начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Отнет насилствено имот - моля за помощ

Казуси за недвижими имоти

Отнет насилствено имот - моля за помощ

Мнениеот maria222 » 19 Юли 2013, 20:53

Здравейте,
Попаднах на следната статия, по долу я поместих.
Има ли начин да се помогне на на тази жена, с отнети насила имоти?

http://www.blitz.bg/article/34829
75-годишната Мария живее в кашон вече 15 години!
Зиме и лете се свива там, плаща си яденето в закусвалня
Публикувано: 2 юли 2013, 13:50

75-годишната Мария Милева живее в самия център на София. Само че не в къща, а в кашон. През последните 3-4 години в. „Над 55” писа няколко пъти за пенсионерката, но нищо в битието й не се промени.

В кашона тя живее и лете, и зиме, и в жега, и в студ. Има само едно яке, с което се топли в студените месеци, не смее да взема завивки, защото ги крадат. Храни се в отсрещната закусвалня с парите си. Плаща си винаги сметката, макар че пенсията й е 200 лв., нали не плаща режийни, за ядене криво-ляво й стигат. Не съм получила нищо даром от държавата, твърди тя.

75-годишната Мария е медицинска сестра. Преди това завършила счетоводство. Второто си образование получава в първия вечерен медицински техникум. В продължение на 37 години работи като медицинска сестра в Първа работническа болница, сегашната Пета градска. Има апартамент в жк „Обеля“ и триетажна къща във Волуяк, но не може да живее там. „Подгони ме циганска банда, катериха се по терасата, пресрещнаха и сина ми и го пребиха до смърт”, твърди тя.

Синът й Даниел Петков е действително пребит до смърт. След това Мария се оказва на улицата.
„Не очаквам никой да ми помогне. Не съм видяла помощ досега, само тероризъм. Помагали са ми само обикновени хора“, казва още Мария Милева.
maria222
Нов потребител

Re: Отнет насилствено имот - моля за помощ

Мнениеот bebitor » 24 Юли 2013, 12:20

Повече фактология трябва по казусите. Статиите не са достатъчни.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Назад към Имотни казуси