- Дата и час: 17 Дек 2024, 08:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
помогнете ми !!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
помогнете ми !!!
здравейте,искам да попитам баща ми и маика ми имат апартамент закупен по време на брака баща ми не се е грижел за нас от малки сега живее с някаква в испания искам да попитам какво се полага на него и какво на маика ми също баба ми и дядо са починали и оставиха къща и земи маика ми има ли право да вземе нещо от там ако не може защо нали са женени през този период благодаря предварително понеже не сме наясно какви са ни правата
Последна промяна vanheke на 06 Авг 2009, 16:32, променена общо 3 пъти
- vanheke
- Младши потребител
Re: дялба на имот
Първо , не можете да разведете никого , освен себе си. Нищо няма да получите,защото нищо и не е Ваше от имуществото на родителите Ви.
Майка Ви и баща Ви ще делят апартамента, но земите са само негови.
Майка Ви и баща Ви ще делят апартамента, но земите са само негови.
- sunrise
- Активен потребител
Re: дялба на имот
vanheke написа:здравейте,извинявам се че пиша на латиница но в момента няма друга клавиатура....
транслитерация
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Re: помогнете ми !!!
АМИ ПОНЕЖЕ ГЛЕДАМ ЧЕ КАКВОТО Е ПРЕДОБИТО СЛЕД БРАКА СЕ ДЕЛИ НА ДВЕ ТАКА ТРЯБВА ДА Е И ЗА ДРУГИТЕ РАБОТИ ИМАМЕ ДВЕ КОЛИ И ДРЪГИ ИМУЩЕСТВА ТОВА ГОСПОЖА НИКОИ НЕ ГО ВЯРВАМ НО КАКТО И ДА Е
- vanheke
- Младши потребител
Всичко придобито по време на брака, с изключение на наследството и даренията. А Вие посочихте, че земите са наследени от баща Ви, т.е. докато е жив са само негови, а след смъртта му ще ги наследят наследниците му. Колегата коректно е отговорила на въпроса Ви и не е необходимо да нападате.
- latina
- Младши потребител
Нищо не се дели на две. Нито баща Ви е длъжен да се грижи за вас, ако не сте в неговото семейство ! Кой има вина за това е друг въпрос ! Можете единствено да сте му благодарни, че Ви е дал живот ! Частната собственост е неприкосновена ! Има държавни институции, има приюти, опитайте тях да ги наследите !
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
ами явно всички сте къковци тука кога съм нападала ??не разбрах баща ми не бил длъжен да се грижи извенявай от коя лъдниза си излязъл а кой да се грижи майка ми която е инвалид не съм само аз а 4дъщери ??не пишете глъпости явно сте всички безотговорни като баща ми за какво ще направиш 4деза и в един момент когато женати се разболеее тежко инвалид зарязваш ги и отиваш да живееш в испанияс някаква друга егаси това ли са мъжете едно голямо -------------------------
Последна промяна satir на 06 Авг 2009, 18:48, променена общо 1 път
Причина: пишете на кирилица!!! дал съм ви линк за транслитерация.
Причина: пишете на кирилица!!! дал съм ви линк за транслитерация.
- vanheke
- Младши потребител
не мъжете мила са виновни !!! Вие май имате нещо против конституцията а там пише за личен живот и граждански права ... Добре дошли на 'тоа 'свет От оня свет никой не се върнал, но поне за тоя ще ви кажа, че ако не работите здраво с ум и разум има да патите ! Че някой Ви е длъжен е илюзия, може да ми благодарите , че го споделих с вас !
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|