начало

Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета

Моля за бърз oтговор;Нямам спокойствие За Дъщеря си

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за бърз oтговор;Нямам спокойствие За Дъщеря си

Мнениеот barbados » 31 Дек 2009, 01:32

Здравейте;чакам първото засъдание след 2месеца за родителска права на дъщеря ми която без моето съгласие се гледе от баба си по майчина линя.Майка й от 6г.е в Испания.Борба с бабата вече имам 2г.но без резултат.Детето ми е на 11г.вече толкова е настроена срещу мен че не иска и да ме види;Въпросът ми е,как ще спечела делото ако то ще говори лоши неща за мен пред соцалните и съдията.Майката не иска да се върне в БГ.Hо иска детето да бъде с бабата и тя да дойде да го види когато пожелае.а ако съдята пита детето съм сигурен че иска при мама в Испания;а в най-лоше ако питат баба или татко какво ще стане ако детето избира бабата.приготвили ca детето за всичко.от един месеца нямам контакт с дъщеря си.Забранили ca я да говори с мен.Нямам спокойствие и нощем не спя вече от претеснение. Това човешко ли е празниците вече свършват а аз съм семичек в дома и нямам възможност да се видя с детето си.Моля за бърз oтговор!Hие Нямамe брak.
barbados
Нов потребител

Re: Моля за бърз oтговор;Нямам спокойствие За Дъщеря си

Мнениеот Гост. » 31 Дек 2009, 01:38

Е, какво от това, че нямате брак?!? Адвокат нали си имате.
Това с детето- ако е манипулирано, колегата знае как да се справи с твърденията му. :wink:

Весел празник и успех в борбата.

п.п. две години се борите с бабата - не е ли малко множко, м? Нещо не е така...
Гост.
Старши потребител

Мнениеот barbados » 31 Дек 2009, 02:15

Mepcи,
най-лошo е,ако я питат баба или татко какво ще стане ако детето избира бабата?
barbados
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 31 Дек 2009, 13:42

Никой не може да ви даде категоричен отговор- само съдебния състав, при това вече късно, в постановеното СР. ( мога да изкажа предположение, но не познавам останалите факти по делото и ще е повече от несериозно за толкова деликатен въпрос да правя свободни съчинения).
Имам представа, каква е практиката ( при живи родители, децата не се отглеждат от възходящи по права от втора степен), но не знам и какъв съдия имате по делото, а мнението на детето ще натежи на везните ( не, че не може да се компрометира).

Ако имате адвокат- доверете му се, ако нямате- ангажирайте си. Той ще ви води за ръка през цялото време на съдебното производство.
И се молете да има сърце и воля да не се отказва от борбата.

п.п. 6 г. сън, дълбок и непробуден.... не работи във ваша полза.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот voltron » 31 Дек 2009, 14:59

Тая баба ако вземе че падне по стълбите какво ще стане?
Пенсиите са много коварни в днешно време
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот Melly » 31 Дек 2009, 17:44

Стига терзания, стига питанки, а погледнете на живота празнично!

Весело посрещане на Новата 2010! :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Семейни казуси