- Дата и час: 04 Фев 2025, 13:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
БТК ни краде !
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
БТК ни краде !
Днес си извадих разпечатка на телефона за миналия месец.Оказа се,че имам около 40 таксови единици в повече.За мен това са непроведени разговори(05 - 25сек.)Носи се слух,че когато тел.дава заето отчита 1 так.ед......когато изчакваш по-дълго време свободен сигнал- - 1 так.ед.Компетентните органи отрекоха,че се отчитат таксовите единици по този начин(таксови единици се отчитат само,когато се вдигне слушалката от другата страна).Аз съм сигурна,че не е така !!! Как да разберем истината !?
- Честен БТК потребител...
Re: БТК ни краде !
Може да сте права, може и да не сте, но ако не можете със сигурност да докажете твърдението си Ви препоръчвам да не се изказвате толкова крайно, или поне да използвате друга граматическа форма-например реторичен въпрос или условно наклонение, защото иначе тъй наречения "крадец" може да Ви съди... и да Ви осъди за клевета. /прочетете Наказателния Кодекс- публикуван е и в Лекс, в рубриката "Най-четени закони"
Как ще Ви идентифицират в конкретния случай е друг въпрос. Но ако сте ползвали личния или служебния си компютър, а не компютър в някоя интернет зала, няма да е чак толкова трудно.
Как ще Ви идентифицират в конкретния случай е друг въпрос. Но ако сте ползвали личния или служебния си компютър, а не компютър в някоя интернет зала, няма да е чак толкова трудно.
- Anastassia_Terzieva
Kak пък да не тръгнат да я съдят за клевета или да я издирват по компютъра й. В парктиката са известни случаи, при които пострадалия даба трите имена и ЕГН-то на извършителя на полицията и резултатът е никакъв. Вие ми говорите за изпълнения в стил МАТРИЦАТА. Злоупотребите в БТК са публична тайна, но напрактика са недоказуеми. Например телефонните техници си се включват най-редовно към кабелите на някой абонат и провеждат разговори. Как ще докажете кога и кой от тях се е включил към вашия телефон. А броячите в БТК - понякога прекъсвачите им заяждат и те отброяват сума ти импулси, докато някой отида да ги оправи.
- jkhgjf
Ако си бяхте направили труда първо да прочетете внимателно написаното, щяхте да забележите че е написано:
" тъй наречения "крадец" МОЖЕ да Ви съди"
Някъде да съм написала че ЩЕ го направи???
При всички случай, човек е добре да знае какви проблеми може да си създаде сам с това което казва и с начина по който го казва, /дори да е напълно в правото си/ за да може ефективно да защитава правата си.
" тъй наречения "крадец" МОЖЕ да Ви съди"
Някъде да съм написала че ЩЕ го направи???
При всички случай, човек е добре да знае какви проблеми може да си създаде сам с това което казва и с начина по който го казва, /дори да е напълно в правото си/ за да може ефективно да защитава правата си.
- Anastassia_Terzieva
Драга госпожо/жице Терзиева ,
Виждам , че сте наясно с НК , но обърнете внимание какво следва при едно евентуално доказване на твърдението на ответника:-)
Виждам , че сте наясно с НК , но обърнете внимание какво следва при едно евентуално доказване на твърдението на ответника:-)
- radi
- Младши потребител
Как разбрахте че имате 40 таксови импулса в повече?
Отчитането на таксова единица става само след като отсрещният абонат или казано на езика на БТК абонат"В" осъщесви комутация /вдигне слушалката/. В момента на вдигане се отчита 1 т.е..
Ако ми дадете отговор на въпроса мисля ,че мога да се опитам да направя някакъв анализ на разпечетката.
Отчитането на таксова единица става само след като отсрещният абонат или казано на езика на БТК абонат"В" осъщесви комутация /вдигне слушалката/. В момента на вдигане се отчита 1 т.е..
Ако ми дадете отговор на въпроса мисля ,че мога да се опитам да направя някакъв анализ на разпечетката.
- !?
Както сам твърдиш- попадал ми е НК пред очите. Проблемът е, че "честният потребител " сам/а споделя че не може да го докаже и напълно права. Както мъдро е казал българина и в този случай "и сапуна и въжето" са "в ръцете " на БТК .А и как точно ще докаже отрицателни факти, а именно че НЕ Е звънял/а по телефона в еди-кои-си случаи и тези 40 импулса са му неправилно калкулирани в сметката. Все пак тежестта на доказване пада изцяло върху него/нея.
- Anastassia_Terzieva
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|