начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

помогнете в рамките на закона

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

помогнете в рамките на закона

Мнениеот ely1003 » 27 Май 2009, 19:16

Разведена съм.Родит.права за отглеждането на сина ми са присъдени на мен.Живея в невероятен тормоз от собственото си дете като физически ,психически финансови насилия и изнудвания.Обърнах се към ДПС за съдействие при което беше предупреден и до там се изчерпаха техните правомощия.Синът ми е 16г. Започнах да се страхувам от него и живея в непрекъснат стрес.Има ли закон за закрила на родителя освен закон за закрила на детето?Помогнете със съвет.
ely1003
Нов потребител

Re: помогнете в рамките на закона

Мнениеот fani_i » 27 Май 2009, 22:10

По-скоро ми се струва, че е добре да се обърнете към психолог, отколкото към ДПС. Причина за детската агресия винаги има, въпросът е да се открие, а не да се правят неуспешни опити да се отстранят само последиците.
Не казвам, че е лесно. Всяко дете реагира по свой начин на раздяла в семейството или други травмиращи фактори, включително и с агресия към най-близките си хора. Опитайте се да разберете защо точно Вас тормози, дали не Ви вини за отношенията в семейството, кога са започнали проявите и с какво събитие може да ги свържете...
За съжаление/или не не всички отношения могат ефективно да бъдат регулирани от правото - и най-вече тези между родители и непълнолетни деца.
Успех!
fani_i
Потребител

Мнениеот fani_i » 28 Май 2009, 18:48

Ели1003, включете си опцията за получаване на лични съобщения, за да мога да Ви отговоря. Не се получава.
Или ми изпратете e-mail адрес - Вашите съобщения ги чета.
fani_i
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 28 Май 2009, 21:10

От алергията съм раздразнителен - но все пак - госпожо, поради каква причина се охаврихте - тоест, поради каква причина престанахте да живеете със единственият си съпруг?

Нещо думата "бъща" (баща) да сте я чували??

И той к`во каза?
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот advstoyanov » 28 Май 2009, 21:21

Увожаема госпожо,
Да. Има начин да Ви се помогне и да бъде рашен Вашият проблем. Аз се наемам да Ви помогна ако сте съгласна.
За предпочитане е да водим нашия разговор по-нататъка на Вашата поща, където ще изпратя моя имейл.
Ако желаете да Ви помогна наисттина, моля да ми изпратите Вашия имеййл.
advstoyanov
Нов потребител

Мнениеот 778899 » 28 Май 2009, 21:37

и съответно безплатно ще помогнете, нали така, колега?!?
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 28 Май 2009, 22:25

778899 написа:и съответно безплатно ще помогнете, нали така, колега?!?

Ти?!? Какво ти става- вярваш вече в Дядо Коледа, щъркели и прочие детинщини ли? :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 28 Май 2009, 22:36

:lol: :lol: :lol: , не бе...не е това...просто реших, че колегата е тоолкова натоварен служебно, че е решил поне във форумите да "помага"... :lol: , щото другият вариант е-да събира клиентела тук... :lol: :lol: :lol: :lol:!

/милият, регнал се е 2005г....днес прочетохме второто му "мнение" 8), първото е "зов за помощ" /
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот ely1003 » 28 Май 2009, 22:48

четейки коментарите на моята тема започвам да си мисля дали ни се обърках нещо....пари... пари.. пари...ако някой наистина мисли че съм ревла и се моля за вашата гавра безплатно бих му заплатила и за това! Мили господа аз търся помощ за детето си ..............не пожелавам никому да има подобни проблеми
ely1003
Нов потребител

Мнениеот 778899 » 28 Май 2009, 23:02

нищо не сте разбрала! въобще не говорим за пари!!!

както и да е... има решение на поставения от Вас проблем...обърнете се към колега адвокат!!!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 28 Май 2009, 23:13

Коментарът ми бе по повод предложението на колегата адвстоянов. 8)
Аз, до тук, не прочитам някой да ви иска пари!

И дори нямам идея доколко сте решена да влизате в съдебни спорове със сина си. 8) А това последното като как ли ще ви се отрази - на вас, като негова жертва.
Нещата наистина са твърде деликатни.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот namakak » 29 Май 2009, 18:37

Мила майчице,закона ви дава възможност да се омъжите за "ченге във времето" :)
НО не ви дава право ,като откриете проблема да палите нечия къща с бензин,приятелската му компания влияе,потърсете психолог,за адвокат помислете като за момент се приютите при приятелка :wink:
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот ely1003 » 29 Май 2009, 19:48

niama kak moge i da se zamislia :D ili da se vazpolzuvam ot saveta vi
ely1003
Нов потребител

Назад към Семейни казуси