начало

Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система Вместо да се избере нов ВСС, чрез ЗСВ се цели бетонирането на безвремието в съдебната система

Развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Развод

Мнениеот darlabg » 20 Авг 2009, 00:13

Живея в чужбина от 2 години. По стечения на обстоятелствата с мъжа ми се развеждаме. Нямаме деца, имаме само имот купен с кредит на името на двамата.
Бихте ли ми препоръчали адвокат от Стара Загора или Нова Загора?
Искам да знам дали е възможно да се разведа без да се прибирам в България.
Мъжът ми ме заплашва, че ако се върна няма да остана жива.
darlabg
Нов потребител

Re: Развод

Мнениеот Гост. » 20 Авг 2009, 13:51

darlabg написа:Живея в чужбина от 2 години. По стечения на обстоятелствата с мъжа ми се развеждаме. Нямаме деца, имаме само имот купен с кредит на името на двамата.
Бихте ли ми препоръчали адвокат от Стара Загора или Нова Загора?
Искам да знам дали е възможно да се разведа без да се прибирам в България.
Мъжът ми ме заплашва, че ако се върна няма да остана жива.

55 прегледа и нямате отговор. Това модераторите хич ги няма.. 8)
С оглед угаждане на субекти от съмнително естество/ Хасплу, друже да прощаваш/- изразявам следното становище/ :mrgreen: .

Адвокат не ви е нужен! Повтарям- адвокат не ви е нужен. :wink: :lol:
Не изплащайте вноските по ипотечния кредит.
Щом вече се развеждате- пак да повтаря, адвокат не ви е нужен. :lol: Ако се объркате да наемете- тези дела се работят про-боно, без възнаграждение.

Да препоръчам колега от Загора? Ми той сам ще ви намери- при тази криза няма да е проблем. Някой ще ви пише на лични/ ако сте ги активизирали, че това все се забравя/.
Дали присъствието ви е задължително?- не! Категорично не. Можете да упълномощите устно всяко трето лице- то ще се яви на делото. :)

п.п. Ок.? Забелязвам, че не ми триете тези постове- това ще приема за индикация, че положително се справям. 8)
Гост.
Старши потребител

Re: Развод

Мнениеот plamen_penev » 20 Авг 2009, 17:47

darlabg, мисля, че може да не познавате винаги прецизната poli_g, затова ще ви предупредя: това не е нашата poli_g или ако е тя - обвзета е от някаква странна меланхолия, а изказването й е в подчертано саркастичен стил с елементи на "овехтогъбяване" (това по любимия ми Станислав Лем)! С него тя ВЕРОЯТНО иска да каже: просто си наемете адвокат и той ще свърши нужното.
Включете си личните и изчакайте някой да ви се обади, но по-добре натоварете с наемането му някой познат от Стара Загора... Можете да преровите и нета за адвокат от колегията в Стара Загора. Тези дела са скъпички, но формални - всеки ще ви свърши работа. Няма за какво да се явявате и лично в съда.
Пожелавам ви приятен развод!
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Семейни казуси