начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Пристройка към сграда до границата на УПИ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Пристройка към сграда до границата на УПИ

Мнениеот magodeoz » 23 Сеп 2010, 20:05

Нямам идея. Вие как мислите?
magodeoz
Активен потребител

Re: Пристройка към сграда до границата на УПИ

Мнениеот julyanvonemona » 23 Сеп 2010, 20:13

magodeoz,до някъде мисленето ми по този въпрос се определя от корегцията в поста ми, но само до някъде, защото ако напишем в ОУП правила и нормативи според които да определим зони с характер и начин на застрояване но ще влезем в противоречие с чл.112 (2) 3) ЗУТ.
joder, увлечени в полемиката съвсем забравихме въпроса Ви. Моето становище е, че без да съобщите характера и начина , а така също и предназначението на УПИ за който задавате въпроса, съгласно действащия ПУП, въобще не може да се каже, ще се реши ли въпроса Ви със нотариално заверано съграсие или не!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация