Здравейте,
след влязла регулация в селищно образувание е необходимо да се подадат документи в общината за заповед по чл.16 от ЗУТ - док. за собственост, скица и експертна оценка. Документ за собственост е Договор за доброволна делба( от 2001 г.) за 316 м2, а на скицата която получихме от кадастъра квадратурата е 324м2.
Как се процедира, когато квадратурата на скицата е в повече и не попада по смисъла на чл.16 от ЗУТ?
Моля за коментар
- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Разлика между нотар.акт и скица от кадастър
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Разлика между нотар.акт и скица от кадастър
olga_k, как е възможно с толкова малко текст да кажете толкова несъвместими неща!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Именно, защото и на мен ми изглеждат несъвместими поисках коментар в този форум.
Необходима ли е допълнителна информация за да получа отговор на поставения проблем?
Необходима ли е допълнителна информация за да получа отговор на поставения проблем?
- olga_k
- Нов потребител
1.Доброволната делба за която говорите:
А) разделя един ПИ на два ПИ или;
В) разделя един УПИ на два УПИ?
2.Какво точно е влязло в сила
А)ПУП на основение чл.16 (1) ЗУТ или;
В) заповед за индивидуализиране на имот по чл.16 (5) изр. второ ЗУТ?
А) разделя един ПИ на два ПИ или;
В) разделя един УПИ на два УПИ?
2.Какво точно е влязло в сила
А)ПУП на основение чл.16 (1) ЗУТ или;
В) заповед за индивидуализиране на имот по чл.16 (5) изр. второ ЗУТ?
-
Без да се обиждате, ама така както сте представили нещата сте направили едно нищо.
- Bai_Ganjo
- Потребител
Bai_Ganjo , аз бях малко по деликатен от Вас
-
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|