portokal написа:Внимавайте да не надебелеете всички, като една дебела селянка с диалект, която люпи семки на селския двор и на дървена скована пейка, по плетени терлици
И селянката (тлъстата селска к...ва, искам да кажа) е от Стара Загора. И няма деца от бившия съпруг на нашата героиня, няма и да има, напразно се надява. Тя въобще каква му се пада на този бивш съпруг - никаква. Това отдавна го знаем вече тия, които влизаме в dir.bg. Нали, Рокси?
Не искам да повтарям каруцарските словоизлияния от другия форум на Роксана-Беа, но тя е способна наистина на много, когато се развихри. И там в началото почна сревнително кротко, с оплаквания от тлъстата ..., която тормозела детето. Шоуто според мен тепърва предстои (та до бан). Дотук Беа-Рокси само е загатнала истинските си възможности. Но вече съм 99,999999999999999999999999999999% сигурна, че е тя (не казвам сто само заради вродената си предпазливост и склонност към всестранно и пълно разследване и обсъждане и проверка на всички версии ).
Към задаващата въпроса: получаването на издръжката от общината е лесно, има и наредба, която подробно го урежда. Обърнете се към адвокат обаче. Накратко, след като съдебен изпълнител установи, че майката длъжница няма имущество, върху което да се изпълнява, ще може издръжката да се получава по този начин.
Както описвате нещата, според мен е малко вероятно един ден упражняването на родителските права върху детето да бъде възложено на майката, особено ако то поотрасне при вас (т.е. при баща си) и иска да остане там. Но все пак никой тук не може да се прави на пророк, нали. Живейте си спокойно и си гледайте децата, и четирите, и не мислете за това.
Ах, и такива селски к***и ли имало, от Стара Загора, дебели и тлъсти, с диалект? Да искат да тормозят единствения наследник на .."съпруга" си? с четири други деца, от предишен брак, след овдовяване? Ах, боже, какви селски трагедии имало
Много люпите семки, дами и г-да, ще надебелеете като селянката от Стара Загора с грубия и тежък диалект ....