- Дата и час: 17 Дек 2024, 08:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
имам питане
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
имам питане
Казусът е следният- като баща на детето си по съд. решение след развода имам право на контакти всеки 1-ви и 3-ти уикенд от месеца, както и20 дни през лятото. Стриктно спазвам режима на свиждане с детето си.Сега искам да го взема за 20 дни при мен , но бившата ми съпруга отказва с мотива че лятото включва юни, юли и август и държи да върна детето на 31 август,макар че ще са минали само 7 дни до тогава...Ако откажа да го върна преди да са минали 20 дни ще имали някакви последствия или съм в правото си да е при мен ,защото според мен лятото е до 22 сепртември...моля юи за бърз отговор
- dino11
- Нов потребител
Re: имам питане
Обикновено в решението е вписано :"през лятната ваканция,когато майката не ползва платения си годишен отпуск", а ноторен факт е ,че тя свършва на 15 септември.
А съпругата Ви има нужда от опресняване на познанията си по география.
А съпругата Ви има нужда от опресняване на познанията си по география.
- sunrise
- Активен потребител
благодаря за отговора ...В решението пише лятото ,а не лятната ваканция...надявам се че това не е проблем
- dino11
- Нов потребител
Не, както и да го погледнеш, дори и астрономически, лятото не свършва на 31 август.
- sunrise
- Активен потребител
sunrise написа:Не, както и да го погледнеш, дори и астрономически, лятото не свършва на 31 август.
... и не започва на 01 юни.
- system
- Активен потребител
system написа:sunrise написа:Не, както и да го погледнеш, дори и астрономически, лятото не свършва на 31 август.
... и не започва на 01 юни.[/quote
Определено.
Бих посъветвала човекът и да си ползва Ил по предназначение.
- sunrise
- Активен потребител
Здравейте,
Колегите са Ви насочили съвсем правилно. Съветът ми е да не връщате детето на 31-ви, но ако е ученик, хубаво е да го върнете на майката малко преди учебната година, да се подготвят все пак...
Успех!
Колегите са Ви насочили съвсем правилно. Съветът ми е да не връщате детето на 31-ви, но ако е ученик, хубаво е да го върнете на майката малко преди учебната година, да се подготвят все пак...
Успех!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|