- Дата и час: 17 Дек 2024, 10:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съдия изпълнител
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
съдия изпълнител
Моля за малко помощ. Въпреки че се свързах с адвокат не ми станаха ясни някои основни положения по отношение на следния проблем. Имам два кредита на мое име по време на брака ми. Вече съм разведена и в решението на съда е заложено че бившия ми съпруг ще ги погасява, защото реално той се възползва от парите. Знам че банките нямат основание да насочат изпълнението към него. Сега съм получила покани за доброволно изпълнение. Въпроса ми е при положение че живея под наем имат ли права ЧСИ да влиза в имота, който не е моя собственост / имам договор за наем/ и как може да се разпорежда с вещите в него? Освен това аз имам 5 % дялово участие в ООД, в което бившия ми съпруг е управител и дали може да се направи запор на тези 5 % от банките и може ли да са ме изключили от ООД без аз да знам за това. Имат ли правно основание и ако да каква е процедурата? Благодаря Ви предварително. Само да уточня, че живея с детето си и нямам никакви движими и недвижими вещи освен пералня и хладилник втора употреба, готварска печка, телевизор, който е на родителити ми, микровълнова и детско обзавеждане за детето ми.
- forever74
- Нов потребител
Re: съдия изпълнител
защо съпругът в не погасяа кредитите?
защо ще идва СИ да ви описва вещите?
поне издръжката плаща ли си?
защо ще идва СИ да ви описва вещите?
поне издръжката плаща ли си?
- usra_ovcova
- Потребител
Незнам защо неплаща, предполагам че от наранено себелюбие и за да ми вгорчи живота. СИ ще идва защото по кредитите не се внасят никакви суми. Аз нямам фин възможност да плащам това което не съм взела. Не и издръжката не си плаща вече осем месеца.
- forever74
- Нов потребител
Еми.... така ще е!
- Гост.
- Старши потребител
Така! Лъжа... Зле! Кой обича да го лъжат?!? Аз-не.
п.п. Има една тенденция из форума- от седмици вече я споделям.
Та, ако нещо ще пишете по темата - ще ви прочетат.
До тогава- така.
Сиренето е с пари. Знанието е сила, информацията -пари, и пак така.
До тогава- така.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:Така! Лъжа... Зле! Кой обича да го лъжат?!? Аз-не.
До тогава- така.
подкрепям
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
"За" с две ръце!
- Ralinko
- Младши потребител
Ех, че май няма някой който да обича???
П.П. За знанията и информацията, то каквото ти е в главата няма как да ти откраднат колкото и безплатни съвети да даваш...парите се правят в практиката, ако можеш , форумите са все още пространство за дискусии и по възможност "взаимопомощ", както се твърди в някои и се пише какво ли не можеш ли отсявай полезното от боклука.
П.П. За знанията и информацията, то каквото ти е в главата няма как да ти откраднат колкото и безплатни съвети да даваш...парите се правят в практиката, ако можеш , форумите са все още пространство за дискусии и по възможност "взаимопомощ", както се твърди в някои и се пише какво ли не можеш ли отсявай полезното от боклука.
- meggy__
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|