начало

Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета

Мога ли да се развеждам едновременно във 2 страни

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мога ли да се развеждам едновременно във 2 страни

Мнениеот miros84 » 22 Окт 2009, 23:25

Здравейте. Вече съм разведена според Испанската конституция от преди няколко дена, но мъжът ми, който вече не ми е мъж е подал молба за развод във България и там сега тече дело. Може ли съдията да не спре делото във БГ или какво предстои от сега нататък?
miros84
Младши потребител

Re: Мога ли да се развеждам едновременно във 2 страни

Мнениеот sarbijanac » 22 Окт 2009, 23:45

Е аз не знаех,че в испания вместо съда конституцията прекратявала гражданските бракове.

можете да направите сечено на съпруга си,но за целта потърсете компетентна адвокатска помощ.
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 22 Окт 2009, 23:50

От вчера го повтарям( само, че не така директно...)- не ме разбра дамата. :)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 23 Окт 2009, 22:04

Не бих се изненадал бракоразводните в Испания да ги гледа техния КС :lol: Преди време слушах как една испанска съдийка обясняваше, че било нормално да осъди (у тях си) обвиняем (предполагаем обвиняем) само и единствено по думите на жертвата (разбира се - предполагаемата жертва). Много се нервеше горката, че нашите съдии не разбирали колко правилно е това :lol:
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Семейни казуси