- Дата и час: 17 Дек 2024, 10:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имам ли шанс да си взема детето?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Имам ли шанс да си взема детето?
Здравейте,ако може да ми дадете съвет какво да правя.С жена ми сме разделени от две години,искам да се разведа но нямам никакви нейни координати,тя е в Англия,както и аз.Имаме дете на 4 години,което отглеждат родителите на жена ми в България.Преди известно време говорихме и аз и казах,че имам възможност да взема малкия при мен да живее,но тя категорично ми отказа и в същото време и тя не се грижи за него.Имам ли някакъв шанс да си взема детето?
- nicki543
- Нов потребител
Re: Имам ли шанс да си взема детето?
Да.
Да.
Нужен ви е адвокат.
Да.
Нужен ви е адвокат.
- Гост.
- Старши потребител
Re: Имам ли шанс да си взема детето?
Благодаря за светлината в тунела,това и ще направя-да си потърся адвокат.
- nicki543
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|