начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Продажба на гори

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продажба на гори

Мнениеот ivon83 » 04 Юни 2010, 10:54

Здравейте, интересуваме как и дали е възможно да се продават борови гори в района на Родопите? Горите в момента са в кооперация. Благодаря предварително
ivon83
Нов потребител

Re: Продажба на гори

Мнениеот julyanvonemona » 04 Юни 2010, 10:57

Стига да има кой да ги купи иначе и аз продавам разкошни дъбови гори в Ловешко. Бях ги купил ама ме фана мораториума със заменките. Каквото замених замених сега ми остава само сеч и продажба, ама няма пазар.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот ivon83 » 04 Юни 2010, 11:12

А как можем да получим информация относно продажбата- цени, условия, може би в горското по район или ?
ivon83
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 04 Юни 2010, 12:02

ivon83 написа:Здравейте, интересуваме как и дали е възможно да се продават борови гори в района на Родопите?

Няма забрана, ерго- имате ли купувач и цената ви устройва- продавате. Погледнете си договора с кооперацията- възможни са проблеми.

julyanvonemona написа:.... сега ми остава само сеч и продажба, ама няма пазар.

Пазар за добита дървесина има, зацикля в периода началото и края на годината, но сега търсене има, дори предлаганата дървесина не отговаря на търсенето.

ivon83 написа:А как можем да получим информация относно продажбата- цени, условия, може би в горското по район или ?

Питайте в местната агенция за недвижими имоти, в ловното/горско стопанство няма как да знаят евентуална продажна цена. Но не пречи да питате и там.
Пазарът на горски площи никога не е бил динамичен, поради спецификата на на самия имот. Да си собственик на гора е бреме, но хората още не са разбрали същината на проблемите, които им предстоят.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 05 Юни 2010, 10:24

Да си собственик на гора е бреме, но хората още не са разбрали същината на проблемите, които им предстоят.

Така е дявол го взел но се утешавам с това, че според както е казал Шекспир "...обичат бремето от което се бременее"
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация