- Дата и час: 17 Дек 2024, 08:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
bea-999 дава консултации
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
60 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: bea-999 дава консултации
Bea-999, нека Svetomiraz и нейният приятел сами да си преценят дали и кога да имат дете. Това си е тяхна работа. Те са зрели хора.
С риск отново да се повторя, пак казвам, че не е задължително двама души, които живеят заедно или са сключили брак, да имат дете. Ще имат дете, ако искат и когато преценят, че моментът е подходящ.
С риск отново да се повторя, пак казвам, че не е задължително двама души, които живеят заедно или са сключили брак, да имат дете. Ще имат дете, ако искат и когато преценят, че моментът е подходящ.
- katerinakuch
- Активен потребител
Здравейте! Имам нужда от консултация. Не знам дали ще можете да ми помогнете, но прочетох, че отговаряте на питащите с огромно желяние.
Значи, моята ситуация е следната.
Притежавам много движимо и недвижимо имущество. 4 Автомобила, 2 апартамента, къща на морето и една къща в планината. С първата ми съпруга сключих брак през далечната 1999 година. Оказа се, че е прекалено меркантилна. Тя беше известен фотомодел и манекенка. От брака ни имаме 2 деца. През 2001-ма година аз напуснах съпругата си с 1-вата си любовница. В края на същата година подадох документи за развод и на следващата година бях свободен, за да заживея с моята нова любов.
На първата си съпруга оставих панелно жилище, 2-те деца, за които издръжка плаща общината, защото аз съм социално слаб и безработен.
През романтичното лято на 2002, което прекарахме с Жужи на Бахамските острови, тя пожела да стане моя жена. След почивката веднага сключихме граждански брак. На сватбата и подарих автомобил BMW Z3, и мезонет 150 кв.м. в ЦГЧ на град София. Тогава се започнах любовна афера с 2-рата си любовница, с която беше моя секретарка. След една година съвместно съжителство започнах да подозирам Жужи в изневяра. Прибираше се късно, нямаше я по цели дни и все беше с някакви приятелки. Подозренията ми се оказаха основателни. Един ден се прибрах по-рано от пътуване до Амстердам /по бизнес/ и заварих Жужи в леглото с най-добрата си приятелка - Ина.
Последва бърз развод. Скъсах у с 2-рата си любовница, защото започна да ми говори за брак. 1 месец след развода Жужи ме потърси и ми съобщи, че е бременна. В 3-я месец. Искаше огромна сума пари за да не роди детето. Аз се заинатих и... 6 месеца по-късно се роди 3-тата ми дъщеря. В това време аз започнах да се срещам с Ина. Оказа се, че е бисексуална. Постоянно водеше свои приятелки и си прекарвахме добре. Най-накрая заформихме трио с Ина и нейната приятелка Никол, която остана да живее при нас.
Успях да разваля сделката за мезонета и си го върнах обратно, а на BMW-то спрях да плащам вноските и си го прибраха от лизинговата компания. Жужи остана при майка си в Бяла Слатина заедно с дъщеря ми, за която не плащам издържка, защото съм безработен.
5 години след първите ми два брака, аз реших да сключа нов. С Ина и нашата приятелка разбира се. Тъй като полигамията е забранена в България се наложи да сключа брак само с Ина. Подарих и мезонета. На Никол подарих спортен автомобил и тримата заживяхме щастливо.
Постоянно бяхме по курорти - на ски в Алпите, на плаж в Майорка...
2 години по-късно се оказа, че Ива и Никол са бременни. А аз си мислех, че за взели предпазни мерки, но явно са ме лъгали. И двете ме напуснаха, защото се оказа, че са решили да отгледат децата като хомосексуална двойка. Никол подаде документи за развод и така приключи 3-я ми брак.
След 9 месеца Ина роди момчета близнаци, а Никол роди 4-тата ми дъщеря. Сега девете, заедно с децата, живеят в Холандия. Понеже се водят самотни майки издръжки на децата плаща Холандското правителство.
От тогава не съм имал сериозни връзки. През седмица сменям жените, тъй като съм чаровен и богат и мацките ми се лепят.
Въпроса ми към вас е. Дали трябва да плащам издръжка на тия деца, дет съм ги правил или да кажа на жените си да го... ?
Да не съм балък да давам пари за няк'ви деца, дето не ги гледам и не ги знам как изглеждат даже?
Значи, моята ситуация е следната.
