- Дата и час: 23 Ное 2024, 16:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос относно казусите
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно казусите
Въпросът ми е относно казусите по наказателно право . Как да знам дали съм решил правилно даден казус от книжките с казуси, които продават при положение че няма дадето решение и няма как да знам дали съм в правилна насока . Благодаря за отговорите макар за някои въпроса ми е да глупав .
- celio88
- Нов потребител
Re: Въпрос относно казусите
решения на казуси никога няма в сборниците и няма и да има-идеята е да се проверят знанията в съответната материя чрез отговорите на поставените в казуса въпроси най вече чрез обосноваването им.
- viki06
- Младши потребител
Въпреки това смятам, че е много глупаво да има казуси без отговори. Все едно сборник със задачи по математика без решенията.
- bastard
- Потребител
Колеги откъде може да си закупим книжки с казуси???
- marto_danielov
- Младши потребител
Вероятно от книжарница. Ако става въпрос за казуси по наказателно право, има много добър сборник на Лазар Груев и Ралица Илкова. В него ще откриете множество казуси и съдебна практика.
- student_pravo
- Младши потребител
celio88 написа:Въпросът ми е относно казусите по наказателно право . Как да знам дали съм решил правилно даден казус от книжките с казуси, които продават при положение че няма дадето решение и няма как да знам дали съм в правилна насока . Благодаря за отговорите макар за някои въпроса ми е да глупав .
Ххахахахахахахахахаха, това да не ти е задача по математика, хахахах.
Верно, много ти е глупав въпроса.
- advokat__nikolov
В книжките с казуси няма отговори - и аз бях изненадана и разочарована в началото, но като ги прочетеш два пъти, ще видиш, че не са и необходими толкова. практиката след всеки раздел е достатъчна, за да се ориентираш и намериш отговорите. Аз миналия месец взех държавния и смело твърдя, че най-много ми бяха от полза именно тези две книжки на Лазар Груев. А и не се притеснявай - не са толкова педантични май. оказа се, че казуса са го преминали и колеги, които бяха писали пълни глупости - нищо общо с правилното решение. Успех.
- violea
- Нов потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|