще ти подмина юридическите консултации като влак - пътна стрелка :lol: :lol:

Да беше помогнала на клетницата, както е обичайно за този форум, да се избият желаещите юристи да раздават безплатни съвети? Защо се хабиш за мене, ето тук една вопиюща страдалка, моли коленопреклоннно за твоите юридически и безплатни съвети? :lol: :lol: :lol:
bea-999
Потребител

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 22:57

miriam написа:бео, ти си голема патица
ако измрат мъжете ще умреш от безсмисленост , щото няма да има кой да ти ръчка полирания птичи мозък
нима в това е смисълът на живота? да водиш войни с бившите и бъдещите на някой си ?!

Мириамо, дръж си там НК и си го чети, като евангелие, аз още не съм изчела всички теми тук, по които да се обадя. Ще ти отворя голема работа да ме дислоцираш по казусите, ако се разпиша както аз си знам. Дип че уважавам цензурата...че имам идея кой е цензора тук, та не сметам да му бъркам джокерите и живота :lol: :lol:
bea-999
Потребител

Мнениеот miriam » 13 Май 2009, 22:58

толкоз ме дразниш че ако си ми на живо ще ти смена паспорта за половин минута ,честно!
де го онзи твоя негодник ,дето не та е очистил до сега ами само се е развел с теб , егати му и търлпеливия, те тоо ако не е на транквиланти?! кажи му че ще го представлявам без една стотинка по всички дела срещу теб, само за да ти гледам истерясалата физиономия... :lol:

р.р.ти си мазохист ,нали?храниш се с негативните енергии , които те обливат , та върви се разпиши по темите както ти си знаеш :P
miriam
Потребител

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 23:05

miriam написа:толкоз ме дразниш че ако си ми на живо ще ти смена паспорта за половин минута ,честно!
де го онзи твоя негодник ,дето не та е очистил до сега ами само се е развел с теб , егати му и търлпеливия, те тоо ако не е на транквиланти?! кажи му че ще го представлявам без една стотинка по всички дела срещу теб, само за да ти гледам истерясалата физиономия... :lol:

Искаш ли да те свържа с адвокатите ми, Мириамо? Стиска ли ти, или само си приказваш, че искаш да положиш канския труд по бившия ми съпруг? Да не искаш после да пиеш кафе с мен, и да ми се молиш да сме пак приятелки, щото нещо не си доразбрала?

:lol: :lol:

Ела ми, ела ми....дай си телефона, да го дам на когото трябва, искам да видя как адвокат ще работи за без пари, чесно! А щом ТИ ще работиш за без пари, защо да не те пусна по пързалката, а? :lol: :lol: :lol:
bea-999
Потребител

Мнениеот miriam » 13 Май 2009, 23:09

абе как да ти кажа , би могла и да си го мислиш , действително :mrgreen:

трудно се пързалям аз, труднооо...
ама на лечение за няма два месеца ще влезеш поне, тън мън няма да има
Блейо, ще дадеш ли информиран избор , или ще си играем на жмички? :lol:
miriam
Потребител

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 23:12

miriam написа:абе как да ти кажа , би могла и да си го мислиш , действително :mrgreen:

трудно се пързалям аз, труднооо...
ама на лечение за няма два месеца ще влезеш поне, тън мън няма да има
Блейо, ще дадеш ли информиран избор , или ще си играем на жмички? :lol:

Айде пак за пари говорим, а? Ехм, искам да видя как ще си бръкнеш в джоба и финансовото състояние, ще гледам да ти похарча повеке, сънуваш ли ме вече? Сядай да пишеш адвокатски речи, а рушветите по делото ще ги плащаш ти, аз само ще ти гледам адвокатския сеир и канския труд за оня, дето вее пердета .... :lol: :lol: :lol:
bea-999
Потребител

Мнениеот imhotep » 13 Май 2009, 23:19

МММ bea-999 предлагам ти брак !!! Заповядай при мен ще ти дам най-голямата си любов ! Сигурен съм обаче, че бившият ти съпруг ще бъде след това най милият и скъп спомен за теб !

PS. Явно си ме привличат опърничевите. Такъв съм си - тва е !
Последна промяна imhotep на 13 Май 2009, 23:23, променена общо 1 път
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 23:23

imhotep написа:МММ bea-999 предлагам ти брак !!! Заповядай при мен ще ти дам най-голямата си любов ! Сигурен съм обаче, че бившият ти съпруг ще бъде след това най милият и скъп спомен за теб !

