начало

Почина проф. Симеон Тасев Почина проф. Симеон Тасев

ВЛЮБЕНА СЪМ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ВЛЮБЕНА СЪМ

Мнениеот bgjurist » 12 Авг 2004, 17:01

Абе, Ицо, зная - аз специално всеки ден изпитвам това чувство, като се гледам в огледалото... ;-) >-I
bgjurist
Потребител

Мнениеот bellami_ » 12 Авг 2004, 23:03

Панев :)))))
Къде съм била, че да изпусна тази нишка????
Не-до-у-мя-вам!
Не познавам ВВВВ, но..вече я харесвам много....за това, че каза "Обичам те!" по такъв неповторим начин!
Панев, приятелю, прегръщам те за таланта да обичаш тази смела дама!!!
bellami_
Младши потребител

Мнениеот zazu » 14 Авг 2004, 16:07

за Вера и Христо
Колеги,
/всъщност не знам дали сте колеги,но това няма значение/
днес се случи така,че трябваше да поработя и във времето,което намерих за почивка влязах в сайта и прочетох това откровение и реших да ви напиша това:

сърце и взор у мене водят спор,
за твоята делба воюват здраво,
лика ти все обсебва моя взор,
а пък сърцето брани своето право.
пледира то,че вътре в него ти,
живееш,непронизван от очите,
защитата,отрича и твърди,
че тя държи на образа в очите,
да разреши тоз спор ,призван е съд,
от мисли,що живеят в сърцето,
те твоите части да определят-
кое и от кого да бъде взето,
на взора тъй се пада външността,
а пък сърцето взема любовта.

ако има противоречия,дано са такива
обичайте се :)
zazu

Мнениеот DEKAH » 15 Авг 2004, 18:22

Изключително много се радвам, че все още има интерес към темата за любовта на двама души (Вера и Христо - да сте живи и здрави). Само искам да ви кажа нещо. Аз имам връзка, която продължава вече 7 год (живеем на така нар. "семейни начала"). Никога не сме се карали сериозно, но едва преди няколко седмици (заради неприятен инцидент) осъзнах наистина какво е да имаш човек до себе си и какво означава да даваш и получаваш любов. ОБИЧАЙТЕ СЕ! Не спирайте да се обичате, въпреки трудностите, които ви предстоят (напук на всичко). Не разрешавайте на дребите неща да застанат между вас, въпреки че ще стават все повече. Подарявайте си подаръци, цветя (колкото и банално да звучи). Правете си изненади. Експериментирайте в леглото. Запазете тръпката която имате помежду си. Не се лъжете - това е много важно. И на края, но не на последно място - не забравяйте, че човека насреща ви дава това, което много хора не са изпитвали - ЛЮБОВТА!!!!!!!!

За финал ще използвам един цитат от форума по-горе, който ми направи силно впечатление:
"Винаги трябва да казваш това, което чувстваш и винаги да правиш това, което мислиш. Ако знаех, че днес би бил последният път, когато щях да те гледам как спиш, бих те прегърнал и бих се помолил на Господ да мога да стана пазител на душата ти. Ако знаех, че това ще бъде последният път, когато те гледам как излизаш от вратата, бих те прегърнал и бих ти подарил целувка. Ако знаех, че това е последният път, когато ще чуя гласа ти, бих записвал всяка твоя дума, за да мога да ги слушам отново и отново. Ако знаех, че тези са последните моменти, когато те виждам, щях да ти казвам “обичам те” и нямаше глупаво да мисля, че ти вече го знаеш"
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот ThePreacher » 15 Авг 2004, 20:47

колко си прав за лъжите,DEKAH ...те наистина са способни да убият това крехко цвете -любовта ..
ХОРА, ОБРЪЩАМ СЕ КЪВ ВСИЧКИ ВАС - НЕ САМО КЪМ ВЕРА И ИЦО ....
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ - ВИНАГИ НАМИРАЙТЕ СИЛА ДА СИ КАЗВАТЕ ИСТИНАТА, КОЛКОТО И ТРУДНО ДА ВИ Е В МОМЕНТА.... ЗАЩОТО ВСЯКА ЛЪЖА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ВИ ОТДАЛЕЧАВА ЕДИН ОТ ДРУГ, ДОКАТО НАКРАЯ ЧОВЕКА НАСРЕЩА ВИ СЕ СТОРИ НЕПОЗНАТ И ЧУЖД .. И ТОГАВА ЩЕ СИ КАЖЕТЕ- БОЖЕ, КАКВО ПРАВЯ АЗ С ТОЗИ СТРАННИК - КАКВО ПРАВЯ С ТОЗИ НЕПОЗНАТ ...
МАЙ ПО-ДОБРЕ СИ МИ Е САМ ....
И ТОГАВА ЩЕ ДОЙДЕ ТЪЖНИЯТ КРАЙ МЕЖДУ ВАС ДВАМАТА, А ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ ЩЕ ОСТАНАТ ЕДИН СМЪТЕН СПОМЕН ОТ МИНАЛОТО ..
ЗАТОВА - БЪДЕТЕ ИСКРЕНИ И ЧЕСТНИ, МАКАР И ДА БОЛИ, ЗАЩОТО ИСТИНАТА БОЛИ, НО НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ НЕЯ ...
ThePreacher

