начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

родителски права

Мнениеот erikaani1 » 05 Авг 2009, 00:36

здравеите,може ли някои да ми каже дали е възможно издръжките на деца да се внася по сметка в банка.и др. ми въпрос е след като плащам издръшката а бившият ми съпруг и втората му съпруга а те крият децата и не мога нито да ги чувам не виждам :evil: :twisted: ,а ме използват само за банкова сметка.благодаря предварително ако някои може да ми помогне с съвет...... :idea: :?:
erikaani1
Младши потребител

Re: родителски права

Мнениеот sunrise » 05 Авг 2009, 11:54

Плащайте както решите, стига да можете да докажете плащането и основанието за него. Много Ви е неясен поста поради липса на пунктуация и въпрос, но по всяка вероятност не можете да виждате децата си в определения режим. Има си начин:изп. лист-съдия изпълнител и т.н.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот erikaani1 » 06 Авг 2009, 21:08

благодаря за отговора ,въпросът се отнася в това че аз живея в малък град в които б. мъж е,... човек на реда,...полицаи,там тои има власт ,обърнах се към прокуратурата , съда ,негови началници ....адвокати смених доста // никакъв отговор времето минава и тои излиза с отговора че децата не ме искат ,иска само парите и то на ръка ,всички с които се допитах казаха че не мога да ги внасям на сметка на детето а трябва да се дадът лично на ,,,бащата,ако не ще ме дали на съд...////имало ниакакъв закон =не цам в течение на нещата////
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 06 Авг 2009, 22:18

Ама... вие наистина не четете темите във форума. За което следва да се повтарят едни и същи неща. Преди време, по настояване на съфорумец, се създаде и тази тема- http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=31099 :)

Явно никой не я чете, а като забелязвам- кликанията се увеличават. 8)

За начало- не сте имали адвокат! Забравете, какво сте имали намерение да пишете по този повод. 8)

После- по бракоразводното пуснете една молба, да ви се издаде ИЛ :arrow: с него при ЧСИ- накратко това е реда да се виждате с децата и да не се чувствате само касичка.(написах ви го преди време, ала местната ЕнтЕлЕгенция го заличи).
После- никакви пари кеш!!! Това е закон при тези "икономически отношения" :lol:
Плащането е препоръчително да става само с пощенски запис или ако знаете б. с-ка на родителя, комуто са предоставени род. права- по банков път там.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 06 Авг 2009, 23:38

Как така са присъдили децата на съпруга - това е доста рискован експеримент на главата на децата - в смисъл има риск, може би, за децата.

За мамино детенце съм чувал, ама за бащино детенце не съм чувал - освен "л...но като баща си".

Аз не си представям такова детство - с баща и втора майка. Освен ако лопатата издържи и нанеса и втория удар - това да.

Иначе жената по-добре да мине през Държавен съдебен изпълнител - като че ли ще създаде по-малко врява около случая - особено ако има "Каланетика пред журналисти".
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот erikaani1 » 07 Авг 2009, 00:04

здравеи , какво да ви кажа, първо бяха присъдени на мене /имам много добра работа ,заплата ,къща,обаче нямам власта ноято има полицая в малкита провинцялни градчета,има връзки със съдии ,адвкати в околноста ,присъдени на мене ма ги държи при себе си, не мога да имам достъп до тях ,дори в училище учителките ми отказваха да се срешна с тях, от страх от бащата директорката на училището не ми показа оценките от краиния срок -че имало закон ,без пълномощно от настоиника не може ,а аз не сам лишена от тяхните права ,не е толкова лесно да се разж а ,не и да се разбера :cry: :? благодаря за отделеното врем
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 07 Авг 2009, 01:06

:roll: Хайде пак легенди- това е отново е преувеличено. И аз живея от доста време в малък град, но написаното не отговаря на действителността.

Питам- като са присъдени на вас, какво правят при баща си? :roll: И защо плащате вие издръжка в този случай? И замисляте ли се, това в каква ситуация би ви поставило след време) зависи от намеренията на бащата)?
присъдени на мене ма ги държи при себе си

Абсурд! С риск да ме обявите за несериозна/ няма да е далеч от истината :lol: /, но наистина се дразня- не може да твърдите факти, на които "няма да повярва и малко дете".
Гост.
Старши потребител

Мнениеот erikaani1 » 07 Авг 2009, 01:35

извиняван се ви дях че не сам се изказала правилно , 3 години бяха присадени на мене през 1-та година живееха при мене после тои буквалон ги отвлече доиде с пол. кола ги взе ,и моя достъп до тях беше до тука , те са 2 момчета, на 8 години ги изслушаха в съда, казаха че не ме искат ,проточваха делото 4 години и на 12 годншна възраст на децата излезе решението че ги присъждат на него и трирбва да плаштам издръжка по 80 лв на дете и вс тия години надзат по време когато е текло делото,а когато бяха три мене не сам взимала никаква издр. от него беше нищожна сума от 13 лв и 15 лв на децата ,казаха че теза пари са изгубени тъи като са минали 5 години от тогава,,,. :roll:
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот erikaani1 » 07 Авг 2009, 02:39

поли не искам да ти досаждам повече с моите истории таца или иначе които не го е изживял не мойе да го разбере и не всичко мойе да се опеше всичко наи хубаво........
erikaani1
Младши потребител

Мнениеот boiko_62 » 07 Авг 2009, 08:39

напълно съм съгласен с поли. как така били присъдени на тебе а жиеели при баща си. какво като е от провинцията и е полицай закона е за всички. Нещо не се връзва
boiko_62
Потребител

Мнениеот erikaani1 » 10 Авг 2009, 18:13

ма не нога да разбера дали сте няколко човека които одговарят или един с няколко имена ,ако чете човек може да си помисли, че слизате от рая законите са за всицки ,никои не ги нарушава,всички са безгрешни ,
erikaani1
Младши потребител

Назад към Семейни казуси