- Дата и час: 26 Ное 2024, 00:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
имотен казус
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
имотен казус
благодаря предварително на откликналите на моя проблем . имам имот който е наследствен от пра дядо ми от 5 декара и 20 м.квадратни . прадядо ми завещава един декар от тази земя на дядо ми като съответно дядо ми баба ми и родителите ми са починали аз съм единственият наследник на този 1 декар от общо 5 декара и 20 м.квадратни .дядо ми има сестра която е починала и двама сина които са ми съсобственици с равни идеални части от останалите 4 декара и 20 м.квадратни . поради преминали няколко регулации парцела от 3 части по скица става на един парцел като 3 декара от него общината има проект за озеленяване и мога само да ползвам без да мога да продам другите съсобственици не са плащали данъци от 3 години така че аз на мога да си извадя нова скица и данъчна оценка а имам купувач на моят декар и моите идеални части . в кадастъра и данъчната служба нищо не ми обясниха моля за съдействие
Последна промяна svetoslav2710 на 29 Окт 2012, 00:56, променена общо 1 път
- svetoslav2710
- Нов потребител
Re: имотен казус
5 декара и 200 ара прави общо 25 декара. До тук - ясно.
Сега започни от начало, с кратки изречения.
Сега започни от начало, с кратки изречения.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Уважаемиsvetoslav2710 и кратко и дълго, сделка без участието на другите съсобственици по наследство, няма да можете да осъществите
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
От опит: опитай да убедиш кандидат - купувача да финансира делба, и след нея да купи.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
emilgrigorov мина ми през ум тази измекярщина, още повече че може да донесе некой лев на нашего брата - проектанта, ама по изказа на питащият разбрах, че въобще няма да стопли за к'во иде реч.
-
svetoslav2710 Като ми пишете на лични съобщения най-добре е да си отворите и Вие личните съобщения за да Ви отговоря.
-
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|