начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

какви права имам срещу строителя

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: какви права имам срещу строителя

Мнениеот everlon » 07 Яну 2010, 12:55

anserk написа: От тук на татък на ход е АДВОКАТ :idea:
everlon
Нов потребител

Мнениеот vhdimov » 07 Яну 2010, 13:26

До vili72 и останалите наивници :
настоящият форум е с цел гъделичкане на безпредметно високото его на пишещите тук и зовящи се адвокати. Основната задача е един друг да си напомнят колко са велики и колко всичко човешко име чуждо. Е, всички го разбират някога, но е късно за самите тях.
vili72 , направи ли ти впечатление, че всеки от "професионалните" съвети завършва с " намери си адвокат" ? Аз на твое място отдавна да съм го направил и не бих се занимавал с търсене на важен за теб отговор тук, във форума.
vhdimov
Младши потребител

Мнениеот vili72 » 08 Яну 2010, 09:27

:D
Разчитам по-скоро на кучешките си зъби!
vili72
Младши потребител

Мнениеот anserk » 08 Яну 2010, 10:35

vhdimov написа:vili72 , направи ли ти впечатление, че всеки от "професионалните" съвети завършва с " намери си адвокат" ?

Така е, защото е пропуснала (поради незнание, може би) наличието на адвокат в някои моменти от инвестиционното си начинание :roll:
И понеже раздела на форума е най-общо "имоти", става въпрос за влагане на доста пари! В тази сфера преди адвоката с няколко стъпки пред него са тези с
vhdimov написа:високото его

Докато не стане практика да се ползват специалисти преди наемане на адвокат и влизане в съд, има нужда от такъв форум, както за самите адвокати, така и за инвеститорите и специалистите :D
anserk
Активен потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация