- Дата и час: 25 Ное 2024, 23:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Общински неволи
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Общински неволи
Построихме едноетажна къща в близост до София преди 4 години .Искаме със съпруга ми да си платим данъците,но документите на къщата -освен разрешително ,нотариален акт и тресиране-- ги нямаме.Отидохме в общината за да извадим копия и да продължим да вадиме останали необходими актове и се оказва, че в общината нямат документи /копия / освен заповедната книга .Имали проблеми с архива преди 2-3 години и било пълен хаос и т.н.Как мога да си платиме данък на къщата при създалата се ситуация? Ако бяхме загубили и ни бяха откраднали документи и в тях е бил пр.нотариален акт и се окаже че в архива също го няма...какво следва ???-Хипотетично.Моля за съвет .Казаха ни опарили се хора,че адвокат при това положение може да оправи нещата със задна дата ,тъй като общината е изгубила търсените документи от нас.
- kristeva
- Нов потребител
Re: Общински неволи
Одобрените проекти поне имате ли?
И кои данъци искате да платите, при положение, че къщата не е въведена в експлоатация (Акт 16) ?
И кои данъци искате да платите, при положение, че къщата не е въведена в експлоатация (Акт 16) ?
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Да имаме одобрени проекти.Нямаше как да вземе разрешение за строеж в противен случай.
- kristeva
- Нов потребител
Е защо казвате, че Ви няма документите, и кои документи? Вие просто не сте имала други документи, камо ли да ги търсите от общината.
В случая глупавата сте Вие, не аз. Няма какво да натяквате.
А по втория въпрос, и него ли с ченгел?
В случая глупавата сте Вие, не аз. Няма какво да натяквате.
А по втория въпрос, и него ли с ченгел?
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Колко ясно е написано в първия пост.Вие сигурен ли сте че сте добре с умствените си способности?! като пишете четете ли след това какво пишете?! И обиждайте жена си на глупава,ако имате такава ,разбира се.Колкото за моя случай ми отговори адвокат и нещата ще се оправят .Вие сте от тези мъже които се чудят по цял ден какво да чоплят и каква тъпотия да кажат на някой.Жалък човечец и жалки амбиции.За какво изобщо решихте да се чешате за отговор.Аз търсих компетентно лице и намерих.А разбрах че сте екстрасенс щом знаете ,че нямаме документи -колко сте жалък
- kristeva
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|