- Дата и час: 17 Дек 2024, 11:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
подялба при еоод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
подялба при еоод
Много Ви моля да ми кажете как да постъпя.Мъжът ми ме заплаши с развод за да мога да изтегля заем на мое име защото той има просрочие и на него не му отпускат.Заплахата остава в сила и мисля че ще го направи защото в деня на получаването на парите каза че трябва да му се подпиша за прехвърлянето на фирмата му от ЕТ към ЕООД.От прочетени подобни материали разбирам че аз като негова съпруга не бих получила нищо при евентуален развод.В този случай аз съм на улицата без нищо и без истинска работа.Как да се предпазя и мога ли да искам споразумение преди да подпиша за прехвърлянето на ЕООД-то.Моля да ми помогнете със съвет
- lorinkova70
- Нов потребител
Re: подялба при еоод
lorinkova70 написа:Заплахата остава в сила и мисля че ще го направи защото в деня на получаването на парите каза че трябва да му се подпиша за прехвърлянето на фирмата му от ЕТ към ЕООД
Тук ще трябва доста неща да разясните, защото не ви се разбира, или поне аз не мога....
lorinkova70 написа:От прочетени подобни материали разбирам че аз като негова съпруга не бих получила нищо при евентуален развод
Какво точно ви кара да мислите така?
Ако искате да получите някаква насока, обяснете за какво е този заем, какви пари са получени, какво искате да кажете с прехвърлянето на фирмата му от ЕТ към ЕООД? Ще пробва да преобразува ЕТ(ако успее да се обади), или да продава търговското му предприятие на новоучредено ЕООД? Чие ще е новото ЕООД? Какво притежавате като СИО(сем.им.общост), за да смятате, че няма да получите нищо? И защо мислите, че няма да получите нищо от сем.жилище, или с него сте обезпечили кредит и се опасявате, че ако не го погасите оставате на улицата?
- nksuccess
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|