- Дата и час: 17 Дек 2024, 20:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Родителски права мнения и малко помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
60 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Родителски права мнения и малко помощ
Докажете, че е наличен такъв запис. Моля.
Прави ли ви впечатление, колко е несъстоятелна такава теза? И, не че иска ще е недопустим, но ще е забавно да се гледа този неистов гърч от страна на ищеца в съдебна зала - да доказва факта, че е наличен такъв запис, че е претърпяла вреди( неимуществени), че записът е направен без нейното съгласие... и толкова още дреболии, неописани в нечии учебник.
Прави ли ви впечатление, колко е несъстоятелна такава теза? И, не че иска ще е недопустим, но ще е забавно да се гледа този неистов гърч от страна на ищеца в съдебна зала - да доказва факта, че е наличен такъв запис, че е претърпяла вреди( неимуществени), че записът е направен без нейното съгласие... и толкова още дреболии, неописани в нечии учебник.
Последна промяна poli_g на 21 Сеп 2009, 19:52, променена общо 1 път
- Гост.
- Старши потребител
Знаете как може да се докаже. Или искате аз (новото момче в квартала) да Ви каже!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Което цели едно - не загриженоста ти за бъдещето и прочие на детето, а отмъщение чрез него над майчето. Ясно като бял ден.
Трябва да сте ясновидка sisi19, защото на мен не ми се вижда ясно такова нещо
Кой ти дава правото да записваш разговори без нейно знание ?????? ТОВА Е НАКАЗУЕМО О ЗАКОН.
Това направо ме разби. Особено големите букви! Малееее... целият настръхнах от шубе
- plamen_penev
- Активен потребител
Припомнете си "Доказване и доказателствени средства" на Ж.Ст. и сама ще намерите отговора!
-
andy70 - Потребител
Благодаря, съветът да се чете отново доайенът проф. Сталев наистина ме остави без думи.
След като ми припомнихте за нормите на К, сега е наред и БГПП. В този смисъл Ви препоръчвам да прочетете внимателно как се разпределя доказателствената тежест- ще Ви спести съдебни изненади в бъдеще.
Ако цивилистиката се окаже Вашето амплоа.
След като ми припомнихте за нормите на К, сега е наред и БГПП. В този смисъл Ви препоръчвам да прочетете внимателно как се разпределя доказателствената тежест- ще Ви спести съдебни изненади в бъдеще.
Ако цивилистиката се окаже Вашето амплоа.
- Гост.
- Старши потребител
Не измествайте въпроса, който сама поставихте, в друга посока! Доказах Ви, че огговорност се носи при такова противоправно деяние!
-
andy70 - Потребител
andy70 каза:
Отговорност се носи ако са причинени вреди (знаете по кой закон)!
Не знам защо сега спорите с poli_g, andy70? Виждам че сте съвсем наясно, че тя е правата относно смешно заплашителния тон на sisi19. Та у нас оставят ненаказани доказани убийци (или им налагат смешни глоби!)...
Последна промяна plamen_penev на 21 Сеп 2009, 20:11, променена общо 1 път
- plamen_penev
- Активен потребител
Въпросът е принципен, Пенев, принципен! Дали има или няма право да търси отговорност на лицето, което я записва без нейно знание! И да търси обезщетение за вредите от това.
-
andy70 - Потребител
Няма такава фикция- нищо не сте ми доказали, но е приятно да чета.
Напротив, макар и да не изключвам принципността на становището Ви, комуникираме в тази тема. А Вие все още нищо не сте ми доказали.
Напротив, макар и да не изключвам принципността на становището Ви, комуникираме в тази тема. А Вие все още нищо не сте ми доказали.
- Гост.
- Старши потребител
Невероятно нещо са адвокатите! Упорити до край.
Това ме подсеща за един анекдот:
Връща се мъж от командировка предсрочно и заварва жена си в леглото с друг.
При което невярната съпруга става и казва "Скъпи, сега да не почнат да се прокрадват разни съмнения в теб!"
Това ме подсеща за един анекдот:
Връща се мъж от командировка предсрочно и заварва жена си в леглото с друг.
При което невярната съпруга става и казва "Скъпи, сега да не почнат да се прокрадват разни съмнения в теб!"
-
andy70 - Потребител
За да демонстрирам, че не съм сухар
Какво са 100 адвоката на дъното на океана?
- Едно добро начало.
Защо адвокатите са като атомно оръжия?
- Ако едната страна има, и другата трябва да се снабди.
- Ако се използва, трудно може да се спре.
- И накрая когато си свършат работата прецакват всички, завинаги
п.п. Сексисткият виц ще пропусна. Не се навеждам толкова ниско.
Какво са 100 адвоката на дъното на океана?
- Едно добро начало.
Защо адвокатите са като атомно оръжия?
- Ако едната страна има, и другата трябва да се снабди.
- Ако се използва, трудно може да се спре.
- И накрая когато си свършат работата прецакват всички, завинаги
п.п. Сексисткият виц ще пропусна. Не се навеждам толкова ниско.
- Гост.
- Старши потребител
А какво ще кажете за една различна гледна точка (започнахме с вицовете ):
"Прибирам се в къщи, казва програмистът, и гледам жената в леглото с непознат мъж! И ме гледат и двамата хитро-хитро... Хвърлям се към компютъра и о ужас! Да! Те са ми сменили паролата!"
"Прибирам се в къщи, казва програмистът, и гледам жената в леглото с непознат мъж! И ме гледат и двамата хитро-хитро... Хвърлям се към компютъра и о ужас! Да! Те са ми сменили паролата!"
- plamen_penev
- Активен потребител
Poli,доказуемо е ако недай боже се изтъпанчи пред съдията с този запис. Члена ти го казаха, а аз ще ти кажа още един който може да се свърже с първия чл.286 ал.1 от НК
- sisi19
- Потребител
Е-е-ех... тук се събрахте много тесни специалисти, след като до състава на набеждаването стигнахте.
Не знам... дали да продължа да убивам време и да изпадам в неконстуктивни спорове?!
Не знам... дали да продължа да убивам време и да изпадам в неконстуктивни спорове?!
- Гост.
- Старши потребител
Тайм аут ли искаме?
-
andy70 - Потребител
Не, моля- аз все още чакам... Да ме убедите в правотата на тезата си. Ако не Ви представлява затруднение, моля- вече казах да е приятно да чета( напомня гърч в зала...простете).
- Гост.
- Старши потребител
С риск да стана досаден от повтаряне, прочетете горния ми пост за упоритостта на адвокатите да убедят съдебния състав в правотата си (макар и самите те да знаят, че не са прави). В случая тази упоритост се пренася и тук, но лошото е, че клиентите Ви няма как да я оценят!
-
andy70 - Потребител
Поли, естествено че ако записа не се приложи никъде, то не може да бъде доказан такъв. Но ако същият го поднесе пред съда , вече ситуацията става друга. Друг остава въпроса дали съда ще го приеме или не.
- sisi19
- Потребител
Поздравления- един неюрист успя да стигне до истината.
Не бих казала същото за другият ми събеседник.
Не бих казала същото за другият ми събеседник.
- Гост.
- Старши потребител
60 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|