- Дата и час: 17 Дек 2024, 09:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дайте ми съвет какво да предприема
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Дайте ми съвет какво да предприема
Живея с мъж с когото имаме дете на 3 г. По всички критерии за домашно насилие той отговаря. Искам да се махна от него, но той ме заплашва с убийство. Той има връзки и пари и неведнъж се е оправял в полицията за сериозни неща. Много ме е страх защото е способен да нарани и близките ми с които ми забранява да се виждам. Той не е пияница и да ме малтретира когато е пил, а просто си е такъв. Ако не си на негово мнение ще те убеди по манипулаторски или по физически начин. Има пистолет и ме е заплашвал и с него. Детето го пази като квачка дори прекалява. Безумиците които казва и върши са много, но той друго мнение освен неговото неприема. Който не му е сърбал попарата ще каже че е супер точен, до момента в който не се скарат. Да потчертая че няма приятели. Злобата му е голяма към тези които мрази незабравя и рано или късно си отмъщава. Моля ви дайте ми съвет. Искам свободата си и да получа някаква гаранция че няма да ме докосне физически.
- vasislava
- Нов потребител
Re: Дайте ми съвет какво да предприема
vasislava написа:Живея с мъж с когото имаме дете на 3 г. По всички критерии за домашно насилие той отговаря. Искам да се махна от него, но той ме заплашва с убийство. Той има връзки и пари и неведнъж се е оправял в полицията за сериозни неща. Много ме е страх защото е способен да нарани и близките ми с които ми забранява да се виждам. Той не е пияница и да ме малтретира когато е пил, а просто си е такъв. Ако не си на негово мнение ще те убеди по манипулаторски или по физически начин. Има пистолет и ме е заплашвал и с него. Детето го пази като квачка дори прекалява. Безумиците които казва и върши са много, но той друго мнение освен неговото неприема. Който не му е сърбал попарата ще каже че е супер точен, до момента в който не се скарат. Да потчертая че няма приятели. Злобата му е голяма към тези които мрази незабравя и рано или късно си отмъщава. Моля ви дайте ми съвет. Искам свободата си и да получа някаква гаранция че няма да ме докосне физически.
Отивате при адвокат!
Не светвам да действате самостоятело, макар тук да получите насока по поставения от Вас въпрос.
-
Melly - Старши потребител
Да определено, но пак трябва да се свържа и с правилиня човек. Незнам тези фондации за домашно до колко доверие може да им се има, а и отзивите за спечелени дела за много отчайващи. Неискам пари, неискам обезщетения и т.н. Проблема е, че той няма да остави детето и ще направи и невъзмжното да ме съсипе.
- vasislava
- Нов потребител
мога да ви дам контакт с човек,който елиминира такива като вашия човек.
нали това искате-да не ви съсипе?
нямате друг вариант!
при адвокат се ходи с пари и документи.
при заличителя- само с пари.
успех!
нямате друг вариант!
успех!
- usra_ovcova
- Потребител
usra_ovcova написа:мога да ви дам контакт с човек,който елиминира такива като вашия човек.
нямате друг вариант!
успех!
Немога и да си помисля нещо подобно да извърша, но съм сигурна,че има начин да му вържа ръцете дори и да го направя публично достояние. Дори и да посмее да направи нещо да се знае кой го е направил.
- vasislava
- Нов потребител
Внимавайте с това домашно насилие, да не се обърне срещу вас. Т.е да стане така че в един момент Вие да излезете насилницата а той жертвата."Милия, света вода ненапита и за нищо не е виновен". Мисля че разбирате какво искам да Ви кажа.
- sisi19
- Потребител
usra_ovcova написа:мога да ви дам контакт с човек,който елиминира такива като вашия човек.
нямате друг вариант!
успех!
Чл. 117. (1) Приготовление за убийство по чл. 115 и 116 се наказва с лишаване от свобода до три години.
(2) Същото наказание се налага и на онзи, който подбужда другиго към убийство.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Преди всичко - заведете иск за упражняване на родителските права и за издръжка, паралелно можете и да търсите закрила срещу домашно насилие.
