начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Получаване на издръжка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Получаване на издръжка

Мнениеот doc03 » 29 Май 2009, 22:44

Видяхте ли каква реклама върви успоредно с форума?
Защо точно тук, админе?

"Запознанство и брак в чужбина. Само за дами."

Аме действайте!
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 30 Май 2009, 11:02

doc03 написа:Добре де, момченце съм все пак. Може да ми изпадне ......... нещо.

Доставки в службата правите ли, 778899 ?

какви доставки в службата :lol: ?!? доставките са само ТУК и СЕГА... :wink: , а и, ако не ме лъже паметта, нещо за събота /днес/ беше обещал.... :P

ама, бей-чето нещо го нЕма....сигурно са й вързали ризката по-здраво, а?!? :P :mrgreen:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Melly » 30 Май 2009, 13:22

778899 написа:какви доставки в службата :lol: ?!? доставките са само ТУК и СЕГА... :wink: , а и, ако не ме лъже паметта, нещо за събота /днес/ беше обещал.... :P

ама, бей-чето нещо го нЕма....сигурно са й вързали ризката по-здраво, а?!? :P :mrgreen:

Защо ли си мисля, че не само аз изразих такова предположение още на 26.05.2009 ТУК viewtopic.php?f=6&t=36303&start=40#p340199 :shock: :lol: :lol: :lol:

П.П. Надявам се авторът на темата да няма нищо против споделеното от мен... относно основния й опонент Беа 999. :wink:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 14:28

Нямам нищо против,но ми липсва стринката. :mrgreen:
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот 19000 » 30 Май 2009, 14:44

lunaizvezdi написа:Нямам нищо против,но ми липсва стринката. :mrgreen:

Като гледам какви гнусотии си повръщала върху нея, едва ли ти липсва.

Каква злоба, жив ли си Алеко!
19000
Младши потребител

Мнениеот Melly » 30 Май 2009, 16:04

"19000 написа:Като гледам какви гнусотии си повръщала върху нея, едва ли ти липсва.

Току-що ме раздруса трус 9-та степен по скалата на Роксана-беа 999 :shock: :shock: :shock:

Вие усетихте ли го? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот 19000 » 30 Май 2009, 16:22

Melly написа:
"19000 написа:Като гледам какви гнусотии си повръщала върху нея, едва ли ти липсва.

Току-що ме раздруса трус 9-та степен по скалата на Роксана-беа 999 :shock: :shock: :shock:

Вие усетихте ли го? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Какво искаше да кажеш всъщност?

Четох темите наред. Проблем ли има за нещо?

Тази тема е гнусна.

Гнусотията пищи тук.

Мащеха тръгнала на война с майката от предишен брак, за издръжка на сляпо дете, което всъщност не живее при баща си, а в специализирано училище. Не разбрах, издръжката за нуждите на мащехата ли се присъжда? Доколкото разбрах, детето живее в училището, и мнооого рядко се вижда с баща си. Не разбрах, на какво законово основание мащехата трябва да получава издръжка от майката на сляпото дете?
19000
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 20:09

Незнам Алеко,ама ти си превъплащение на героините на Чудомир-с една разлика,че те са прости като теб,но добродушни.Изхвърлиха ли те бейче-рокси,че влизаш с друг ник?
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот 19000 » 30 Май 2009, 20:27

lunaizvezdi написа:Незнам Алеко,ама ти си превъплащение на героините на Чудомир-с една разлика,че те са прости като теб,но добродушни.Изхвърлиха ли те бейче-рокси,че влизаш с друг ник?

Нямам идея коя си, но сипеш омраза и злоба.

Чета ти темата, толкова простотия и злоба не бях виждала никъде.

Това дете въобще не те интересува. Интересува те да има кого да мразиш. Може да е майката на това дете, или някоя си Беа, или произволно, само да има. Само да има таргет за мразене. Към мен искане за издръжка ще предявиш ли?

Колко съм длъжна да ти плащам на месец, и после ще мирясаш ли, или ще пискаш отново, че не ти стига? Искаш внимание? Тролиш? Спамиш? Мразиш? Тръшкаш се на пода истерично?

Проблемът си е твой, и определено е психиатричен!
19000
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 20:28

Четири деца, със или без сляпото? :lol: :lol: :lol:

Малееей, как лъжеш, та нищо не съвпада с нищо отпреди....поне да си помнеше лъжите, а? :lol: :lol: :lol:

С четири деца, как имаш време да люпиш семки на селския двор, и да говориш на селски диалект, докато си чоплиш израстъците от кътните зъби, мучейки и заваляйки? :lol: :lol: :lol: :P[/quote]
Е те по това те познах
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот 19000 » 30 Май 2009, 20:41

lunaizvezdi написа:Четири деца, със или без сляпото? :lol: :lol: :lol:

Малееей, как лъжеш, та нищо не съвпада с нищо отпреди....поне да си помнеше лъжите, а? :lol: :lol: :lol:

С четири деца, как имаш време да люпиш семки на селския двор, и да говориш на селски диалект, докато си чоплиш израстъците от кътните зъби, мучейки и заваляйки? :lol: :lol: :lol: :P

Е те по това те познах[/quote]

А, само си мислиш.

Аз нямам идея коя си и какво правиш тук. Четох темата по диагонал, защото попаднах на шокиращи новини за горките дечица в Асеновград.

И параноя, и шизофрения май си развила, като те гледам. Ако още веднъж иззлобееш публично, никой няма да има съмнение, че си луда за връзване.

Честно, много си зле и определено си луда за връзване, щом си въобразяваш, че можеш да си сигурна кой кой е в интернет :)
19000
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 20:43

Ееее,все едно за себе си го писала.Ти си сексуално неудовлетворена,истерична и психясала.От теб нищо не бих искала.И питането ми изобщо не беше към теб.Оставаше да падна толкова ниско,че да искам съвети от психично неуравновесена,незадоволена бивша жена-ако изобщо някога е била настояща.В което дълбоко се съмнявам.Какъв съвет можеш да ми дадеш ти,която се чудиш как да се намъкнеш в жилището и живота на бившият си съпруг?Първо оправи своят безстойностен ,и лишен от смисъл живот,и тогава се прави на психоаналитик по форумите.
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 20:45

За теб направо съм сигурна,простотията ти личи отдалеч.
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот 19000 » 30 Май 2009, 20:46

lunaizvezdi написа:Ееее,все едно за себе си го писала.Ти си сексуално неудовлетворена,истерична и психясала.От теб нищо не бих искала.И питането ми изобщо не беше към теб.Оставаше да падна толкова ниско,че да искам съвети от психично неуравновесена,незадоволена бивша жена-ако изобщо някога е била настояща.В което дълбоко се съмнявам.Какъв съвет можеш да ми дадеш ти,която се чудиш как да се намъкнеш в жилището и живота на бившият си съпруг?Първо оправи своят безстойностен ,и лишен от смисъл живот,и тогава се прави на психоаналитик по форумите.

Ти си луда ма.

Как реши коя съм аз.

...... откачалките вампирясват из нета.

Още не си конкретизирала каква издръжка искаш от мен, че ти пиша в тъпата тема.

...... психарника, тук полиция и съдебни лекари не влизат ли, да прибират развилнелите се откачалки.
19000
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 21:03

Модератори тук няма ли, да раздават банове за каруцарски език като горецитирания?

За песронални обиди, за квалификации, просия на пари в обществен форум (очевидно е, че каквато и да се пада, но определено не е съпруга, горепосочения ник lunaizvezdi (луна и звезди, друг път, с тоя каруцарски език...)...си позволява отвратително поведение?

Тя не е тук в тоя форум за отговори, очевидно е. А използвания груб селски диалект, очевидно не се вписва в правилата на форума.

Моля, да се намеси модератор, към просташките селски прояви на lunaizvezdi.[/quote]
Е,как да не те познае човек?Лудият вика,дръжте лудият.Къде видя да съм те молила да пишеш по темата ми?
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот 19000 » 30 Май 2009, 21:16

lunaizvezdi написа:Модератори тук няма ли, да раздават банове за каруцарски език като горецитирания?

За песронални обиди, за квалификации, просия на пари в обществен форум (очевидно е, че каквато и да се пада, но определено не е съпруга, горепосочения ник lunaizvezdi (луна и звезди, друг път, с тоя каруцарски език...)...си позволява отвратително поведение?

Тя не е тук в тоя форум за отговори, очевидно е. А използвания груб селски диалект, очевидно не се вписва в правилата на форума.

Моля, да се намеси модератор, към просташките селски прояви на lunaizvezdi.

Е,как да не те познае човек?Лудият вика,дръжте лудият.Къде видя да съм те молила да пишеш по темата ми?[/quote]

Тая лудата, още ли е тук? Е, ще полюпим малко семки, и ще гледаме сеир, дайте насам едно кисело мляко :D :D :D

Ау, какво магарешко упорство! Не бой се, всички разбраха от крясъците ти, че те водят да те връзват :D :D :D
19000
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 21:24

Ти ,мила беше вързана няколко дни,ама що ли те развързаха?
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот 19000 » 30 Май 2009, 21:40

lunaizvezdi написа:Ти ,мила беше вързана няколко дни,ама що ли те развързаха?

Мисля, че си малоумна.

Не знам с кого ме припознаваш.

Вземи си обратно думите. Извини се. Прекали. Отвратително е, какви откачалки вилнеят из нета.
19000
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 21:47

Знаеш ли,писна ми от теб.Ходи си из другите теми да раздаваш нравоучения,и да се правиш на всезнаеща.Докато отново те баннат.Бегай да играеш.
lunaizvezdi
Младши потребител

Мнениеот lunaizvezdi » 30 Май 2009, 21:50

Е това не мога да го отмина с мълчание-Малоумна си ти.Ясно?И не само-комплексарка.
lunaizvezdi
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси