начало

Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване

Тази семейна история нормална ли е - 2

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Тази семейна история нормална ли е - 2

Мнениеот plamen_penev » 11 Ное 2009, 22:47

neprofesionalist каза:
С тия излияния за "двете българчета" ставате мелодраматичен. Какво значение има дали са българчета, полячета или занзибарчета? Нали говорим за две деца?

Не neprofesionalist, не говорим за двете деца! Говорим за "практиката", а накои по невъздържани биха го нарекли дори "цирк", (особено след скандала "Красьо черничкият"!), наречена нарушаване на процесуалните права на гражданите на Република България от страна на съда... Това ще се гледа в ЕСПЧ!
А иначе май писъците на децата не ви допаднаха... Гадна работа е това интернета, а... Аз ви разбирам!
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 11 Ное 2009, 23:26

Тук не влизах, защото темата отколе се изчерпа от съдържание.
Но, за зла участ на Пенев и сие, налична съм.

Без да съм с претенция за някаква дарба - предсказах случващото се, назад в темата, разбира се!

Та, така. Всичко е пари. Останалото е... история. 8)
Настоящата за 100 000 €.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот plamen_penev » 12 Ное 2009, 00:01

poli_g каза:
Тук не влизах, защото темата отколе се изчерпа от съдържание.

Преди време poli_g и копания изявени личности с подчертано тоталитарно мислене, подпомогнати съществено от някой си "consultant", забраниха достъпа до темата, въпреки очевидните индикации, че историята изобщо не е завършила след писъците на децата. Лично предупреждавах модератора, че истинските събития предстоят! Сега пак гледам "демократите" и "радетелите" за свобода на словото и информацията във форума надават глас за заключването й...
poli_g! Не те мразя приятелко, нито тебе, нито cocose, затова няма да ти пожелая да ти се отвори възможност, нито на тебе, нито на cocose, и ти да спечелиш така, по този начин, едни 100000 евро! Но признавам, че много ми се иска да ти го пожелая... не за друго, а защото не харесвам хора, които се гаврят с чуждото нещастие... Вижда ми се долно!
cocose каза:
Пламенчо, да не би ти да си "безплатният" консултант на изрода от Асеновград (п.м.)

ИЗРОДА!
Подчертавам това без съмнение гадно изказване, лишено от каквато и да е етика, не защото смятам, че cocose ще се засрами, а за lutmana - a ... когато пак реши да ме предупреждава, че "съм дразнел някои участници във форума със становищата си" да погледне кого защитава!
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот neprofesionalist » 12 Ное 2009, 00:16

Не, господин Пенев, никак не ми допаднаха писъците на децата. Трябва да си абсолютен садист, за да ти допаднат. Затова пък ми допаднаха снимките от Полша. Но както сам отбелязахте, това няма значение. Оттук нататък децата - щастливи, нещастни, българчета, марсианчета - и техните реакции нямат значение за изхода на делото, това конкретното. Става въпрос именно за дело, така че хайде да не намесваме децата и тяхното бъдеще, за което вие, аз и всички останали се надяваме да бъде колкото се може по-светло и хармонично.
neprofesionalist
Младши потребител

Мнениеот plamen_penev » 12 Ное 2009, 09:21

Радвам се че достигнахме до единомислие по същността на дискусията ни, neprofesionalist!
Но нека не забравяме все пак, че делото "Василеви срещу България" (всъщност срещу българския съд!) е функция не на рекламните, нагласени и вероятно ретуширани снимчици на платени журналисти, не дори на въпросните викове на двете деца за помощ, отправени към множеството български полицаи, а именно на нарушаването на принципите на ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА от два съдебни състава, с активното участие на лица от МП, които все още си работят в това министерство, където получават заплатата си - давана им от "джоба" на БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ, а не са в полското посолство или на свободна практика, да кажем...
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 12 Ное 2009, 12:33

plamen_penev написа:Радвам се че достигнахме до единомислие по същността на дискусията ни, neprofesionalist!
Но нека не забравяме все пак, че делото "Василеви срещу България" (всъщност срещу българския съд!) е функция не на рекламните, нагласени и вероятно ретуширани снимчици на платени журналисти, не дори на въпросните викове на двете деца за помощ, отправени към множеството български полицаи, а именно на нарушаването на принципите на ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА от два съдебни състава, с активното участие на лица от МП, които все още си работят в това министерство, където получават заплатата си - давана им от "джоба" на БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ, а не са в полското посолство или на свободна практика, да кажем...

Ето, това е ярък пример за поговорката- на кривата ракета, Космосът и пречи.
Това уточнение само защото наскоро някъде писна, че не разбираш смисловата натовареност на маскимата.
То, ако следвам логиката ти- всеки гражданин, който си е оцапал самолично съдебният спор ( морето е до колене, но едва когато започнеш да се давиш разбираш, къде си) е с нарушени права. И прехвърляш с лекота собствената си вина на всеки друг...
Научете се да носите отговорност за действията си. 8)

Тази държава, която все хокаш, му е осигурила възможност да си защити правата. Но не може да го лелее до безкрайност.
Там където започват моите права, там някъде свършват твоите.

п.п. В тази асоциация няма ли кой да ти обясни елементарни неща?!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот huligan » 12 Ное 2009, 13:13

poli_g написа:
п.п. В тази асоциация няма ли кой да ти обясни елементарни неща?!

Обясненията са пълно губене на време, когато някой не иска да разбира, а просто търси място и повод да лее личната си злоба срещу хората и институциите :).
Аватар
huligan
Потребител

Мнениеот cocose » 12 Ное 2009, 23:29

Що се отнася до "сладкото татенце" (така доволен ли си Пенев:)), не беше ли той който ОТКАЗА да ползва адвокатски услуги, ами реши да се защищава сам!!!!
И после тръгнал да съди държавата затова че се е съобразила с това негово желание!!!! Пенев, не рече дали си свързан по някакъв начин с това дело на "богоугодното татенце" срещу държавата :)
cocose
Младши потребител

Мнениеот plamen_penev » 13 Ное 2009, 10:12

Ха-ха! Форумната "глутница" се събра да разглоби "кривата ракета" на форумния физик! Със стандартните обиди, измислици, граничащи с клевети и простотии от селските кръчми... Всеки с нивото си на интелигентност :lol:
Ще се криете "по дупките си" обаче, когато ЕСПЧ се произнесе по вече заформеното дело... Защото агентите на съдебната ни клика там едва ли ще могат да го спрат и решение ще има! Все още, обаче, времето е ваше! :lol:
Не знам защо ви няма сега, почитаеми, в темите за Красьо с ланците, Да защитите новоназначените председатели на съдилища например :roll:
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот cocose » 13 Ное 2009, 16:59

Аве този красьо опасен бил ве, щом чак у полско уреждал подкупни съдии ;)
И нали знаеш Пенев? Да обвиняваш някого в клевета си е също така....клевета :evil:
cocose
Младши потребител

Мнениеот plamen_penev » 13 Ное 2009, 17:06

Ей я! Припка да си покаже простотията..."ве" :roll:
Какъв Красьо в Полша ви е патил, почитаема?
plamen_penev
Активен потребител

Мнениеот cocose » 16 Ное 2009, 16:59

Пенев, вашето желание постоянно да ме поставят във женски род, много така, на Фройдистки помисли ме навежда :lol:
cocose
Младши потребител

Мнениеот plamen_penev » 16 Ное 2009, 17:26

O! Извенете ме cocose! Останал съм с такова впечатление... :oops:
Но с тези партизански имена, зад които се криете някои тук, малко ме обърквате! Вече ще внимавам с вас! Обещавам, почитаеми!
plamen_penev
Активен потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси