poli_g написа:За напористият, бъдещ колега, Тино, "с любов"! ( кога успя и на лента да се овековечиш?! )
ей, т`ва е емоция, кака.
А само като си помисли човек, че всичко е започнало ей така:
|
|
poli_g написа:За напористият, бъдещ колега, Тино, "с любов"! ( кога успя и на лента да се овековечиш?! )
ей, т`ва е емоция, кака.
stillminkova написа:poli_g и diaida, мноооого добро!
Дано освен като поздрав подейства на tino76 отрезвяващо защото в такъв илюзорен свят живее че усещам че ще го боли като се гмурне в практиката. И вместо толкова филми - да чете учебници и коментари, понеже на този етап освен да и пожелая ви на двете ви - такъв опонент и процесуален представител на вашите ответни страни (особено ако са "татковци които не искащи децата си"), друго не виждам!!
diaida написа:Ако детето, след навършване на 16 г. подаде иск за бащинство и спечели делото, какво става с издръжките? Значи ли, че бащата трябва да ги изплати за всички години до навършване на настоящата възраст на детето, или ...
poli_g написа:diaida написа:Ако детето, след навършване на 16 г. подаде иск за бащинство и спечели делото, какво става с издръжките? Значи ли, че бащата трябва да ги изплати за всички години до навършване на настоящата възраст на детето, или ...
Наде, изпуснала съм.
Не, издръжка можеш да дириш най-много година назад, ерго- с произнасяне по иска за установяване на произход, ако е поискано в делото и издръжка за година назад- съдът ще я присъди.
tino76 написа:Ауууу събра се женския клуб от bg mama Аз жени да ме бият много обичам особено на голу )))
Мерси за клипчетата все пак, наистина ме развеселиха - едно полезно нещо да излезне от персоната, стояща зад ника poli_g. Поли, скъпа, не взимай форумните писания толкова навътре и поли по добре вземи си изтрий всичките тъпи писания по форумите, че срам голям
Diaida - и ти много емоции хабиш душа, остави ги за мъжо в леглото не по форумите.
P.S. На света има и много лоши мами не само татковци .....
poli_g написа:tino76 написа:Щом един студент 5-ти курс Право не можете да оборите да ви пи..я на юристите По добре на доматите
Това само показва, че освен проблеми с егото и психиката, следва да идеш на уролог-андролог. И простатата ти нещо страда.
Ясно е, че изобщо не си наясно с темата!
А, да- на Самоковеца или на когото и да е от публичните личности имоти не са отнети, ама как да знаеш...като дори не си се научил да уринираш.
п.п. Не съм емоционална- просто използвам твоя стилистичен похват.
martinil написа:Здравейте.
1.Приятелката ми е бременна.
2.Мисля, че трябва съгласие и на двамата и останалото е егоизъм.
3.Ядосан съм, няма да й помогна.
4.Аз не желая детето, какво би могло да ми се случи?
5.Може ли да ме съди, може ли тя да ми създаде проблеми?
6.Мога ли да се отказа от нея и детето и ....
tino76 написа:Ауууу събра се женския клуб от bg mama Аз жени да ме бият много обичам особено на голу )))
Мерси за клипчетата все пак, наистина ме развеселиха - едно полезно нещо да излезне от персоната, стояща зад ника poli_g. Поли, скъпа, не взимай форумните писания толкова навътре и поли по добре вземи си изтрий всичките тъпи писания по форумите, че срам голям
Diaida - и ти много емоции хабиш душа, остави ги за мъжо в леглото не по форумите.
P.S. На света има и много лоши мами не само татковци .....
martinil написа:Здравейте.
Приятелката ми е бременна.
Мисля, че трябва съгласие и на двамата и останалото е егоизъм.
Ядосан съм, няма да й помогна.
Аз не желая детето, какво би могло да ми се случи?
Може ли да ме съди, може ли тя да ми създаде проблеми?
Мога ли да се отказа от нея и детето и ....
imhotep написа:А за природата на околовръстното що не ни разкажете ?
natalia2003 написа:Защо се учудвате, че един бъдещ, пък и ако щете един настоящ баща не си иска детето. Ами то природата си го е наложила. Кое сухоземно животно мъжкар поема грижата за децата си. Ако има все пак някое, то то помага на майката. Не, че бащите не играят много важна роля, но просто тяхните задължения са малко по други. И ако чуете, че някой баща иска да се грижи за детето си аз не вярвам. Той се бори за детето си, но много скоро ще го предаде на баба му, а той ще остане удовлетворен от това, че е лишил майката от най-милото й. Има сега и модерни ,,майки,,които си захвърлят децата, но такива няма и да се борят за тях.Бащи, бъдете опора на майката докато отглежда децата и ако недай си Боже се случат недоразумения между вас, дотолкова, че да не можете да живеете под един покрив, то не злоупотребявайте със силата си и да отнемате рожбите си от тази, която ги е родила. Интересувайте се от тях, използвайте всички права да си ги виждате, но знайте, че за децата няма по-добро от една майка.А на този младеж бих казала, че ако не обича своята приятелка дотолкова, че да желае дете от нея, то по нататък избора ще е само на приятелката му и той трябва да забрави за нея и за бъдещето си дете. Но ако му дойде ума в главата, решението трябва да бъде пак само на нея. Не може да се играе с живота, нито на детето нито на майката, разбира се ако всичко това е истина. Но знаем, че в живота има много такива истини.
sunrise написа: Това сексизъм ли е или дълбока комплексарщина, не знам, но много странни хора бродят наоколо. Мъже и жени - всякакви.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта