- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обезщетение за земеделска земя със сервитут
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Обезщетение за земеделска земя със сервитут
Не знам, от мненията тук излиза, че явно няма да успея да намеря основание, за да претендирам за обезщетение.
- toranaga22
- Нов потребител
toranaga22 написа:Не знам, от мненията тук излиза, че явно няма да успея да намеря основание, за да претендирам за обезщетение.
Хайде стига вече. Я бегом при адвокат!
-
Melly - Старши потребител
Със сигурност ще има ходене при адвокат, но ми се ще да добия малко повече предварителна информация имам ли шансове или не и в каква насока да действам
- toranaga22
- Нов потребител
Melly, на toranaga san точно това му се полага!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Интересно ми е как ще коментирате факта, че тази тежест върху имота, каквато е сервитута, не се отразява в удостоверението за тежести, което се издава от съда.
Аз имам такъв имот, обръщала съм се към адвокати, но общо взето всички вдигат рамене.
Аз имам такъв имот, обръщала съм се към адвокати, но общо взето всички вдигат рамене.
- rum199
- Нов потребител
rum199 написа:Интересно ми е как ще коментирате факта, че тази тежест върху имота, каквато е сервитута, не се отразява в удостоверението за тежести, което се издава от съда.
Ох, мъка, мъка.... Защо се опитвате да разберете всичко и да разбирате от всичко? Не знам кои СЪД, издава удостоверения за тежести..... ако имате в предвид агенция по вписванията.... в удостоверенията, издавани там, фигурират ЕДИНСТВЕНО актовете които са вписани. Много такива "тежести" не са се вписвали и не се вписват и в момента. А защо, питайте законодателя!!! Успех
- n_ikito
- Активен потребител
А защо, питайте законодателя!!!
n_ikito! Много ми харесва!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Строителство и регулация
|