Аз съм омъжена, скъпи! Ще трябва да ме отвоюваш и разведеш със сегашния ми съпруг! 8)

Иначе, нямаш проблеми, отдавна си мечтая да разкова някое адвокатче, за спорта и упражнението :lol: още съм дествена по вАпроса :lol: :lol: :lol:
bea-999
Потребител

Мнениеот sarbijanac » 13 Май 2009, 23:33

bea-999 написа:Иначе, нямаш проблеми, отдавна си мечтая да разкова някое адвокатче, за спорта и упражнението :lol: още съм дествена по вАпроса :lol: :lol: :lol:

Уф,ама че мечти :lol: :lol: :lol: :lol:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот imhotep » 13 Май 2009, 23:41

http://vbox7.com/play:79236a6f малко да разведрим обстановката :wink:
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
Аватар
imhotep
Потребител

Мнениеот bea-999 » 13 Май 2009, 23:56

sarbijanac написа:
bea-999 написа:Иначе, нямаш проблеми, отдавна си мечтая да разкова някое адвокатче, за спорта и упражнението :lol: още съм дествена по вАпроса :lol: :lol: :lol:

Уф,ама че мечти :lol: :lol: :lol: :lol:

Защо мечти бе?

Ако станат реалност, кой ли ще изпищи? Защо да причинявам това на горкия човечец, остави го да се радва на спокоен живот, има права по Консатитуция! 8)
bea-999
Потребител

Мнениеот bea-999 » 14 Май 2009, 00:00

imhotep написа:МММ bea-999 предлагам ти брак !!! Заповядай при мен ще ти дам най-голямата си любов ! Сигурен съм обаче, че бившият ти съпруг ще бъде след това най милият и скъп спомен за теб !

PS. Явно си ме привличат опърничевите. Такъв съм си - тва е !

Я сега раздуй, имаш ли деца от предишен брак, и какво ще наследят нашите деца? 8)

Какво ще делим, след като се оженим? За да не сме off....само си питам де 8) виж авторката как се е разпенила, че предишните деца имали претенции? Ти как точно ще изхвърлиш досегашните си деца, за да може да си дадем цялото имущество само на нашите деца, м? 8)

PS: дотук говорим как ще изхвърлим твоите деца....моите трябва да наследят всичко, не разбра ли? това питаше авторката 8)

Или само аз си направих труда да отбележа фразата? При толкова юристи тук?

PPS: според мен авторката има друго дете или други деца. Наследила е нещо. Не иска да дели с никого. Иска пак да наследи. Иска да насочи наследства само към деца, произхождащи от нея. Не е съгласна да позволи дори на други законни наследници да си вземат частта.

Какво мислят юристите по въпроса, или ще искат отново пари, за казуса и мнения по казуса? :lol: :lol: :lol:
Последна промяна bea-999 на 14 Май 2009, 00:07, променена общо 1 път
bea-999
Потребител

Мнениеот lexy21 » 14 Май 2009, 00:07

Айдееееее и в тая тема сме на визитация и установяваме, че някой не си е пил хапчетата, а ги е хвърлял под леглото... Беа, много те моля, намери време и сили да пропълзиш през всички теми, да се изкажеш, да се изкашляш, да се възмутиш и да сложиш ред, после поеми регулирането на кръстовищата, насочването на подпочвените води, чифтосването на пингвините и разводите сред колорадските бръмбари, пък, ако Господ е рекъл да живееш с орлите - ще ти остане време да клонираш богомолка и да започнеш да й се караш.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот bea-999 » 14 Май 2009, 00:10

lexy21 написа:Айдееееее и в тая тема сме на визитация и установяваме, че някой не си е пил хапчетата, а ги е хвърлял под леглото... Беа, много те моля, намери време и сили да пропълзиш през всички теми, да се изкажеш, да се изкашляш, да се възмутиш и да сложиш ред, после поеми регулирането на кръстовищата, насочването на подпочвените води, чифтосването на пингвините и разводите сред колорадските бръмбари, пък, ако Господ е рекъл да живееш с орлите - ще ти остане време да клонираш богомолка и да започнеш да й се караш.

Ти откъде си сигурна, че аз вече не клонирам богомолки, и каква точно ми е професията?

Да не те клонирам и тебе...как ли ще изглежда клонинга ти? :lol: :lol:
bea-999
Потребител

Мнениеот balance » 14 Май 2009, 00:39

Ти откъде си сигурна, че аз вече не клонирам богомолки, и каква точно ми е професията?

Да не те клонирам и тебе...как ли ще изглежда клонинга ти?

Олеее! С това момиче работата е много зле :wink:
balance
Потребител

Следваща

Назад към Семейни казуси