При упражнено физическо насилие - освидетелстване от съдебна медицина.Не крийте от близки и съседи, ще ви трябват свидетели.
Помнете максимата - "По добре кошмарен край, отколкото кошмар без край".
В следващите две години ще ви е трудно, и определено ще ви трябват сили и средства.
За глупости не мислете, опитвайте се да си сдържате нервите, и не говорете и не пишете глупости.
При упражнено физическо насилие - освидетелстване от съдебна медицина.Не крийте от близки и съседи, ще ви трябват свидетели.
Помнете максимата - "По добре кошмарен край, отколкото кошмар без край".
В следващите две години ще ви е трудно, и определено ще ви трябват сили и средства.
За глупости не мислете, опитвайте се да си сдържате нервите, и не говорете и не пишете глупости.
- dimist
- Потребител
Всеки бабаит има слабо място,вас ви тормози за да запази имиджа си на мъж.
Нямате брак,но имате насилие,било то физическо или психическо.
Като страничен наблюдател на едно такова насилие,видях:адвокатка,закон за насилие,преди това бягство на жената и детето,което беше взето на сутринта с полиция,забрана от съдия за няма и седмица насилникът да не припарва на стотин метри до местоживеенето на жертвата.При моментални жалби до прокуратура и районно,и при 112 веднага се отзовава дежурен патрул.
Купувате си спрей,при необходимост и зависи колко е голямо унищожението ви,има и вратичка за разрешително на газов или друг пистолет.Който може да използвате,след като е навлязъл в укритието ви може да го използвате според инструкциите/дори и да го раните или убиете/,на адреса според жалбите и заведеното дело.
Но не сте ли си задавала въпроса,защо и откъде идва този гняв у него?Възможно е да не получава нужния кислород в мозъка си.Ако не пуши ,трябва много да спортува,така ще се оправи гнева му.
Препоръчвам един разговор на интелигетни хора,в който може без притеснения да заявите ,че на вас не ви харесва така да живеете и не сте си представяли бъдещето такова,като на инвалид на този хубавец.
Знам,че от страх се съгласявате с него,но вие живеете с глупак,на който майката на детето му е принудена да го лъже.Ако не му дадете "приспивателно" и с тези думи преди да се е разгневил,му задайте въпроса ако беше той на ваше място,как би реагирал,би ли му харесъл този живот и това насилие.Това ли е обичта му,да ви взима здравето ?!!!А го мислехте за истински татко и мъж,за което и сте му родили и сте се влюбили в него.
Ако и това не помогне -стани като него животно,за да те разбере и да пълзи и да ти се моли,все едно е изпил няколко живака и всички органи са му заболели.Съгласявай се и го имитирай Няма как,майка си и трябва да защитиш детето си,каквото и да ти струва това,да не си раждала хубавице
Като страничен наблюдател на едно такова насилие,видях:адвокатка,закон за насилие,преди това бягство на жената и детето,което беше взето на сутринта с полиция,забрана от съдия за няма и седмица насилникът да не припарва на стотин метри до местоживеенето на жертвата.При моментални жалби до прокуратура и районно,и при 112 веднага се отзовава дежурен патрул.
Купувате си спрей,при необходимост и зависи колко е голямо унищожението ви,има и вратичка за разрешително на газов или друг пистолет.Който може да използвате,след като е навлязъл в укритието ви може да го използвате според инструкциите/дори и да го раните или убиете/,на адреса според жалбите и заведеното дело.
Но не сте ли си задавала въпроса,защо и откъде идва този гняв у него?Възможно е да не получава нужния кислород в мозъка си.Ако не пуши ,трябва много да спортува,така ще се оправи гнева му.
Препоръчвам един разговор на интелигетни хора,в който може без притеснения да заявите ,че на вас не ви харесва така да живеете и не сте си представяли бъдещето такова,като на инвалид на този хубавец.
Знам,че от страх се съгласявате с него,но вие живеете с глупак,на който майката на детето му е принудена да го лъже.Ако не му дадете "приспивателно" и с тези думи преди да се е разгневил,му задайте въпроса ако беше той на ваше място,как би реагирал,би ли му харесъл този живот и това насилие.Това ли е обичта му,да ви взима здравето ?!!!А го мислехте за истински татко и мъж,за което и сте му родили и сте се влюбили в него.
Ако и това не помогне -стани като него животно,за да те разбере и да пълзи и да ти се моли,все едно е изпил няколко живака и всички органи са му заболели.Съгласявай се и го имитирай Няма как,майка си и трябва да защитиш детето си,каквото и да ти струва това,да не си раждала хубавице
-
namakak - Потребител
namakak - такива хора от блага дума не разбират. Те се наричат "психопати" и са годови на всичко за да те подчинят на себе си независимо дали ще предизвикат с това съжаление или гордост. Дори и да се съгласи с нея по посочения от теб начин, то той ще бъде привиден с цел да я заблуди като по този начин ще я накара пак да му се подчини.С тях оправия няма цял живот. Трябва да им се кланяш постоянно или е свършено с теб ако си изправиш главата.
Казвам това от собствен опит. Дори и след дълги години раздяла се още ми трови живота, но не само моя а и на детето ни, защото му остана само един коршум срещу мен , а именно детето ни.Вярвай ми, да се отървеш от един такъв човек е много трудно, почти невъзможно.Борбата е дълга и много болезнене. Но все от някъде трябва да започнеш битката.
Моят съвет е: когато го няма във вас, си сабери багажа, вземи си детето и дим да те няма.
Ако нямаш средства, ще бъде трудно, мхого трудно. Но ще се справиш.Знаеш максимата - това което не може да ни убие ни прави по силни. Така че смело напред. Пожелавам ти успех.
Казвам това от собствен опит. Дори и след дълги години раздяла се още ми трови живота, но не само моя а и на детето ни, защото му остана само един коршум срещу мен , а именно детето ни.Вярвай ми, да се отървеш от един такъв човек е много трудно, почти невъзможно.Борбата е дълга и много болезнене. Но все от някъде трябва да започнеш битката.
Моят съвет е: когато го няма във вас, си сабери багажа, вземи си детето и дим да те няма.
Ако нямаш средства, ще бъде трудно, мхого трудно. Но ще се справиш.Знаеш максимата - това което не може да ни убие ни прави по силни. Така че смело напред. Пожелавам ти успех.
- sisi19
- Потребител
А usra_ovcova юрист ли е?????
- sisi19
- Потребител
namakak написа:Всеки бабаит има слабо място,вас ви тормози за да запази имиджа си на мъж.
Единственото слабо място е детето. Той не пуши не пие тренира бокс 115 кила е а аз съм 50. Представете си съотношението на силите ни. Причините най вероятно са че е расъл без баща и втория мъж на майка му който е бил арабин се е държал по този начин. И с добро неможе да се говори ако си на различно мнение от него. Така ще извърти нещата че пак ти ще си грешния. Според него на мен нищо не ми липсва. А аз съм като в затвор от пазар и вкъщи и ме настройва срещу всички. Няма идеален приятел. Когато ми е посягал несъм имала възможност да си извадя медицинско, тъй като немога да изляза и да оправдая отсъствието си. Единственото което ще успея да си набавя е медицинско от психолг който видя за какво стана въпрос. На съседи немога да разчитам, тъй като те ме следят и докладват на майка му и естествено преиначават нещата. Решила съм да се махна, но преди това искам да се застраховам да предвидя накои действия.
- vasislava
- Нов потребител
Първо си задай въпроса ,дали ще можеш да отглеждаш детето си и без неговите финанси/много жени особено в тази безработица ,се връщат и даже са карани да проституират.
Незнам дали някой е имал опит от 16 етаж надвесен като във филма комбина,но знам че една истинска майка ще спаси детето си на каквато и да е цена.
Познавам жена бита по 4-5 часа на ден,заключвана за три дни без хляб,на следващите хематомите се установявали от лекар и на видимо колко дни са по цвета,той нарушил един договор и трябвало да напусне жилището за две години,през които жената не само се изнесла ,но и се развела благополучно.
