![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
тръгнали те глупости да пишат....обувки, чанти...не ги е срам
|
|
самозабравянето и отсъствието на мярка си личи..
sarbijanac написа:Аз нещо не разбрах-призовката за делото колко дни преди с.з е връчена на бащата.
Не помня точно фактите, но е призован по телефона- това е сигурно!
И ако наистина е под 7 дни дали съда го е запитал желае ли да се гледа делото при така направеното късно призоваване ?
Мдам, но ответникът е дал ИЗРИЧНО СЪГЛАСИЕ да се гледа делото!
Извинявам се,ама и не съм наясно това производство подчинено ли е на новия ред в ГПК-то,размяна на книжа,отговори и ала-бала![]()
Стана ми интересно и бих искал да имам такова дело- сериозно
plamen_penev написа:Не знам защо отговарям на дребни заяждания, но "за протокола": 3 (три) дни от които единия неделя... 4 (четири), ако се брои и деня на връчването (събота!) и 250 Км до папката с делото...
Няма да питам какво му пречеше на съда да изпрати призовката месец или два по-рано... И без друго вече съм набеден тук освен за "женомразец" (от donna) и за "съдомразец"...
Това,което ме шокира е,че полския съд не го призовава за лично чуастие в делата-минали и предстоящи,ами му изпраща някакви указания един вид какво може да си подготви като доказателства и да ги представи по делото.
poli_g каза:
Призован е по телефона на 15.09 за съдебно заседание на 24.09!![]()
plamen_penev написа:И с чанта и без чанта, самозабравянето и отсъствито на мярка си личи... Да сте чувала laridii за "лични"?
plamen_penev написа:poli_g каза:
Призован е по телефона на 15.09 за съдебно заседание на 24.09!![]()
Не знам poli_g... аз телефона му не съм му подслушвал... вярвам че и ти не си? Аз видях обратната разписка от РС Асеносград. Тя е получена в РС на 20 септември и на мен ми изглеждат разумни твърденията на господин Василев, че призовкарите са го посетили на 21, събота. Това е което видях и на което вярвам. Другото са непроверими твърдения на хора на които аз нямам доверие предвид действията им и празни приказки... като лачените обувки на госпожицата по-горе... Дори и да е спазена документно процедурата за призоваване по телефона, пак не мога да им се доверя... Съдиите навярно ни смятат нас неюристите за кьорави и глупави, но и ти poli_g, бидейки адвокат, със сигурност си виждала празните полета, които оставят например в срочните книги по съдилищата и сигурен съм знаеш какво е тяхното предназначение в условията на пълна безконтролност.
plamen_penev написа:Много хубав пример donna! Ето до това водят некачествените съдебни решения! Защото съдебното решение "олеква" и вече не струва пукната пара в очите на хората. Причина -> следствие... просто е! Случаят "Василеви" е само жалон по пътя към пълното сриване на държавата. Само един от многото случаи на уронване на престижа на съдебната система от съдии и прокурори. За да не се случи това, много от нас - гражданите, се опитваме да работим ЗА ПРАВОВА ДЪРЖАВА! А това няма как да стане при наличието на толкова много "секретчици" вътре в съдебната система, donna
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта