- Дата и час: 17 Дек 2024, 11:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мога ли да се развеждам едновременно във 2 страни
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Мога ли да се развеждам едновременно във 2 страни
Здравейте. Вече съм разведена според Испанската конституция от преди няколко дена, но мъжът ми, който вече не ми е мъж е подал молба за развод във България и там сега тече дело. Може ли съдията да не спре делото във БГ или какво предстои от сега нататък?
- miros84
- Младши потребител
Re: Мога ли да се развеждам едновременно във 2 страни
Е аз не знаех,че в испания вместо съда конституцията прекратявала гражданските бракове.
можете да направите сечено на съпруга си,но за целта потърсете компетентна адвокатска помощ.
можете да направите сечено на съпруга си,но за целта потърсете компетентна адвокатска помощ.
- sarbijanac
- Активен потребител
От вчера го повтарям( само, че не така директно...)- не ме разбра дамата.
- Гост.
- Старши потребител
Не бих се изненадал бракоразводните в Испания да ги гледа техния КС Преди време слушах как една испанска съдийка обясняваше, че било нормално да осъди (у тях си) обвиняем (предполагаем обвиняем) само и единствено по думите на жертвата (разбира се - предполагаемата жертва). Много се нервеше горката, че нашите съдии не разбирали колко правилно е това
- plamen_penev
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|