Видяли се с мухльото след тези години,не смеел да я пипне с пръст ,за да не отидзе и на друго място за повече от две години.Този мъж и до ден днешен не работи,но понеже е бил супер красив някой му "подсказал",че жена му може да го издържа и бебе да гледа.
Ако и от тук не си направиш извода и не предприемеш своето желание ,спасението на детето ти и това докато си с две здрави очи все още,то всеки ще си направи извода че така ти харесва...Да те бият,да стоиш на позиция робиня,и да ти млатят детето.
Кво като 115 кила,те тия свИне имат заболели черва от ненужно хранене за да поддържат егото си на исполини.Ако имате оръжие у дома,можеш да го използваш след някой побой,кво си мисли тоа бе,кого ше плаши бе,ако обича детето си ,ще обича и майката,няма да я третира като предмет и слугинче.Виж кво ,докато те бие,ти му искай нова пералня,миялна,самостоятелна прахосмукачка на батерия,жена да гледа детето и си мисли за работа,за да се откъснеш от него.Въведи го в новото на този век,научи език и се възхищавай пред него,подметни че искаш второ дете и при някой бой като се види че нямате ,той да помисли как е предизвикал аборта,СТАНИ приятелка с майка му,покажи му че си човек,за да не привиква повече,спри да му говориш,не му яж парите,издъжда се 6 дена и после започваш да припадаш по улиците,но не умираш,но пък ще влезеш в болница и никой няма да знае какво ти има,тогава ще му залипсваш..Тогава ако не пребие детето си,ще пребие майка си,а в болницата ти можеш да поискаш да разговаряш с дежурния следовател там и да разкажеш и да поискаш помощ от Анимус.Откъдето ще ти назначат адвокат и ако не се откажеш от дело за насилие по време на процедурите ,ще го осъдиш.Той вече ще има криминална проява,спокойно ..няма да те убие,те всички мухльовци така си приказват на единствената си жертва.Докато трае делото ,той ще направи още изцепки за които може да бъде осъден и от униформени,такива страдат от егото си и заради него,ръководейки се от грижата за нещастното му тяло,което е било с никаква форма и от мен да го знаеш,човек се ражда с хубаво сложена фигура,другото е осъвършенстване на желаното тяло.Остави го ,но той ще си намери нова жертва.В името на всички майки под насилие,за бога отиди в деловството на брачна колегия ,опитай се да подскажеш и от тях се докопай до най-добрия адвокат
Това което описваш е съдизъм,не вярвам да си мазохист и да мислиш от името на детето си за такъв изблик на перверзия,ти ни попита и има начин,докажи му най-накрая че си майка,не само в очите му поредния парцал който може да се пребие,продаде или да проституира
Незнам дали някой е имал опит от 16 етаж надвесен като във филма комбина,но знам че една истинска майка ще спаси детето си на каквато и да е цена.
Познавам жена бита по 4-5 часа на ден,заключвана за три дни без хляб,на следващите хематомите се установявали от лекар и на видимо колко дни са по цвета,той нарушил един договор и трябвало да напусне жилището за две години,през които жената не само се изнесла ,но и се развела благополучно.
Видяли се с мухльото след тези години,не смеел да я пипне с пръст ,за да не отидзе и на друго място за повече от две години.Този мъж и до ден днешен не работи,но понеже е бил супер красив някой му "подсказал",че жена му може да го издържа и бебе да гледа.
Ако и от тук не си направиш извода и не предприемеш своето желание ,спасението на детето ти и това докато си с две здрави очи все още,то всеки ще си направи извода че така ти харесва...Да те бият,да стоиш на позиция робиня,и да ти млатят детето.
Кво като 115 кила,те тия свИне имат заболели черва от ненужно хранене за да поддържат егото си на исполини.Ако имате оръжие у дома,можеш да го използваш след някой побой,кво си мисли тоа бе,кого ше плаши бе,ако обича детето си ,ще обича и майката,няма да я третира като предмет и слугинче.Виж кво ,докато те бие,ти му искай нова пералня,миялна,самостоятелна прахосмукачка на батерия,жена да гледа детето и си мисли за работа,за да се откъснеш от него.Въведи го в новото на този век,научи език и се възхищавай пред него,подметни че искаш второ дете и при някой бой като се види че нямате ,той да помисли как е предизвикал аборта,СТАНИ приятелка с майка му,покажи му че си човек,за да не привиква повече,спри да му говориш,не му яж парите,издъжда се 6 дена и после започваш да припадаш по улиците,но не умираш,но пък ще влезеш в болница и никой няма да знае какво ти има,тогава ще му залипсваш..Тогава ако не пребие детето си,ще пребие майка си,а в болницата ти можеш да поискаш да разговаряш с дежурния следовател там и да разкажеш и да поискаш помощ от Анимус.Откъдето ще ти назначат адвокат и ако не се откажеш от дело за насилие по време на процедурите ,ще го осъдиш.Той вече ще има криминална проява,спокойно ..няма да те убие,те всички мухльовци така си приказват на единствената си жертва.Докато трае делото ,той ще направи още изцепки за които може да бъде осъден и от униформени,такива страдат от егото си и заради него,ръководейки се от грижата за нещастното му тяло,което е било с никаква форма и от мен да го знаеш,човек се ражда с хубаво сложена фигура,другото е осъвършенстване на желаното тяло.Остави го ,но той ще си намери нова жертва.В името на всички майки под насилие,за бога отиди в деловството на брачна колегия ,опитай се да подскажеш и от тях се докопай до най-добрия адвокат
Това което описваш е съдизъм,не вярвам да си мазохист и да мислиш от името на детето си за такъв изблик на перверзия,ти ни попита и има начин,докажи му най-накрая че си майка,не само в очите му поредния парцал който може да се пребие,продаде или да проституира
-
namakak - Потребител
namakak написа:Първо си задай въпроса ,дали ще можеш да отглеждаш детето си и без неговите финанси/много жени особено в тази безработица ,се връщат и даже са карани да проституират.
Видяли се с ............то след тези години,не смеел да я пипне с пръст ,за да не отидзе и на друго място за повече от две години.Този мъж и до ден днешен не работи,но понеже е бил супер красив някой му "подсказал",че жена му може да го издържа и бебе да гледа.
Кво като 115 кила,те тия свИне имат заболели черва от ненужно хранене за да поддържат егото си на исполини.Ако имате оръжие у дома,можеш да го използваш след някой побой,кво си мисли тоа бе,кого ше плаши бе,ако обича детето си ,ще обича и майката,няма да я третира като предмет и слугинче.Виж кво ,докато те бие,ти му искай нова пералня,миялна,самостоятелна прахосмукачка на батерия,жена да гледа детето и си мисли за работа,за да се откъснеш от него.Въведи го в новото на този век,научи език и се възхищавай пред него,подметни че искаш второ дете и при някой бой като се види че нямате ,той да помисли как е предизвикал аборта,СТАНИ приятелка с майка му,покажи му че си човек,за да не привиква повече,спри да му говориш,не му яж парите,издъжда се 6 дена и после започваш да припадаш по улиците,но не умираш,но пък ще влезеш в болница и никой няма да знае какво ти има,тогава ще му залипсваш..Тогава ако не пребие детето си,ще пребие майка си,а в болницата ти можеш да поискаш да разговаряш с дежурния следовател там и да разкажеш и да поискаш помощ от Анимус.Откъдето ще ти назначат адвокат и ако не се откажеш от дело за насилие по време на процедурите ,ще го осъдиш.Той вече ще има криминална проява,спокойно ..няма да те убие,те всички ............вци така си приказват на единствената си жертва.Докато трае делото ,той ще направи още изцепки за които може да бъде осъден и от униформени,такива страдат от егото си и заради него,ръководейки се от грижата за нещастното му тяло,което е било с никаква форма и от мен да го знаеш,човек се ражда с хубаво сложена фигура,другото е осъвършенстване на желаното тяло.Остави го ,но той ще си намери нова жертва.В името на всички майки под насилие,за бога отиди в деловството на брачна колегия ,опитай се да подскажеш и от тях се докопай до най-добрия адвокат
ТИ ПИЯНА ЛИ СИ/ ПИЯН ЛИ СИ??????????????????????????????????????
- sisi19
- Потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|