Отново: проектантът следва да получи цялата му нужна информация и документи относно собствеността и други учредени права, а също относно преследваната цел и възможностите за постигането й от Възложителя, за да може законосъобразно и най-целесъобразно да си изпълни задачата. Т.е. - обърнете се към Възложителя.
Твърде много станаха предположенията, та си мисля, че казусът надали е реален. Ако пък е реален - следвайте написаното по-горе.
- Дата и час: 28 Ное 2024, 19:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ползване на сервитут на кабел
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ползване на сервитут на кабел
И от какво следва????......... проектантът следва да получи цялата му нужна информация...
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Би трябвало да следва от сключения в съответствие с чл. 160 (2) от ЗУТ договор. Или пък - от благоприятното разположение на Венера спрямо Марс в деня на започване на проектирането, отчитайки съответните фази на Луната и Юпитер. Или пък - от нещо друго, което не ни е дадено да прозрем.
- goblin
- Потребител
.
Последна промяна probcho на 12 Дек 2011, 19:58, променена общо 1 път
- probcho
- Активен потребител
probcho написа:Нищо не е окончателно до настъпването на "относително трайно състояние"!
А Вие какво правите, за да постигнете такова състояние? Споделете, може да е интересно на някой.
- goblin
- Потребител
Да goblin да! Ама тези които го сключват, дали са прочели пне веднъж ЗЗД от начало до край? Затова аз залагам на астралните положения на звездите и планетите!Би трябвало да следва от сключения в съответствие с чл. 160 (2) от ЗУТ договор
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Строителство и регулация
|
|