Притежавам много движимо и недвижимо имущество. 4 Автомобила, 2 апартамента, къща на морето и една къща в планината. С първата ми съпруга сключих брак през далечната 1999 година. Оказа се, че е прекалено меркантилна. Тя беше известен фотомодел и манекенка. От брака ни имаме 2 деца. През 2001-ма година аз напуснах съпругата си с 1-вата си любовница. В края на същата година подадох документи за развод и на следващата година бях свободен, за да заживея с моята нова любов.
На първата си съпруга оставих панелно жилище, 2-те деца, за които издръжка плаща общината, защото аз съм социално слаб и безработен.
През романтичното лято на 2002, което прекарахме с Жужи на Бахамските острови, тя пожела да стане моя жена. След почивката веднага сключихме граждански брак. На сватбата и подарих автомобил BMW Z3, и мезонет 150 кв.м. в ЦГЧ на град София. Тогава се започнах любовна афера с 2-рата си любовница, с която беше моя секретарка. След една година съвместно съжителство започнах да подозирам Жужи в изневяра. Прибираше се късно, нямаше я по цели дни и все беше с някакви приятелки. Подозренията ми се оказаха основателни. Един ден се прибрах по-рано от пътуване до Амстердам /по бизнес/ и заварих Жужи в леглото с най-добрата си приятелка - Ина.
Последва бърз развод. Скъсах у с 2-рата си любовница, защото започна да ми говори за брак. 1 месец след развода Жужи ме потърси и ми съобщи, че е бременна. В 3-я месец. Искаше огромна сума пари за да не роди детето. Аз се заинатих и... 6 месеца по-късно се роди 3-тата ми дъщеря. В това време аз започнах да се срещам с Ина. Оказа се, че е бисексуална. Постоянно водеше свои приятелки и си прекарвахме добре. Най-накрая заформихме трио с Ина и нейната приятелка Никол, която остана да живее при нас.
Успях да разваля сделката за мезонета и си го върнах обратно, а на BMW-то спрях да плащам вноските и си го прибраха от лизинговата компания. Жужи остана при майка си в Бяла Слатина заедно с дъщеря ми, за която не плащам издържка, защото съм безработен.
5 години след първите ми два брака, аз реших да сключа нов. С Ина и нашата приятелка разбира се. Тъй като полигамията е забранена в България се наложи да сключа брак само с Ина. Подарих и мезонета. На Никол подарих спортен автомобил и тримата заживяхме щастливо.
Постоянно бяхме по курорти - на ски в Алпите, на плаж в Майорка...
2 години по-късно се оказа, че Ива и Никол са бременни. А аз си мислех, че за взели предпазни мерки, но явно са ме лъгали. И двете ме напуснаха, защото се оказа, че са решили да отгледат децата като хомосексуална двойка. Никол подаде документи за развод и така приключи 3-я ми брак.
След 9 месеца Ина роди момчета близнаци, а Никол роди 4-тата ми дъщеря. Сега девете, заедно с децата, живеят в Холандия. Понеже се водят самотни майки издръжки на децата плаща Холандското правителство.
От тогава не съм имал сериозни връзки. През седмица сменям жените, тъй като съм чаровен и богат и мацките ми се лепят.
Въпроса ми към вас е. Дали трябва да плащам издръжка на тия деца, дет съм ги правил или да кажа на жените си да го... ?
Да не съм балък да давам пари за няк'ви деца, дето не ги гледам и не ги знам как изглеждат даже?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Е как така се е развел с Никол, като е бил женен за Ина? Или тя просто е подала документи за развод с нейния си мъж, а той още е женен за Ина?
- anabel10
- Младши потребител
да, и аз си зададох този въпрос! не става много ясно! но...толкова деца, безобразие!!!
Последна промяна 778899 на 15 Май 2009, 16:27, променена общо 1 път
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Никол е активната, т.е. замества мъжа в семейството. Тя подаде документите от името на Ина. Развода си беше м/у мен и Ина. Просто Никол я представляваше в съда. Тя е адвокат.
-
А как така е замествала мъжа в семейството? и вие ли сте жена?
- anabel10
- Младши потребител
Обичаш женките- това е ясно.
Плодовит си/ демек далеч си от стерилитет/ и това е ясно.
Не си балък/ щото си взел всичко на първата, брех трЕбе да ти е помогнал нЕкой читав адвУкат- давай го насам, че и аз имам нужда/
Куражлия си- щото при три брака да се озърташ и за четвърти си е направо мазохизъм, според мен де, ама хора всякакви..
Да се цаня за четвърта булка?
Казвай сЯ- кво остана от имотите?
Къде и какво работиш, не ми е чак пък интересно- бизнеса е скучновато занимание/ няма да казвам за кои?!?/
Ако обещаеш да носиш всичкото благо у дома- може и вЕрно да се харижа.
Ако стане работата- може и да пратя едно CV, ама да помисля- то не става когато ти поискаш- аз трябва да те поискам.
п.п. дали успешно се справям?
Плодовит си/ демек далеч си от стерилитет/ и това е ясно.
Не си балък/ щото си взел всичко на първата, брех трЕбе да ти е помогнал нЕкой читав адвУкат- давай го насам, че и аз имам нужда/
Куражлия си- щото при три брака да се озърташ и за четвърти си е направо мазохизъм, според мен де, ама хора всякакви..
Да се цаня за четвърта булка?
Казвай сЯ- кво остана от имотите?
Къде и какво работиш, не ми е чак пък интересно- бизнеса е скучновато занимание/ няма да казвам за кои?!?/
Ако обещаеш да носиш всичкото благо у дома- може и вЕрно да се харижа.
Ако стане работата- може и да пратя едно CV, ама да помисля- то не става когато ти поискаш- аз трябва да те поискам.
п.п. дали успешно се справям?
- Гост.
- Старши потребител
Каква е целта на занятието, освен халосия...?
http://www.vbox7.com/play:d41e5f9b
http://www.vbox7.com/play:d41e5f9b
- Гост.
- Старши потребител
!!!!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
katerinakuch написа:Bea-999, нека Svetomiraz и нейният приятел сами да си преценят дали и кога да имат дете. Това си е тяхна работа. Те са зрели хора.
А ТИ къде си пъхаш оная работа, да адвокатстваш на Svetomira, или на Stanimira, или която беше там, колко деца и на кого да ражда или да не ражда, срещу мен?
Аз да не би да съм казала нещо различно? Казах, ми да ражда! Но какво се е вторачила Svetomira, или на Stanimira, или която беше там, в децата на първата съпруга? Кой я спира да ражда, нито закон, нито к*р, нито желание, нито първата съпруга?
Хонорар за адвокатстването на Stanimira или Swvetomira, взимаш ли? Дано поне ти плаща добре иначе, за какво се навираш между шамарите? Човек, да не изкаже мнение в тоя форум, ще го разкъсат на кървящи пържоли и ще ги раздадат на уличните псета ....
- bea-999
- Потребител
bea-999 гълташ ли? Че си търся занимавка?
-
bea-999 написа:А ТИ къде си пъхаш оная работа, да адвокатстваш ???
Ами ти? Раздаването на правни консултации от лица без юридическо образование е забранено със закон! Щом желаеш да споделяш сълзливи и сополиви лични преживявания, че и насоки да даваш спрямо собствената си преценка, има си друг форум за тая цел!
Беше смешна до едно време, писна ми да ти чета лиготиите!
Щом си толкова отворена, защо не си си решила вече проблемите? Че отстраняването на някаква си поредна приятелка на бившия ти съпруг, струва ми се, не е никакво решение
Я се махай от нашия форум, да не затрудняваме ръководството на лекс със супер сложния въпрос- юристите или ти!
ЗА ЖЕНИХИТЕ:
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
DEKAH написа:bea-999 гълташ ли? Че си търся занимавка?
Щом си ДЕКАН...искаш ли да ти асистирам за нещо? Много ме бива, не се съмнясвай
- bea-999
- Потребител
той трябва да е луд ...миг невнимание-цял живот ти по петите му....
- miriam
- Потребител
Вааа, Деки, ползвам си правото на обаждане от коневръза (че съм й фен на тая 999) и - съгласявайки се с Мириам - бързам да добавя, че мигът невнимание може да има за последица и отхапване на съответните части, щото де да знаеш - 999 най-малкото се прави на шестхрила акула, ако не е клонирана богомолка
- ykovachev
- Активен потребител
тук става все по-весело ...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
тук става все по-весело ...
Нали?
-
Melly - Старши потребител
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
Още ли е тука тая? Леле?
От кога юристи правят и безплатни психотерапии на разни bea-999 ?
Няма да стане ! Много баби - все по-пощръкляващо "бейче". Зациклила е, горката.
Професионална психиатрична помощ трябва !
От кога юристи правят и безплатни психотерапии на разни bea-999 ?
Няма да стане ! Много баби - все по-пощръкляващо "бейче". Зациклила е, горката.
Професионална психиатрична помощ трябва !
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
60 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|