- Дата и час: 26 Ное 2024, 00:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Узаконяване на имот/строеж.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Узаконяване на имот/строеж.
Здравейте, преди време баба ми и дядо ми построили къща (1965год.) върху един имот, но понеже тогава хората не са били толкова озлобени, както сега, те не са си направили труда да узаконят имота, понеже си мислели, че няма да има проблеми след време с прехвърлянето на един от наследниците, които са много. Та по същество. Дядо ми вече не е сред живите (лека му пръст) и като наследници остават баба ми и децата им. Сега имота искаме да го прехвърлим на баща ми (син на баба ми), но не разполагаме с абсолютно никакви документи. Задействахме въпроса и сега чакаме да направят Скицата и Удостоверението за наследници, но за момента имаме само това. А както казах по-горе наследниците са много и някои от тях не искат да подпишат, някои са починали, но те също имат наследници. Та въпроса ми е следния, има ли някакъв начин всичко да се узакони само от страна на баба ми, а да не се "събират" съгласията (подписите) на другите наследници ? Благодаря в аванс !
- liverpoolchety__
- Нов потребител
Re: Узаконяване на имот/строеж.
Има някаква мижава законва възможност, ама по лесно и по без разходи ще е да съберете подписите на наследниците
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Бабата, като ултра мажоритарен собственик (предполагам дядото е починал след 01.07.1983г.) да продаде наследствените си права на liverpoolchety__при което последният към своята квота на сънаследник да присъедини бабината си такава. След това, всяка съдебна или добровална делба предполага миноритарните квоти на останалите да бъдат парично погасени.
NB! В теоритичната механика равностранният триъгълник се нарича "диада" и е най устойчивата фигура в геометрията а от тук и в строителството и в машиностроенето.
NB! В теоритичната механика равностранният триъгълник се нарича "диада" и е най устойчивата фигура в геометрията а от тук и в строителството и в машиностроенето.
-
probcho написа:Извинете за намесата от моя страна, но...
защо ми се струва, че poli_g бърка знака.... Поставения аватар, според мен, бие повече на аварийния триъгълник, ама ....
-
Melly - Старши потребител
probcho написа:Извинете за намесата от моя страна, но...poli_g написа:п.п. Какъв е този аватар, Емона? Това е само форум, не пътна мрежа, но позволи да ти помогна с правилния стикер:
защо ми се струва, че poli_g бърка знака.... Поставения аватар, според мен, бие повече на аварийния триъгълник, ама ....
probcho И ти ли Бруте!......
Дори и в кръга на шегата, точно от тебе е неприемливо, освен ако не уточниш че визираш бъдеща авария за нарушилите знака!
-
Чл. 45. (1) Пътните знаци относно предимството определят реда за преминаване .....
(2) Пътните знаци относно предимството имат следните изображения и наименования:
Б1 Пропусни движещите се по пътя с предимство!
Направихме пак седянка - ами ако е имано предвид този знак
(2) Пътните знаци относно предимството имат следните изображения и наименования:
Б1 Пропусни движещите се по пътя с предимство!
Направихме пак седянка - ами ако е имано предвид този знак
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|