начало

Пленумът на ВАС отново не издигна кандидат за председател на съда Пленумът на ВАС отново не издигна кандидат за председател на съда

Въпрос за дело за апартамент след развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Въпрос за дело за апартамент след развод

Мнениеот makman » 15 Фев 2010, 19:47

Актуално: След като съдийката била нова на последното заседание, има насрочено ново такова за след месец със свидетели. :-)
makman
Младши потребител

Споразумение за подялба на апартамента?

Мнениеот makman » 02 Мар 2010, 20:19

Тук по тая тема реших да пусна въпроса пак. Значи въпросния чичо се е изплашил може би от свидетелите и от новото заседание, което е насрочила новата съдийка. И излязъл с предложение конкретно, което не е лошо за леля ми, според мен.

Та въпросите, които ми хрумват спонтанно, са:

Само при нотариyc може ли да стане?
Бързо ли става?
Има ли силата на окончателно споразумение без право на подялба след подходяща формулировка в споразумението?
(Трябва и двамата големи сина да се включат в споразумението, защото чичото искал нищо да не се води на лелята официално:-)) а лелята иска само да си живее в апартамента всъщност)

Мерси преварително за помощта:-)
makman
Младши потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси