начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Експертиза на подписа ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Експертиза на подписа ?

Мнениеот anii_82 » 06 Яну 2012, 13:29

Здравейте,
накратко случая.
Служители на КАТ ми отказаха рег.на колата ,защото според тях подписа ми на договора за покупка и декларацията не съвпадали.Изпратиха документите за експертиза ,да сравнят подписа ...
Колата е нов внос закупена от Италия със всички необходими документи за покупката.Договор за покупко-продажба(от физ.лице) анулирани документи от Италия на колата ,всичко е изрядно,колата мина каналите и остана само да получи талоните.Написах Декларация пред тях ,че аз лично съм си закупил колата от Италия и подписа е мой.,и още една Декларация където приложих копие на лична карта и шоф.книжка за доказателство ,че на двата документа подписа се различава значително .Но не...
Сега трябва да чакам един месец за тази експертиза .И ако докажат ,че подписа не съвпада какво следва???
И накрая колата е за 200 ЕВРО
anii_82
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба