Аз честно казано достатъчно се самообвинявам, единствено имах нужда от съвет от хора с практика. Благодаря Ви все пак за грижата и обичта И ме извинете, ако съм Ви на"квича"ла очите...miriam написа::D
драматизмът нахлува винаги когато не се покрива теорията в главите на хората с тротоарната практика;???? какво ли всъщност имахте впредвид
и да Ви кажа сте объркали дозите -трябваше да спите с по един мъж и да имате двама адвокати , а не обратното! Именно точно това и се случи! Лягах си да спя до един години наред, до онзи гнусен момент...и седмици след който правих любов с другия мъж...(не,че това Ви влиза в работата). От половин година обикалям по адвокати. Трябва да споделя обаче, че 2 еднакви мнения не чух... а и 2 еднакви хонорара също нямаше (При цялото ми уважение към гилдията)
Все пак нищо не се е случило, адвокатът ще оправи целата работа , той оправя дори неточния секс , ненавременното напиване и дори главоболие лекува!
Адвокатът е патерицата за глухия и очилата за паркинсоника, апаратчето за кръвно на голите охлюви и петнистия тиф на бубонната чума.
Пиша ви с грижа и обич.
Напомняте ми за една фъца (какво означава тази дума ), дето тука квича 8 месеца за баща си , апартамента и кофти банката, дето искаше ги ограби с апартамента поради неплатени вноски по ипотеката. И за бея също някак, обаче айде стига стивън кинг
- Дата и час: 17 Дек 2024, 09:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съдът срещу всички...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Съдът срещу всички...
- fuckenpass
- Младши потребител
ААААААА ,видите ли? Вече от вас струи усмивка и позитивизъм , научихте две нови думички и направо си станахме в диалог И то безплатен за вас и безсмислен за нас , но нищо. Пари ли искат , тее мръсници?!
Какво сега , изработихте ли си стратегия , или да.... помагаме
Какво сега , изработихте ли си стратегия , или да.... помагаме
- miriam
- Потребител
Абе то пари дал Господ само да има кой да ги вземе, ама стратегията куца...
- fuckenpass
- Младши потребител
miriam:
и да Ви кажа сте объркали дозите -трябваше да спите с по един мъж и да имате двама адвокати , а не обратното!
От цялата история се вижда, че СК е недомислен а не живота на fuckenpass !!! Докато произхода не стане приоритет, ще си текат декларативни актове за припознаване и ще съществува анархия.
А за miriam може би, е добре да дадете един наръчник за поведение какво трябва и какво не трябва, да го публикувате като неразделна част от семейният кодекс, за да може да е още по-юридически обосновано.
miriam, дали понятието личен живот и Конституция Ви говори нещо ?
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
Жрецо ... празници са!
Може и да поназнайваме нещо за личния живот, а може и да сме чувАли за върховния закон. И?
Ти развяваш ли факти от личният си живот из нета ?!? М?
Някой си "цакал" сам интереса, оповестил публично тези факти, пък после - наръчници да се пишат.
Разбирам гневът ти, по повод припознаването ( помня темата ти), породен от несъвършенства законодателни, но това не е повод да се дребнее тук.
Усмихни се! Животът е не само лошав - http://www.youtube.com/watch?v=i8wILgjs ... re=related
п.п. Глаголът "трябва" е неподходящ..
Може и да поназнайваме нещо за личния живот, а може и да сме чувАли за върховния закон. И?
Ти развяваш ли факти от личният си живот из нета ?!? М?
Някой си "цакал" сам интереса, оповестил публично тези факти, пък после - наръчници да се пишат.
Разбирам гневът ти, по повод припознаването ( помня темата ти), породен от несъвършенства законодателни, но това не е повод да се дребнее тук.
Усмихни се! Животът е не само лошав - http://www.youtube.com/watch?v=i8wILgjs ... re=related
п.п. Глаголът "трябва" е неподходящ..
- Гост.
- Старши потребител
Ех Поли,
просто не си добавила "кВо ти пука ? Иначе "празници са !" го има.
Е отивам да си Едрея, на масата до елхата !
Весели празници на всички ! А ето и поздрав от мен
http://www.youtube.com/watch?v=dDmhThqxDw0
просто не си добавила "кВо ти пука ? Иначе "празници са !" го има.
Разбирам гневът ти, породен от несъвършенства законодателни, но това не е повод да се дребнее тук.
Е отивам да си Едрея, на масата до елхата !
Весели празници на всички ! А ето и поздрав от мен
http://www.youtube.com/watch?v=dDmhThqxDw0
"Ако Ти не искаш да чуеш истината - никой не може да ти я покаже"
-
imhotep - Потребител
Благодаря на всички, които ме упрекнаха, и които ме защитиха, и които с идеи се опитаха да ми помогнат. И на всички онези, които отделиха лично време с чужди проблеми... Споделяйки или не факти от личния живот в крайна сметка установявам, че всичко останало, но не и интересите на детето защитават законите ни... Когато човек е отчаян се хваща за всяка сламчица...Явно всичко е конструирано допълнително да усложнява живота на онези, които сами са си го оплели достатъчно..., а и последният адвокат, с които разговарях е имал право- цялото дело от самото начало е подведено в грешна посока...
Извинете ме още веднъж!!! Потърсих логично разрешение от страничен наблюдател, защото когато човек е "потънал" доста често сам не може да си даде сметка къде греши...
На всички пожелавам от все сърце хубави и топли семейни празници, изпълнени с красотата на природата на нашата страна, горещината на огъня в камината и опияняващият чар на любовта в сърцата ни.
Животът е неспирна борба. Само напред и нагоре!
Щастливи празници!!!
Благодаря
Извинете ме още веднъж!!! Потърсих логично разрешение от страничен наблюдател, защото когато човек е "потънал" доста често сам не може да си даде сметка къде греши...
На всички пожелавам от все сърце хубави и топли семейни празници, изпълнени с красотата на природата на нашата страна, горещината на огъня в камината и опияняващият чар на любовта в сърцата ни.
Животът е неспирна борба. Само напред и нагоре!
Щастливи празници!!!
Благодаря
- fuckenpass
- Младши потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|