Мнениеот miss pravo » 15 Авг 2004, 21:27

jelaya vi mnogo shtastie i popyten vyatyr!!!!
miss pravo

Мнениеот Злодей » 16 Авг 2004, 15:39

А защо не направите един сапунен сериал "ББлюбена съм" ?
Злодей

Мнениеот d_peneva » 16 Авг 2004, 16:23

Да, хубаво е да си влюбен. Аз също съм влюбена, но проблема при мен е, че любовта ми не е споделена. Тръпката е страхотна, но аз се чувствам нещастна. Човека в който съм влюбена е мой колега, знам, че и той има симпатии към мен, но нещо ни спира и незнам какво да направя, прекалено е сдържан и принципен и направо ще се побъркам. Дай ми съвет.
d_peneva
Нов потребител

Мнениеот gov. employee » 16 Авг 2004, 17:45

Зарежи го и го забрави.
Любовта и работата не бива да се смесват.
Известна е поговорката, че където си вадиш хляба, оная работа не бива да си я вадиш! Последното се отнася до мъжете основно, но връзките на работното място са 99 на сто обречени на провал поради два милиона и половина причини.
Хвани се с някой друг!
Другият вариант е да го освободиш от напрежението и директно да му кажеш какво чувстваш спрямо него, пък то "работата" или ще стане, или няма да стане :-)
gov. employee

Мнениеот Valkiria » 16 Авг 2004, 18:38

Мдаа, и на мен тез изявления тук на интрига ми приличат.
Любовта не се казва, а се доказва както пише из дебелите книги.
Valkiria

Мнениеот ipon » 16 Авг 2004, 19:24

Не рядко,влююбените изпадат в състояние известно с името"Катетимност".Най-
често катетимността поразява майките по отношение на техните деца и влююбените по отношение на обекта на лъбовта им.То е най-близко като диагноза
до психосъстоянието "Амок"/спомнете си Стефан Цвайг/.Всеки опит да бъде убед
ен влюбения в погрешността на избора си,води до обратния резултат.Трудно/защо
не и невъзможно/ е да се даде съвет на влюбен/а/.Воден от желанието да помог-
на считам,че:при несподелена любов ,влюбеният трябва да си наложи да не обръ
ща внимание на обекта на чувствата си и да се огледа дали самата тя//самиятой/
не е обект на любов и да обърне внимание на този/тази/ влюбен/а/ защото често пъти нещата стят имено така и шанса да се появи взаимност с новия човек не е никак малък.
ipon
Потребител

Мнениеот ! » 16 Авг 2004, 21:33

Честито на влюбените, а за протокола - ФИЧ ИБКА покачи инвестиционния рейтинг на България на ВВВ - (минус)! Късно реагирам с това мение, но пък мога да се похваля, че бях от първите, които разбраха за повишаването на рейтинга на страната!
Обичайте се по повече, а ако от това печели и рейтингът - евала!
!

Мнениеот gov. employee » 27 Сеп 2004, 14:08

Ехооооо,
Ицо! Вера!
Все още ли са силни чувствата помежду ви?! Как се развиват нещата - всичко наред ли е?!
Айде, че не съм бил на сватба от 100 години, а и България е обхваната (както е известно) от демографска криза :-)
gov. employee

Re: ipon

Мнениеот kafeto » 27 Сеп 2004, 14:35

Стига проза бе Ипоне, остави ги да се порадват малко! :)))
kafeto
Потребител

Re: bgjurist

Мнениеот kafeto » 27 Сеп 2004, 14:37

Питай ги и дали ще ме земат за шаферче, че ми се е допило нещо...
kafeto
Потребител

Re: shveda

Мнениеот kafeto » 27 Сеп 2004, 14:43

Напратив - много помага професията - защото ние сме хора реалисти - това ни позволява да се предпазваме от измамни илюзии и грешни стъпки - предпазва ни от нещо много страшно - от това да ни заболи сърцето някой път..........да ни боли ужасно много......болката да изгаря цялото ни същество - ти искаш ли това - аз не! А иначе не пречи - като намериш правилния човек ще го разбереш!
kafeto
Потребител

Re: Deyan_M

Мнениеот kafeto » 27 Сеп 2004, 14:48

Подпитай и за некво кръщане!
kafeto
Потребител

Re: Далия

Мнениеот kafeto » 27 Сеп 2004, 14:50

Замириса на сапун!
kafeto
Потребител

Re: ThePreacher

Мнениеот kafeto » 27 Сеп 2004, 15:12

Без коментар!
kafeto
Потребител

Мнениеот sashuratora » 27 Сеп 2004, 15:38

Браво за хубавите и смели думи, много се зарадвах на тажи свежест в понеделнишкия работен ден! Успех и на двамата!
sashuratora

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии