- Дата и час: 17 Дек 2024, 07:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
живот ли бе та да го опишеш?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
живот ли бе та да го опишеш?
123231jfijfoisj
Последна промяна elenae на 14 Авг 2009, 17:37, променена общо 2 пъти
- elenae
- Нов потребител
Re: брак с нигериец?
Е те тука вече "немам думи"!
- plamen_penev
- Активен потребител
Те и предложили брак ... тя вече си мисли за развод ...
Аз така като гледам май е по-добре да му кажете - НЕ ...
Аз така като гледам май е по-добре да му кажете - НЕ ...
- inspectora
- Активен потребител
не може ли човек да знае малко информация за някой неща?
- elenae
- Нов потребител
Искате съвет - ето Ви съвет:
Който го е страх от мечки, не ходи в гората - НЕ СЕ ОМЪЖВАЙТЕ и така няма да си тормозите главичката с подобни въпроси ...
Който го е страх от мечки, не ходи в гората - НЕ СЕ ОМЪЖВАЙТЕ и така няма да си тормозите главичката с подобни въпроси ...
- rts
- Активен потребител
Абе моето момиче, я вземи първо и прочети новия Семеен кодекс, който ще влезе в сила от 01.10.2009 ВМЕСТО да се жениш. Твоят въпрос много ми напомня вица, в който попитали Радио Ереван кое е най- сигурното средство против забременяване. Радиото тоговаря: Лимонада! Питат, а кога трябва да се пие ПРЕДИ или СЛЕД секс? Радиото отговаря: ВМЕСТО! Така че- УСПЕХ!
- zvezdomira
- Младши потребител
О, колеги не разбрахте ли скритото въпросче?
Дамата ще го сключи този брак с цел черния брат да полчуи постоянно пребиваване, пък защо не и гражданство. И сега просто ни пита, колко време трябва да е омъжена за него, за да стане работата и тя съответно да си получи възнаграждението. Въпрос, на който, аз лично отказвам да отговоря, включи ми се моралния барометър
Дамата ще го сключи този брак с цел черния брат да полчуи постоянно пребиваване, пък защо не и гражданство. И сега просто ни пита, колко време трябва да е омъжена за него, за да стане работата и тя съответно да си получи възнаграждението. Въпрос, на който, аз лично отказвам да отговоря, включи ми се моралния барометър
- laridii
- Потребител
Брей! Какви работи има по широкия свят... Пък аз си мислех, че преди брака трябва и малко любов да има... Пък знае ли човек, то може и след брака да се залюбят
- zvezdomira
- Младши потребител
Re: живот ли бе та да го опишеш?
... Бракът е сделка. Колко успешна е друга тема.
п.п. Поздравления! Г-н Пенев е "без думи"- това си е струвало...
п.п. Поздравления! Г-н Пенев е "без думи"- това си е струвало...
- Гост.
- Старши потребител
Е.ж.к.
Бракът е сделка.
За търгашите сигурно... За мен беше любов!
Но как можеш да обясниш редът на Тейлор (да кажем) на човек, който не познава числата
- plamen_penev
- Активен потребител
дали всичко е само сделка,това си знае само човекът
- e-pesheva
- Нов потребител
Чакайте малко.
Има възмездни сделки, има и безвъзмездни сделки. А актът на бракосъчетанието, като едновременно дадено явно и непоколебимо съгласие на мъж и жена пред длъжностно лице, си е отвякъде погледнато СДЕЛКА.
Простете професионалната ми обремененост, но в конкретния случай лично на мен ми лъха повече на първия вид сделка.
Има възмездни сделки, има и безвъзмездни сделки. А актът на бракосъчетанието, като едновременно дадено явно и непоколебимо съгласие на мъж и жена пред длъжностно лице, си е отвякъде погледнато СДЕЛКА.
Простете професионалната ми обремененост, но в конкретния случай лично на мен ми лъха повече на първия вид сделка.
-
Melly - Старши потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|