начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

издаване на скица

Казуси за недвижими имоти

издаване на скица

Мнениеот ace2112 » 17 Юли 2013, 18:19

Искам да взема едно място по обстоятелствена проверка? Какви са необходимите документи? Поисках скица от кадастъра, но след като не съм собственик, те отказват да ми издадат такава. По какъв начин мога да се снабдя със скица?
ace2112
Младши потребител

Re: издаване на скица

Мнениеот zelen » 22 Юли 2013, 19:54

На всички ваши въпроси ще отговори вашият правен консултант.
zelen
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Авг 2013, 11:37

zelen написа:На всички ваши въпроси ще отговори вашият правен консултант.

Нещо май сваляш гарда! Правилният отговор не беше ли "На всички ваши въпроси ще отговори вашият адвокат" :roll:
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 04 Авг 2013, 14:12

Решението е да се обжалва отказа на Началника на съответната СГКК пред съответния АС, но както и да го чоплите в детайли, за това си трябва човек с правни познания ( дали ще го наречете адвокат, или правен консултант, или лично жалбоподателят- все тази).
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Авг 2013, 17:45

bird_of_paradise написа:Решението е да се обжалва отказа на Началника на съответната СГКК пред съответния АС, но както и да го чоплите в детайли, за това си трябва човек с правни познания ( дали ще го наречете адвокат, или правен консултант, или лично жалбоподателят- все тази).

Внимавай bird_of_paradise
Не разчитай на "Гарван гарвану око не вади" zelen току виж ти отхапала един крак, ей така 'щото е много умна!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Имотни казуси