- Дата и час: 17 Дек 2024, 11:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Увеличение на издръжка или чл. 59 от ЗЗД?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
62 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Увеличение на издръжка или чл. 59 от ЗЗД?
Разбира се, ще ви държа в течение. До седмица ще подам исковете, но не съм сигурна дали ще се престраша да претендирам компенсация за шините. Още мисля, защото шините струват 1200 лв., но са заплатени вече от дядото, за което той е взел фактура... Освен това, той няма намерение да търси тези пари, така че интересният казус май ще пие една студена вода. Остават исковете за увеличение на издръжката и за добавка към нея за лечение на гръбначно изкривяване, но тези претенции са относително тривиални. Все пак се каня да пусна нова тема, относно претендираните размери на издръжката, след влизане в сила на новия СК. Ще пусна малкото инфо, до което съм се добрала и ще чакам колеги, да споделите и вие какво знаете по въпроса.
- justine
- Потребител
Re: Увеличение на издръжка или чл. 59 от ЗЗД?
Признавам че въпроса с увеличаването на издръжката не ми се вижда особено интересен...
По-интересно ми е да видя как се споделят от разделените родители разноски, които при сегашните условия надхвърлят значително разходите за съществуване на детето. Та един компютър струва хилядарка с цялото му оборудване, а компютри имат всички деца! За "безплатното" здравеопазване пък да не говорим... Но май няма да е в тази тема...
Дано интересът ми, justine, не ви се вижда прекомерен и да ни информирате, в случай, че промените мнението си и опитате и посоката "допълнителни разноски".
По-интересно ми е да видя как се споделят от разделените родители разноски, които при сегашните условия надхвърлят значително разходите за съществуване на детето. Та един компютър струва хилядарка с цялото му оборудване, а компютри имат всички деца! За "безплатното" здравеопазване пък да не говорим... Но май няма да е в тази тема...
Дано интересът ми, justine, не ви се вижда прекомерен и да ни информирате, в случай, че промените мнението си и опитате и посоката "допълнителни разноски".
Последна промяна plamen_penev на 15 Ное 2009, 18:17, променена общо 1 път
- plamen_penev
- Активен потребител
62 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|