начало

Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване Първите дружества с променлив капитал подадоха заявления за вписване

Жена ми е луда, как да си взема децата?

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Жена ми е луда, как да си взема децата?

Мнениеот sisi19 » 03 Дек 2009, 21:37

kgrozeva написа:jorrddan Здравейте,
Не съм адвокат! Не искам пари! Мисля обаче, че мога да съм ви от полза. Мога да помогна да дадете гласност на историята ви и това да ви помогне вие да си вземете децата.
Ако искате повече инфо пишете ми: kr.grozeva@gmail.com

Моля предварително за извинение, за тона който ще ескалира от мен тук и сега въз основа но това.
1. Грозева, ти като не си адвокат с какво право бе жена ще искаш да даваш гласност на дадения казус.?????
2. Ако си журналист и търсиш сензация, имаш ли представа каква отговорност носиш и до какво може да доведе това?????
3. Ще дедш гласност на кое??? Че ,съпруга и си мисли, че тя е еди каква си- мъ ти доказателства имаш ли????? И после каво правим??? Един съпруг за клевета и обида и един журналист без работа.????
Първо си , жена . А жените стават МАЙКИ ... Мъ ти такава ли си ?????
Не се хващай с нещо с което не можеш. Не наливай в оганя масло, защото покрай сухото гори и мокрото. Остави хората да вземат сами решение което да бъде въз основа на здравия разум, с цел съхранение на децата им. Войната няма да доведе до нищо добро.Те имат нещо ОБЩО - а това са ТЕХНИТЕ ДЕЦА., за които те ВЗАИМНО ТРЯБВА ДА МИСЛЯТ, независимо от противоречията между тях.
Аман от такива интриганти. ВЪЗМУТЕНА СЪМ от мисленето дори и на някой хора от обществото наречени - БЪЛГАРИ.
П.П - И аз не съм адвокат, но преди перофесияата която изпълнявам - съм преди всичко ЧОВЕК. Знаеш ли каво означава тази дума????? Съмнявам се.
sisi19
Потребител

Мнениеот diaida » 04 Дек 2009, 02:41

Боже, Боже, Боже! :shock: Ако всичко това е истина, жив да го оплаче човек! Дето казваше баба ми "с черен повой е повиван човечеца". Съвет правен не мога да дам, но човешки: "Беганчова майка не плаче, Стоянкова плаче!". Бягай и не се обръщай!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот adv_stefanova » 04 Дек 2009, 04:08

Хайде да я приключваме тази тема.
Към Г-на, открил дебатите:
Заявявам Ви категорично като юрист с не малък стаж.
1. Децата няма да вземете, че те имат ИНТЕРЕС от това.
2. В момента, в който споменете жилището си и претенциите към него, на съда ще стане ясно в какво се основава искането да бъзат предоставени родителските права на Вас.
Трябват Ви твърде основателни аргументи по отношение вината на съпругата Ви, за да се произнесе съда за вината. А аргументът, че съпругата Ви е изнервена, би могъл да се превърне в силен бумеранг срещу Вас!
Успех! И не създавайте от децата си клиенти на психо- диспансерите в името на едно жилище......
adv_stefanova
Младши потребител

Мнениеот renkapg » 25 Яну 2010, 02:22

Изчетох доста подробно темата. Крайното си решение господинът едва ли ще спомене тук. Макар, че 3 месеца доста хора са вземали отношение / аз късно попаднах на постовете/. Мнението ми е чисто човешко. Не може категорично да се взема страна, просто защото никога не знаем живота какво ще ни поднесе. Но да споделя нещо- не сте ли попадали и на жени, които просто са толкова задоволени и толкова сигурни в мъжете си, че чак им доскучава? Просто добрината на мъжа в един момент може да се обърне срещу него. Жената го приема като даденост, като нещото,което винаги ще търпи, ще разбира, ще се съобразява. А не е така. В семейството всеки има потребности. Естествено- децата са на ПЪРВО МЯСТО - грижите, бъдещето им. Но ако в грижите за децата загубим себе си, семейство просто няма. Има двама души, от които единия търпи винаги повече.
Джордан може и да е прав, може и да е много краен. Но повече ми се иска да вярвам, че не всичко е за един апартамент. По-важно е духовното оцеляване.
А когато системно те наранява и унижава човек, когото обичаш- е наи-лошо.
Нищо не е вечно. Особено брака. Не ми допада идеята да се търпи цял живот в името на децата. Точно заради тях или намираме баланс, или развода е начин да ги спасим от нерви, огорчения и лош пример за отношения. Защото каквото гледат докато растат - това един ден ще е техния критерий за живота.

Надявам се Джордан да сподели все пак какво се е случило. Това донякъде е показателна история, описана доста истински / иска ми се да е така/ .

Надявам се и той да вземе наи-правилното решение- не само заради бъдещето на децата си. Но и за да запази собственото си достойнство. Без което никой не може. Как да те уважават другите,ако ти сам не се уважаваш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

УСПЕХ, Джордане!!!!!!!!!!!!!!!!!
И след вниманието , което все пак тази история получи - сподели в един момент крайния резултат
renkapg
Младши потребител

Мнениеот nadinikol » 26 Яну 2010, 13:16

Джордан, просто вземи решението за себе си наеми си добър адвокат и се бори, бори се за всичко - за децата, за апартамента, дори и за издържка, аз съм жена, и не мосля, че един самоуважаващ се човек би трябвало да търпи скандали и униженя... Бори се
nadinikol
Младши потребител

Мнениеот sisi19 » 26 Яну 2010, 16:42

А бе те хората сигурно вече са се развели и отдавна са забравили за това, а вие още коментирате тази тема........ :lol: :lol: :lol:
sisi19
Потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси