начало

Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета

Припознаване на дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Припознаване на дете

Мнениеот rumiveleva » 24 Яну 2010, 12:03

Здравейте,
Разведена съм от Юни 2009г.,бракът беше сключен и разтрогнат в Хрватска. В момента съм бременна в 5 месец и живея на семейни начела. Интересува ме дали това, че бракът е разтрогнат преди по-малко от година би попречило за припознаването на детето от бащата.
Молбата ми е, ако има някой запознат с процедурата да сподели какво, кога и къде трябва да бъде направено преди да се роди детето
rumiveleva
Нов потребител

Re: Припознаване на дете

Мнениеот Melly » 24 Яну 2010, 13:16

rumiveleva написа:Здравейте,
Разведена съм от Юни 2009г.,бракът беше сключен и разтрогнат в Хрватска. В момента съм бременна в 5 месец и живея на семейни начела. Интересува ме дали това, че бракът е разтрогнат преди по-малко от година би попречило за припознаването на детето от бащата.
Молбата ми е, ако има някой запознат с процедурата да сподели какво, кога и къде трябва да бъде направено преди да се роди детето

Предлагам Ви приятно четиво:
http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135637484

В случай че имате допълнителни въпроси, обърнете се към адвокат.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: Припознаване на дете

Мнениеот fuckenpass » 25 Яну 2010, 05:59

viewtopic.php?f=6&t=40074

Погледнете и тук.
Успех!
fuckenpass
Младши потребител