начало

Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета Президентът: Избирателното правосъдие е проблем. Има много дела на трупчета

Моля за помощ (родителски права)

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за помощ (родителски права)

Мнениеот damyangr » 16 Фев 2010, 18:12

Здравейте!

Трябва ми малко помощ във връска с Родителските права над синът ми?

Още сt :arrow: м доста невеж в тези неша и искам да попитам как да направя така че да мога да го виждам като: Ние сме родители но без брак и най лошото е че детето ни е записано само на майка си на името в акта за раждане. Тя не се съгласи да се запише името ми като баща и така на практика е писала баща неизвестен.
След мн. спорове не се съгласи да оправим нещата и до сега несъм го виждал вече година и няколко месеца. Не ми го дава да го взимам нито да го посещавам и дори не съм чувал нищо за него оттогава. Много ви моля ако някой може да ми обясни това законно ли е от нейна страна и как да си оправя правата за да съм със синът си ??? От близо година несум на себе си и нямам кой да ме светне по въпроса. Мн. ще съм благодарен ако някой ми обясни какви са процедурите за такова право??

Благодаря! ето това е скайпа ми ако някой реши да ми обясни подробно lover-boy5
damyangr
Нов потребител

Re: Моля за помощ (родителски права)

Мнениеот Гост. » 16 Фев 2010, 18:19

viewtopic.php?f=6&t=31099

УВАЖАЕМИ ГОСТИ,
Преди да поставите Вашите въпроси, Моля да съобразите следните добронамерени правила:

За дължимата грижа
Няма въпроси, които да не са обсъждани в този раздел, досежно спецификата му. Потърсете :idea: дали Вашият проблем не е разискван и преди, за да се запознаете с написаното до този момент.
Форумът разполага с удобна търсачка (горе в средата).

:?:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sisi19 » 16 Фев 2010, 21:55

Г-не, не спорете, а говорете с съпругата си.А от правна гледна тояка има процедура която можете да използвате. И след това може да имате претенции относно вашите искания.
sisi19
Потребител

Мнениеот damyangr » 17 Фев 2010, 14:36

Аз не споря с нея никога не съм!
Тя изяви желание да не го виждам незнам защо?

И каква е процедурата ако може тук да ми обясните? :cry:
damyangr
Нов потребител

Назад към Семейни казуси