- Дата и час: 17 Дек 2024, 07:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Вместо развод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Вместо развод
Здрвейте.Въпроса ми е: мога ли без да се развеждам да се отиде при нотариус и там да подпишем с мъжа ми декларация че не живеем заедно от 14г. и кредитите които той е изтеглил през този период са си негови и аз нямам участие, за да не ме търсят някога аз да ги изплащам.Нямаме общи имоти,всичко което съм купувала и оставила там не го искам(аз имам дарен 1 апартамент от родителите ми след брака ни, но той мисля не е семеен) само тези кредити ме притесняват. И тази декларация дали ще е достатъчна за пред банките.Благодаря Ви.
- ofi64
- Младши потребител
Re: Вместо развод
Е, като черпите някакви дивиденти- ще носите и задълженията.
Който иска да поддържа заблуда в обществото, че е в брак ще носи несгодите на брачния хомот( така му казват).
14 години фактическа раздяла... да ви е хрумвало да се разведете? Някога, за разнообразие?
А, тази декларация( ако ви я препоръчва колега) можете да ползвате на едно място, където и кралете ходят сами. За нуждите на правото си остава такава.
Който иска да поддържа заблуда в обществото, че е в брак ще носи несгодите на брачния хомот( така му казват).
14 години фактическа раздяла... да ви е хрумвало да се разведете? Някога, за разнообразие?
А, тази декларация( ако ви я препоръчва колега) можете да ползвате на едно място, където и кралете ходят сами. За нуждите на правото си остава такава.
- Гост.
- Старши потребител
Благодаря Ви. Стана ми ясно,че само с декларацията няма да стане.
- ofi64
- Младши потребител
Моля да ме извините- била съм груба, сега като се чета.
Но, наистина следва да предприемете нужното, за да прекратите формално съществуващият брак. Освен, ако целта оправдава създадената ситуация.
Но, наистина следва да предприемете нужното, за да прекратите формално съществуващият брак. Освен, ако целта оправдава създадената ситуация.
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|